Aracı tanıyan yada bilen varmıdır aracımızıda sattık ciddi olarak almayı düşünüyoruz ancak nedir nasıl cihazdır daha önce turbolandı felan gibi birşeyler duyduk sonrasından toplandı diye aslı varmıdır bilen varmıdır ?
![]()
Aracı tanıyan yada bilen varmıdır aracımızıda sattık ciddi olarak almayı düşünüyoruz ancak nedir nasıl cihazdır daha önce turbolandı felan gibi birşeyler duyduk sonrasından toplandı diye aslı varmıdır bilen varmıdır ?
![]()
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
oh oh bu cok iyi oldu rahat rahat gorusur kısmetse alırız teşekkür ederim. Bu arada Cihandaki zamanını biliyorum çokda severek takip etmiştim projesini ondan öncesini ondan öğrenicez ozaman yeni sahibindede birşey olmadıysa oda söyleyecektir inş. Nihayete erdiririz![]()
Cihandayken çok güzel, derli topluydu. Sonrasında ise pek iyi şeyler söylenmedi. Yinede şimdiki durumunu sorgulamakta fayda var. Cihan çok emek vermişti zamanında.![]()
Ome_RS nikli ömerle bi görüş Hasan. O alcaktı bi ara gidip bakmıştı arabaya konusu vardı ama bulamadım şimdi.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=5280
araç sahibinin profili
Teşekkür ederim herkese bende olumsuz şeyler duydum ama aracı Cihan kardeşimizden biliyorum çok güzel ve imrenerek baktığım bir araçtı duyduklarıma üzüldüm ve asılsız olmasını istiyorum inş. hiçbirinin aslı yoktur ve gönül rahatlığıyla alırız aracı sahibiylede hemen irtibata geçiyorum.
valla birde flood olmasınsizin tavsiyeniz eg varsa burdan paylaşırsanız fiyatı atmosfer cevresinde olsun en azından
![]()
sitede uyeymıs arakadaşlar esası yok dogru seylerin en guzelini onlar yazsınlar yalan yanlıs yazarız ayıp olur. bekliyoruz bakalım.
hımm oda biraz ozel oldu ama orj. jantlarıyla 11.500 kendi jantlarıylada 12.500 denildi en son tabi herkesin malının kendi gozunde bir değeri var birşey diyemem anlasırsak dedim daha pazarlık etmedik ama bakalım arastırıyoruz su an.
aslında bu araç bir kez daha sorgulanmıştı TT de onu bulabilirseniz orda da bilgi veren arkadaşlar olmuş. yanlış hatırlamıyorsam tabi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)