Si sorgusu..

Thread: Si sorgusu..

1. MyDream's Avatar

MyDream said:

Si sorgusu..

Aracı tanıyan yada bilen varmıdır aracımızıda sattık ciddi olarak almayı düşünüyoruz ancak nedir nasıl cihazdır daha önce turbolandı felan gibi birşeyler duyduk sonrasından toplandı diye aslı varmıdır bilen varmıdır ?

USPerformans by UtkuSELAMOĞLU

2. ozzi41's Avatar

ozzi41 said:
    Araç eski sahibi Cihan Çizmeci ve yeni sahibi kim bilmiyorum ama 2 side siteye üye

3. Günkut's Avatar

Günkut said:
    Quote Originally Posted by ozzi41 View Post
    Araç eski sahibi Cihan Çizmeci ve yeni sahibi kim bilmiyorum ama 2 side siteye üye

4. MyDream's Avatar

MyDream said:
    oh oh bu cok iyi oldu rahat rahat gorusur kısmetse alırız teşekkür ederim. Bu arada Cihandaki zamanını biliyorum çokda severek takip etmiştim projesini ondan öncesini ondan öğrenicez ozaman yeni sahibindede birşey olmadıysa oda söyleyecektir inş. Nihayete erdiririz

5. Si sorgusu..

caglarcb said:
    Cihandayken çok güzel, derli topluydu. Sonrasında ise pek iyi şeyler söylenmedi. Yinede şimdiki durumunu sorgulamakta fayda var. Cihan çok emek vermişti zamanında.

6. M///maniac's Avatar

M///maniac said:
    sahii siteye üye ztn bi ona sor derim bnce

7. By_HaNNibaLL's Avatar

By_HaNNibaLL said:
    Bi arkadaş içinde üzün süre takip etmiştik cok güzel bi araç

8. Günkut's Avatar

Günkut said:
    + siteden birisi bakmıstı araca sahibi siteye üye tak-si diye ararsan bulabilirsin.

9. Selman's Avatar

Selman said:
    Ome_RS nikli ömerle bi görüş Hasan. O alcaktı bi ara gidip bakmıştı arabaya konusu vardı ama bulamadım şimdi.
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

10. uluckaban's Avatar

uluckaban said:

11. MyDream's Avatar

MyDream said:
    Teşekkür ederim herkese bende olumsuz şeyler duydum ama aracı Cihan kardeşimizden biliyorum çok güzel ve imrenerek baktığım bir araçtı duyduklarıma üzüldüm ve asılsız olmasını istiyorum inş. hiçbirinin aslı yoktur ve gönül rahatlığıyla alırız aracı sahibiylede hemen irtibata geçiyorum.

12. MyDream's Avatar

MyDream said:
    valla birde flood olmasın sizin tavsiyeniz eg varsa burdan paylaşırsanız fiyatı atmosfer cevresinde olsun en azından

13. athem's Avatar

athem said:
    Quote Originally Posted by MyDream View Post
    Teşekkür ederim herkese bende olumsuz şeyler duydum ama aracı Cihan kardeşimizden biliyorum çok güzel ve imrenerek baktığım bir araçtı duyduklarıma üzüldüm ve asılsız olmasını istiyorum inş. hiçbirinin aslı yoktur ve gönül rahatlığıyla alırız aracı sahibiylede hemen irtibata geçiyorum.
    Olumsuz seyler dediginiz çok özel deilse paylasırmısnız

14. MyDream's Avatar

MyDream said:
    sitede uyeymıs arakadaşlar esası yok dogru seylerin en guzelini onlar yazsınlar yalan yanlıs yazarız ayıp olur. bekliyoruz bakalım.

15. RottingChrist's Avatar

RottingChrist said:
    nedir bu araç için istenen rakam?

16. MyDream's Avatar

MyDream said:
    hımm oda biraz ozel oldu ama orj. jantlarıyla 11.500 kendi jantlarıylada 12.500 denildi en son tabi herkesin malının kendi gozunde bir değeri var birşey diyemem anlasırsak dedim daha pazarlık etmedik ama bakalım arastırıyoruz su an.

17. RottingChrist's Avatar

RottingChrist said:
    hayırlı olur inşallah

18. MyDream's Avatar

MyDream said:
    inşallah bekliyoruz bakalım.

19. RottingChrist's Avatar

RottingChrist said:
    aslında bu araç bir kez daha sorgulanmıştı TT de onu bulabilirseniz orda da bilgi veren arkadaşlar olmuş. yanlış hatırlamıyorsam tabi.