Arkadaşlar bu gece otobanda gazlarken Polis abilerimizin kucağına düştük, Egzosdan ceza yazdılar Egzosum SS magnum Şimdi benim anlamadığm egzosdan ses çıkmıyor adama ne dediysem anlamadı yapaliceğim bişe varmı acaba yoksa kuzu kuzu katlanmammı gerek
Arkadaşlar bu gece otobanda gazlarken Polis abilerimizin kucağına düştük, Egzosdan ceza yazdılar Egzosum SS magnum Şimdi benim anlamadığm egzosdan ses çıkmıyor adama ne dediysem anlamadı yapaliceğim bişe varmı acaba yoksa kuzu kuzu katlanmammı gerek
orj egsozu takıp,havalimanının ordaki trafik şubeye gidip düşüm yaptıracaksınız. yapacak 1şe yok geçmiş olsun
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
www.honda-tech.com
aracının orj egsozuna krom uc dedikleri şeyi bile kaynatsan yazarlar. ss bende kullandım. devir yükselince ses çıkıyor. desibel sınırı falan tr de geçersizcezayı yatırdıktan sonra trafik mahkemesine müracat edersin ama daha pahalıya gelir ayrıca uzun sürer. sonuç alehine olur
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Neyse artk yapacak bişey yokÇok sağolun arkadşlar
geçmiş olsnn
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
2 hafta önce adanada sevgi adasından dönerken tamamen standart (!) aracımla egzosumda delik var diye ceza yedim benGeçmiş olsun.
Benide durdurdular megane 2 de çift egzos ne arıyor dedi. ruhsatı oku diyip uzattım. beygirleri okuyuncaa haa bu normal megane değilmiş diyip gönderdi. Beygir rakamları yüksek olunca ve Modelinde 2.0 Turbo Sport yazınca çok ses çıkmasını normal mi sanıyorlar yawallah akıl fikir versin. benim tabiki işime geldi.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
gönderilmiyor diyorsun ama gönderilen örneği çok var. polisin insiyatifine kalmış. orjinal dışı olan herşeyden isterse muaneye sevk yazabiliyor ve o yazıyı yazarsada muane ücretini ödemeden karakoldan düşürmen çok zor. ancak genel olarak yapmamaya çalışıyorlar. tabi kıllık oranına bağlı o memurun.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Kamer, Adamlar başka birşeye bakmıyorlar zaten, Tek yıldızlı komser geldi direk arabaya bindi düğme aradı ilk başta sonra çalıştırdı gaza bastı sesde fazla yok emin olamadı çıkıyormu çıkmıyormu diye arabayı kesiciye kadar soktu Kaldıki fifltrenin sesi daha çok çıkıyor, Benle beraber 206GTİ vardı bitane ondada düğme vardı onuda buldu İşi kapmışlar artık![]()
SS bile sıkıntı çıkarıyorlarsa valla işimiz yaş. anladığım kadarıyla sese değil egsozun tipine bakıp ceza yazıyorlar. bende typer son var ses çıkmıyor ama görüntü nedeniyle her an tetikte geziyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)