User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
60 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Klostrofobi

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Klostrofobi

Klostrofobi denen bu hastalıkla sorun yasayan arkdslar varmı?? 3 aydır cıddı anlamd sıkıntı cekıyorum asansore bınemıyrum kendı arabamda camalr kapalı duramıyrum yagmurda yagsa acık bırakıyrum..klımalı bı odada duramıyrum gecen ıstanbula geldıgımde otobusu yolda durdurdum heryer kapalı ıcerı bana daraltı verdı zor geldım doktora gıdıyorum ılaç verdı ama bunu nebılım yasamış arkdslar varmı neler yapılabılır:S bıraz önce forum bornovadan geldım soyunma kabınnde yıne daraldım
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer çok eskiden bu hastalığa sahip değilsen, ve yeni yeni bu haller doğmaya başladıysa bence esas rahatsızlığın panik atak. Tabiki bunlar tecrübesel söylem, doktor değiliz.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üstüne gitmelisin
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer çok eskiden bu hastalığa sahip değilsen, ve yeni yeni bu haller doğmaya başladıysa bence esas rahatsızlığın panik atak. Tabiki bunlar tecrübesel söylem, doktor değiliz.
    otobuste soyuncak dereceye geldım cıddı soyluyrum :S buz gıbı havada kapalı araba ıcınde daralıyrum
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    psikologa gitmeni öneririm, psikiyatrist değil. mümkünsede devlet hastanesi olmasın

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha da ilerlemeden önlemini al kanka aman
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam işte fobisel dürtüler genelde çok ama çok geçmişten gelir. Sende bu haller yenimi başladı, yoksa hepmi vardı?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    panikatak olma ihtimalin yüksek gibi geldi bana, psikoloğo görünmende fayda var,,
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    panikatak olma ihtimalin yüksek gibi geldi bana, psikoloğo görünmende fayda var,,
    en kısa surede işten vakıt bulunca gıdıcem:S
    www.honda-tech.com

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun. bir kaç ay ben de panik atak sıkıntısını çektim. tüm belirtilerini en şiddetli şekilde yaşadım. kendiliğinden geçti ama gerçekten çok ciddi bir rahatsızlık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gökan kaç manyağız burda bak gör işte Kardeşim bunların alayı kendimizin yarattığı sıkıntılar aslında kafanı dinlersen herşeyin geçtiğini göreceksin, ilaç milaç hikaye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gökan kaç manyağız burda bak gör işte Kardeşim bunların alayı kendimizin yarattığı sıkıntılar aslında kafanı dinlersen herşeyin geçtiğini göreceksin, ilaç milaç hikaye.
    valla ev iş hersey ustume :S kafayı cok yoruyrum haklısın ama ben ıste o daralmaları hıc anlamadım kapalı yerde duramıyrum neyse bı psıkloga gıdıcez artık kardesım
    www.honda-tech.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kardesim ihmal etme doktora görün..
    Hayırlısı be gülüm

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun abi en kısa sürede çözüme ulaşırsın inşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tesekkurler sımdı bıyere gıttım arabayla yıne daraldım valla bıran önce doktora gıdeyım:S
    www.honda-tech.com

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doktorluk çok acil bir durumunuz yoksa şunu önerebilirim (bir arkadaşımda Sınavlar yüzünden yaşadı bu sorunları) bir hafta sonunu kendinize ayırın ama verimli bir hafta sonu olsun.Sabah güzel bir yürüyüşe çıkın sahilde olur ağaçlık alanda olur farketmez ama amacınız kalori yakmak değil manzaranın zevkine varmak,rahatlamak olsun.Eve dönün güzel,besleyici bir kahvaltı dan sonra o gün ne yaparsam daha rahat daha dingin daha pozitif olurum diye
    düşünün onu yapın..Yani hayattan biraz uzaklaşın pazar akşamı olduğunda yeni başlayacak haftada ki işleri düşünüp moralinizi bozmayın hatta düşünmeyin bile..Mümkünse bunları yaparken telefondan,saatten,televizyondan uzak durun hani şu vücuttaki negatif enerjiyi vermek var ya onu yapın..Haftasonu 2 gün hiçbirşey umrunuzda olmasın..Her geçen günün zevkine varın.Yapamadığınız bir işin sonu ölüm değil ya? Elinizdekilerin size verdiği mutluluğu düşününün.Takmayın yani..Okulda olanları(yanlış hatırlamıyorsam öğretmendiniz) okulda bırakın okulun yükünü sırtlanmayın.Diğer konularınızdada bahsediyorduunuz okulla ilgili epey işiniz olduğundan..Mesela Arabada giderken bunalmanızın ilk sebepleri(ilk bunalmadaki) muhtemelen üstünüzdeki baskıdır..Sonra her arabaya binişinizde içiniz sıkılır..Arabada eve gidiyorsunuz ve ya başka bir yere aklınızda gittiğiniz yerin güzelliği değilde yapmanız gerekenelr var.Buda sizi baskı altında bırakıyor..
    Tabi size sorumluluklarınızı unutun demiyorum..
    Bana uçtun demeyin arkadaşımda lise sınavlarına girerken bu sorunları yaşadı 3 seans psikolğa yada psikiyatriste gitti ama bi sonuç alamayınca bu yöntemle rahattladı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım ben kpss yuzunden boyle oldum cok taktım sınavı ıptal oldu cart oldu curt oldu psıkolojım bozuldu...lanet olsun bu strese .spor yapıyrum ama yetmıyr:S eve gelınce daralıyrum benki metroya bınınce stres olmayan adam metroya bınemıyrum istanbulda metrobuste gecen ay bayılıyrdum bogulur gıbı oldum:S ındım nefes aldım tekrar dıgerıne bındım

buarada cok saol dedıklerını uygulıcam okul yukude var tabı:S
    www.honda-tech.com

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    panık atak baslangıcına benzıyor,cevremde yasayanlar oldu,ılk olarak psıkologa gıdıceksın eger daha fazla bu olaydan zarar gormek ıstemıyorsan sonrasında psıkolog psıkatıra yonlendırcek ılac yazması ıcın eger durum oldugundan cıddı ıse.kendın de yenebılırsın bu durumu ama uzman yardımı almak en mantıklısı yok yere sıkntı cekmektense.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım ben kpss yuzunden boyle oldum cok taktım sınavı ıptal oldu cart oldu curt oldu psıkolojım bozuldu...lanet olsun bu strese .spor yapıyrum ama yetmıyr:S eve gelınce daralıyrum benki metroya bınınce stres olmayan adam metroya bınemıyrum istanbulda metrobuste gecen ay bayılıyrdum bogulur gıbı oldum:S ındım nefes aldım tekrar dıgerıne bındım

buarada cok saol dedıklerını uygulıcam okul yukude var tabı:S
    Bizde 1 ufak versiyon olarak SBS sınavaını çektik SBS'ye ilk giren öğrenciler bizlerdik.(Öğretim yılı olarak)
    İşte sınav stresi..Benim arkadaşım bunları uyguladı şimdi mutlu oda minibüslere çok dolu olunca binemiyordu..Sani bayılacakmış gibi oluyormuş şikayeti ile gittilerdi doktora...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)