Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 19-12-2010, 18:39   #1

gökan - ait Avatar

Otomobil: CİVİC / EJ9

Klostrofobi

Klostrofobi denen bu hastalıkla sorun yasayan arkdslar varmı?? 3 aydır cıddı anlamd sıkıntı cekıyorum asansore bınemıyrum kendı arabamda camalr kapalı duramıyrum yagmurda yagsa acık bırakıyrum..klımalı bı odada duramıyrum gecen ıstanbula geldıgımde otobusu yolda durdurdum heryer kapalı ıcerı bana daraltı verdı zor geldım doktora gıdıyorum ılaç verdı ama bunu nebılım yasamış arkdslar varmı neler yapılabılır:S bıraz önce forum bornovadan geldım soyunma kabınnde yıne daraldım

www.ilovemyek.com

Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir.
gökan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-12-2010, 18:41   #2

TaGo - ait Avatar

Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive

Eğer çok eskiden bu hastalığa sahip değilsen, ve yeni yeni bu haller doğmaya başladıysa bence esas rahatsızlığın panik atak. Tabiki bunlar tecrübesel söylem, doktor değiliz.

www.ilgincbirsey.com Herkes için ilginç birşeyler...

PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz.
TaGo isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-12-2010, 18:42   #3

Livestrong - ait Avatar

Otomobil: TZ Corsa D Sport - 90" Flash

Livestrong - MSN üzerinden Mesaj gönder
üstüne gitmelisin

PSN: sametozeren

Şereftir Seni Sevmek Senle Ağlayıp Gülmek Galatasaray Sevgisi Sürecek Sonsuza Dek
TZ CORSA

Livestrong isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-12-2010, 18:42   #4

gökan - ait Avatar

TaGo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eğer çok eskiden bu hastalığa sahip değilsen, ve yeni yeni bu haller doğmaya başladıysa bence esas rahatsızlığın panik atak. Tabiki bunlar tecrübesel söylem, doktor değiliz.
otobuste soyuncak dereceye geldım cıddı soyluyrum :S buz gıbı havada kapalı araba ıcınde daralıyrum

www.ilovemyek.com

Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir.
Eski 19-12-2010, 18:48   #5

maxpower - ait Avatar

Otomobil: clk200k

psikologa gitmeni öneririm, psikiyatrist değil. mümkünsede devlet hastanesi olmasın
maxpower isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-12-2010, 18:50   #6

TolgaEsentepe - ait Avatar

Otomobil: civic

daha da ilerlemeden önlemini al kanka aman

.
TolgaEsentepe isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-12-2010, 18:50   #7

TaGo - ait Avatar

tamam işte fobisel dürtüler genelde çok ama çok geçmişten gelir. Sende bu haller yenimi başladı, yoksa hepmi vardı?

PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz.
Eski 19-12-2010, 18:50   #8

bs type-r - ait Avatar

Otomobil: rTivicCype

panikatak olma ihtimalin yüksek gibi geldi bana, psikoloğo görünmende fayda var,,

K20z4 12.5cr
Naturally Aspirated
bs type-r isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-12-2010, 18:53   #9

gökan - ait Avatar

bs type-r´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
panikatak olma ihtimalin yüksek gibi geldi bana, psikoloğo görünmende fayda var,,
en kısa surede işten vakıt bulunca gıdıcem:S

www.ilovemyek.com

Eski 19-12-2010, 19:07   #10

RottingChrist - ait Avatar

Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)

geçmiş olsun. bir kaç ay ben de panik atak sıkıntısını çektim. tüm belirtilerini en şiddetli şekilde yaşadım. kendiliğinden geçti ama gerçekten çok ciddi bir rahatsızlık.
RottingChrist isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-12-2010, 19:09   #11

TaGo - ait Avatar

Gökan kaç manyağız burda bak gör işte Kardeşim bunların alayı kendimizin yarattığı sıkıntılar aslında kafanı dinlersen herşeyin geçtiğini göreceksin, ilaç milaç hikaye.

Eski 19-12-2010, 19:12   #12

gökan - ait Avatar

TaGo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gökan kaç manyağız burda bak gör işte Kardeşim bunların alayı kendimizin yarattığı sıkıntılar aslında kafanı dinlersen herşeyin geçtiğini göreceksin, ilaç milaç hikaye.
valla ev iş hersey ustume :S kafayı cok yoruyrum haklısın ama ben ıste o daralmaları hıc anlamadım kapalı yerde duramıyrum neyse bı psıkloga gıdıcez artık kardesım

www.ilovemyek.com

Eski 19-12-2010, 19:13   #13

Otomobil: 41 S 2000

ShekiL - MSN üzerinden Mesaj gönder
Geçmiş olsun kardesim ihmal etme doktora görün..

вιzι єѕкιℓєя тαηıя уєηιℓєя öяηєк αℓıя
ShekiL isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-12-2010, 19:16   #14

_FrKn_ - ait Avatar

Otomobil: sedan VTI

geçmiş olsun abi en kısa sürede çözüme ulaşırsın inşallah.
_FrKn_ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-12-2010, 21:13   #15

gökan - ait Avatar

tesekkurler sımdı bıyere gıttım arabayla yıne daraldım valla bıran önce doktora gıdeyım:S

www.ilovemyek.com

Eski 19-12-2010, 21:23   #16

Otomobil: yok

Doktorluk çok acil bir durumunuz yoksa şunu önerebilirim (bir arkadaşımda Sınavlar yüzünden yaşadı bu sorunları) bir hafta sonunu kendinize ayırın ama verimli bir hafta sonu olsun.Sabah güzel bir yürüyüşe çıkın sahilde olur ağaçlık alanda olur farketmez ama amacınız kalori yakmak değil manzaranın zevkine varmak,rahatlamak olsun.Eve dönün güzel,besleyici bir kahvaltı dan sonra o gün ne yaparsam daha rahat daha dingin daha pozitif olurum diye
düşünün onu yapın..Yani hayattan biraz uzaklaşın pazar akşamı olduğunda yeni başlayacak haftada ki işleri düşünüp moralinizi bozmayın hatta düşünmeyin bile..Mümkünse bunları yaparken telefondan,saatten,televizyondan uzak durun hani şu vücuttaki negatif enerjiyi vermek var ya onu yapın..Haftasonu 2 gün hiçbirşey umrunuzda olmasın..Her geçen günün zevkine varın.Yapamadığınız bir işin sonu ölüm değil ya? Elinizdekilerin size verdiği mutluluğu düşününün.Takmayın yani..Okulda olanları(yanlış hatırlamıyorsam öğretmendiniz) okulda bırakın okulun yükünü sırtlanmayın.Diğer konularınızdada bahsediyorduunuz okulla ilgili epey işiniz olduğundan..Mesela Arabada giderken bunalmanızın ilk sebepleri(ilk bunalmadaki) muhtemelen üstünüzdeki baskıdır..Sonra her arabaya binişinizde içiniz sıkılır..Arabada eve gidiyorsunuz ve ya başka bir yere aklınızda gittiğiniz yerin güzelliği değilde yapmanız gerekenelr var.Buda sizi baskı altında bırakıyor..
Tabi size sorumluluklarınızı unutun demiyorum..
Bana uçtun demeyin arkadaşımda lise sınavlarına girerken bu sorunları yaşadı 3 seans psikolğa yada psikiyatriste gitti ama bi sonuç alamayınca bu yöntemle rahattladı..

senna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sene 1962 akşam single turbo suprayla lokalden dönüyoruz parktan çıkarken arabayı ufoya sürttük

Son Düzenleyen ST-max; 19-12-2010 21:25.
ST-max isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-12-2010, 21:25   #17

gökan - ait Avatar

kardesım ben kpss yuzunden boyle oldum cok taktım sınavı ıptal oldu cart oldu curt oldu psıkolojım bozuldu...lanet olsun bu strese .spor yapıyrum ama yetmıyr:S eve gelınce daralıyrum benki metroya bınınce stres olmayan adam metroya bınemıyrum istanbulda metrobuste gecen ay bayılıyrdum bogulur gıbı oldum:S ındım nefes aldım tekrar dıgerıne bındım

buarada cok saol dedıklerını uygulıcam okul yukude var tabı:S

www.ilovemyek.com

Eski 19-12-2010, 21:29   #18

kurtbil - ait Avatar

Otomobil: İndirimli İst Kart

panık atak baslangıcına benzıyor,cevremde yasayanlar oldu,ılk olarak psıkologa gıdıceksın eger daha fazla bu olaydan zarar gormek ıstemıyorsan sonrasında psıkolog psıkatıra yonlendırcek ılac yazması ıcın eger durum oldugundan cıddı ıse.kendın de yenebılırsın bu durumu ama uzman yardımı almak en mantıklısı yok yere sıkntı cekmektense.
kurtbil isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-12-2010, 21:30   #19

Otomobil: yok

gökan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardesım ben kpss yuzunden boyle oldum cok taktım sınavı ıptal oldu cart oldu curt oldu psıkolojım bozuldu...lanet olsun bu strese .spor yapıyrum ama yetmıyr:S eve gelınce daralıyrum benki metroya bınınce stres olmayan adam metroya bınemıyrum istanbulda metrobuste gecen ay bayılıyrdum bogulur gıbı oldum:S ındım nefes aldım tekrar dıgerıne bındım

buarada cok saol dedıklerını uygulıcam okul yukude var tabı:S
Bizde 1 ufak versiyon olarak SBS sınavaını çektik SBS'ye ilk giren öğrenciler bizlerdik.(Öğretim yılı olarak)
İşte sınav stresi..Benim arkadaşım bunları uyguladı şimdi mutlu oda minibüslere çok dolu olunca binemiyordu..Sani bayılacakmış gibi oluyormuş şikayeti ile gittilerdi doktora...

senna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sene 1962 akşam single turbo suprayla lokalden dönüyoruz parktan çıkarken arabayı ufoya sürttük
ST-max isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 19:42 ::::