|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
Klostrofobi denen bu hastalıkla sorun yasayan arkdslar varmı?? 3 aydır cıddı anlamd sıkıntı cekıyorum asansore bınemıyrum kendı arabamda camalr kapalı duramıyrum yagmurda yagsa acık bırakıyrum..klımalı bı odada duramıyrum gecen ıstanbula geldıgımde otobusu yolda durdurdum heryer kapalı ıcerı bana daraltı verdı zor geldım doktora gıdıyorum ılaç verdı ama bunu nebılım yasamış arkdslar varmı neler yapılabılır:S bıraz önce forum bornovadan geldım soyunma kabınnde yıne daraldım
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Eğer çok eskiden bu hastalığa sahip değilsen, ve yeni yeni bu haller doğmaya başladıysa bence esas rahatsızlığın panik atak. Tabiki bunlar tecrübesel söylem, doktor değiliz.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
üstüne gitmelisin
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
otobuste soyuncak dereceye geldım cıddı soyluyrum :S buz gıbı havada kapalı araba ıcınde daralıyrum
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
psikologa gitmeni öneririm, psikiyatrist değil. mümkünsede devlet hastanesi olmasın
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: civic
|
daha da ilerlemeden önlemini al kanka aman
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
tamam işte fobisel dürtüler genelde çok ama çok geçmişten gelir. Sende bu haller yenimi başladı, yoksa hepmi vardı?
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: rTivicCype
|
panikatak olma ihtimalin yüksek gibi geldi bana, psikoloğo görünmende fayda var,,
__________________________________ K20z4 12.5cr Naturally Aspirated |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
en kısa surede işten vakıt bulunca gıdıcem:S
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
geçmiş olsun. bir kaç ay ben de panik atak sıkıntısını çektim. tüm belirtilerini en şiddetli şekilde yaşadım. kendiliğinden geçti ama gerçekten çok ciddi bir rahatsızlık.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Gökan kaç manyağız burda bak gör işte
Kardeşim bunların alayı kendimizin yarattığı sıkıntılar aslında kafanı dinlersen herşeyin geçtiğini göreceksin, ilaç milaç hikaye.
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
valla ev iş hersey ustume :S kafayı cok yoruyrum haklısın ama ben ıste o daralmaları hıc anlamadım kapalı yerde duramıyrum neyse bı psıkloga gıdıcez artık kardesım
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Geçmiş olsun kardesim ihmal etme doktora görün..
__________________________________ вιzι єѕкιℓєя тαηıя уєηιℓєя öяηєк αℓıя
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
geçmiş olsun abi en kısa sürede çözüme ulaşırsın inşallah.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
tesekkurler sımdı bıyere gıttım arabayla yıne daraldım valla bıran önce doktora gıdeyım:S
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: yok
|
Doktorluk çok acil bir durumunuz yoksa şunu önerebilirim (bir arkadaşımda Sınavlar yüzünden yaşadı bu sorunları) bir hafta sonunu kendinize ayırın ama verimli bir hafta sonu olsun.Sabah güzel bir yürüyüşe çıkın sahilde olur ağaçlık alanda olur farketmez ama amacınız kalori yakmak değil manzaranın zevkine varmak,rahatlamak olsun.Eve dönün güzel,besleyici bir kahvaltı dan sonra o gün ne yaparsam daha rahat daha dingin daha pozitif olurum diye
düşünün onu yapın..Yani hayattan biraz uzaklaşın pazar akşamı olduğunda yeni başlayacak haftada ki işleri düşünüp moralinizi bozmayın hatta düşünmeyin bile..Mümkünse bunları yaparken telefondan,saatten,televizyondan uzak durun hani şu vücuttaki negatif enerjiyi vermek var ya onu yapın..Haftasonu 2 gün hiçbirşey umrunuzda olmasın..Her geçen günün zevkine varın.Yapamadığınız bir işin sonu ölüm değil ya? Elinizdekilerin size verdiği mutluluğu düşününün.Takmayın yani..Okulda olanları(yanlış hatırlamıyorsam öğretmendiniz) okulda bırakın okulun yükünü sırtlanmayın.Diğer konularınızdada bahsediyorduunuz okulla ilgili epey işiniz olduğundan..Mesela Arabada giderken bunalmanızın ilk sebepleri(ilk bunalmadaki) muhtemelen üstünüzdeki baskıdır..Sonra her arabaya binişinizde içiniz sıkılır..Arabada eve gidiyorsunuz ve ya başka bir yere aklınızda gittiğiniz yerin güzelliği değilde yapmanız gerekenelr var.Buda sizi baskı altında bırakıyor.. Tabi size sorumluluklarınızı unutun demiyorum.. Bana uçtun demeyin arkadaşımda lise sınavlarına girerken bu sorunları yaşadı 3 seans psikolğa yada psikiyatriste gitti ama bi sonuç alamayınca bu yöntemle rahattladı.. __________________________________
Son Düzenleyen ST-max; 19-12-2010 21:25. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
kardesım ben kpss yuzunden boyle oldum cok taktım sınavı ıptal oldu cart oldu curt oldu psıkolojım bozuldu...lanet olsun bu strese .spor yapıyrum ama yetmıyr:S eve gelınce daralıyrum benki metroya bınınce stres olmayan adam metroya bınemıyrum istanbulda metrobuste gecen ay bayılıyrdum bogulur gıbı oldum:S ındım nefes aldım tekrar dıgerıne bındım
buarada cok saol dedıklerını uygulıcam okul yukude var tabı:S __________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
panık atak baslangıcına benzıyor,cevremde yasayanlar oldu,ılk olarak psıkologa gıdıceksın eger daha fazla bu olaydan zarar gormek ıstemıyorsan sonrasında psıkolog psıkatıra yonlendırcek ılac yazması ıcın eger durum oldugundan cıddı ıse.kendın de yenebılırsın bu durumu ama uzman yardımı almak en mantıklısı yok yere sıkntı cekmektense.
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: yok
|
İşte sınav stresi..Benim arkadaşım bunları uyguladı şimdi mutlu oda minibüslere çok dolu olunca binemiyordu..Sani bayılacakmış gibi oluyormuş şikayeti ile gittilerdi doktora... |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |