arkadaşlar aracımı şu araçla takas etmeyi düşünüyorum 15.000 istiyo üzerine bence biraz fazla.. çünkü benim arabama 29 desek ki altına veremem, diğer araba 44e gelmiş oluyo.. renk güzel sunroof var fakat mercek far yok, dijital klima yok,recaro koltuk yok ama saymıyorum bile koltuğu bu kasada bulmak şans oluyo sadece.. Linkini vericem arabanın sizde görürsünüz vites topuzu kötü, direksyonun kenarlarını griye boyamış, havalandırma peteklerinin ayar yerleri kırık desen kırık değil ama olması gereken yerde de durmıyo falan.. baya bi ilgi gerekicek buna da anlaşılan..
bi de deneme yaptım çok da hoşuma gitti e90 fakat bi daha araba talep etmek gibi bi şansım olamaz ewden ancak bunu karla satarsam, ***** esnaf çocuğuyuzaklımda mercedes clk da vardı s2000 de ama bunlar da her zaman 45civarına olmuyo.. uğraşma e90 al diyorum ama clk daha mı güzel sanki diyorum.. s2000 var bi yanda
x3 ler 45.000 liraya kadar düşmüş.. bunlar da gözümü kapatıp takası yapamamamın sebepleri..
bu hale getirmek için de kabaca bi hesapla 3-4.000 lira şart..
bi yandan da düşünüyorum 46.000e recaro koltuk mercek far vs olan hatasız araç var 2 tane.. biri antalyada biri bi arkadaşımın arkadaşında.. sonuç olarak bu akıl karışıklıklarına rağmen istenen 15i makul bi seviyeye mi çekmeye çalışıyıp giriyim mi takasa? yoksa kendi aracımı satmayı bekleyip kafama göre mi takılıyım??
e90
satılık ikinci el 2006 model BMW 3 Serisi 3.16i 44.750 TL'ye
e39 kendi aracım
satılık ikinci el 1998 model BMW 5 Serisi 5.20i 29.900 TL'ye