EPIC Road Rage & Fight! Wow! - Car Videos on StreetFire
Beyin bedava, gerizekali cayenneide pert etti.
EPIC Road Rage & Fight! Wow! - Car Videos on StreetFire
Beyin bedava, gerizekali cayenneide pert etti.
Vodkayı fazla kaçırmış..
Fena benzettiler ama son haline acıdım be..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
aklı başına gelmiştir...kurbanlık koyun gibi yatırırlar yere adamı
kazadır bu yapcak bişey yok her ınsan yapa bılır ama adama dalması olmamıs ben olsaydın o arabayla gerıgerı kacacagıma dırek ezerdim o zinayı görürdü anasının gizli bahcesini![]()
döven adam trafik polisi...
İyi olmuş ellerine sağlık... İnsanların sabah akşam çalışıpda emek verip aldıkları araçlara öyle bodoslama dalmak nedemek göstermişler ben olsam yerde de devam ederdim dövmeye.. ya alkollü yada kafası karısına kızına bozuktur ama bu böyle trafikde kasap gibi gezmesine sebep olamaz hiçbirşekilde...
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
hayir canim adam kaza yapmis sonra trafik polisi gelip tekme atiyo boyle birsey olabilir mi? adamda takmis geri vitese...
gerizekalı aptallar bi adamla baş edemiyolardı
adamlarında irisi çok fena oluyor be. Bu adama ne kafa atılır ne adam akıllı yumruk
Direkt haydarı çıkarcan
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
trafikte kavga dedin mi üstüne tanımam
YouTube - Son Mohikan
Bu herif kesinlikle boksör. Çünkü gardını alışı ve solunu dahi çok iyi kullanabilmesinden belli. Başarılı
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Çıktı zaten ortaya boksörmüş cocuk.Bu arada kaza bu olur tamamda 1-içkili gelip vurursa dalarım 2-o cayannenin sahibi olsaydım dalardım![]()
Dayak yiyene mikrofon uzatıyorlar bu linkte..Ses bak
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/389/turk-rambo
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Adamı döven kimse kaçmaya çalışan adam can havli ile kaçmış o panikle ne yaptıgınıa bilemiyor ve sonuç ortada cani biri olsa inanın ilk kaza anında aşagı iner onu dövmeye çalışan adamı yer bitirir 4 5 kiş ile mücadele edebilecek biri gördüğüm kadarı ile![]()
Yada ben öyle düşünüyorum .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)