Kazayi yapan alkollu degilmis. Trafikde beklemekden sinirlenim bilerek arabalara vurmus.
Kazayi yapan alkollu degilmis. Trafikde beklemekden sinirlenim bilerek arabalara vurmus.
Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
Porsche Cayenne 4.2 Diesel S
ben adamın boksör yanını göremedim.... normal şartlarda rakip vuruş menzilinin dışındaysa ellerini indirirsin ancak bu arkadaş şoka girmiş herhalde zıplaya zıplaya sağa sola bakınıyor.....
Mantıklı olun kapıyı açıpda yumruk atan adama bakın birde arabadan inen çam yarmasına bir bakın ? sizce o can havliylemi kaçıyo yoksa alayına isyan modunda arabayla terör mü estiriyo yada ben başka videoyamı bakıyorum ? Yukarıda bir arkadaşda sanırım olayı açıklamış adam can sıkıntısndan dalmış araçlara.. Gözünün önünde senin jipine biri gelip o hızla geri geri bilerek gelip çarpsa (çünkü o arabayla o geri manevrayı yapamayacagını bilmesi gerekirdi hele ki o hızla??) acaba olur bu kazamı dersin ?
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
[QUOTE=JapanTuner;1926973]evet bende bende ole okudum zaten soruyolar adama ickklimi diye bilmiyorum ama manyak tarzinda haraketller yapiyo[/QUOTE
ozamn haketmiş i.ne![]()
ugrasılcak gıbı değil yaa allah bolelerını karsımıza cıkarmasın![]()
[SIGPIC]http://img843.imageshack.us/img843/8036/img0727son.jpg[/SIGPIC]
vurun kahpeye gbi olmus![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Adamı yere yüz üstü yatırmışlar bir kişinin gelip temeyi koyduğu yok çok ilginç..Tr'de olsa adamı yoldan geçenler bile inip linç ederlerdi.Polis sanırım sürekli olay yerindeymiş.
Haketmiş dallama.
adamlar soğuk memlekette yaşamaktan eklemlerı donmus sağlam vuramıyolar bileAh türk kavgaları gibi varmı bea
![]()
Porsche'nin sahibinin öldürmediğine dua etsin.
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
izledm bunuyazık olmş iyi benzettilr
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
gerizekalı herif.. bizde linç ederler adamı..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)