Arkadaşlar,
Affınıza sığınarak bu konuda bilgilenmek istiyorum.Bir araca Roll Bar yaptırmanın maliyeti ne kadardır.
Arkadaşlar,
Affınıza sığınarak bu konuda bilgilenmek istiyorum.Bir araca Roll Bar yaptırmanın maliyeti ne kadardır.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
ben en son 400 tl gibi cüzi bi rakam almıştım
sonucta roll bar denilen zımbırtı bi kaç metre profil demir ve kaynaktır.fakat roll cage istiyorsan onu şaseye kaynaklamak gerekir vs vs detay artar masraf artar.
ralli garajları yapar daha doğrusu hakkını vererek adam gibi yapan 3-5 yer anca vardır ve 400 liraya yaptıramazsın. Ne amaçla yaptırmak istiyorsun ?
yaptıracağımdan değil uzun zamandır aklıma takılıyodu kimisi 10 bin TL kimisi 20 bin TL diyerek kafamı karıştırdılar onun için sordum.
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
fiyat olarak bilmiyorum ama prof. bişey yapılacaksa planı projesi işçiliği vs. derken kabaca 5 binlik olursun![]()
sanayi işi sanırım 3 liraya hallolur o iş![]()
ama değer o paraya dahiç yoktan ona güvenerek basarsın rahatlıkla
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
evet var ralli garajlarini arastirmani ravsiye ederim.
Ayrica bu isin profesyonel sekilde yapilmamasi halinde kazada korumaz hapseder kafes gbi yada kopar biyerine saplanir o nedenle mutlaka dogru malzeme ve proje ile yapilmasi gereken bir istir .
Ayrica maliyetli zahmetli bir istir ...(fiyat olarak 4-5 milyardan baslar diye dusunuyorum kafadan atarak)
Otomobiline 4 kivrilmis boru takmak gibi gorunsede komple aracinin soyulmasi bircok noktasinin guclendirilmesi vs. gereklidir .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
kesinlikle prof. olmalı ne var ne yok söküyolar zaten şase kalıyo bitek sabır gerektiren bi iş.
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
vallaa abi haklısın :/
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
aynen ole ....
arac icinde 5 nokta kemerle saglam sekilde bagli olmadan kafada kask olmadan oturdugun koltuk tek parca hareketsiz ve bu is icin yapilmis yaris koltugu olmadan (ornegin sparco ) olacaklari dusunmek bile istemiyorum ...
Ha ayrica allah korusun bir yangin aninda otomobilden hizli sekilde cikamayacagindan dolayi yangin tertibatida bence gerekli bir guvenlik onlemidir ...
Sadece goruntu icin ve profesyonel sekilde tasarlanmamis bir sistem caniniza zarar vereceektir korumak yerine ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
saçmalıktır görüntü için yaptırmak...eğer yapılıyosa zaten prof. bi şekilde yarış için hazırlanmıştır araç tüm güvenlikler sağlanarak...
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)