YouTube - GO Pro HERO HD 1080P with Renault Laguna 3
Arkadaşlar geçende aldıgım go pro hd kameramla bı deneme cekımı yaptım 16:9 full hd vıdeonun orjınalı ama asırı buyuk oldugu ıcın bu sekılde yukledım 4:3 yukledım bıde yanlıslıkla
YouTube - GO Pro HERO HD 1080P with Renault Laguna 3
Arkadaşlar geçende aldıgım go pro hd kameramla bı deneme cekımı yaptım 16:9 full hd vıdeonun orjınalı ama asırı buyuk oldugu ıcın bu sekılde yukledım 4:3 yukledım bıde yanlıslıkla
Bende yaza almayı planlıyorum gayet güzel havanın kapalı olması kötü olmuş + 4:3 upload etmende hissiyatı azaltmış ama makina çok başarılı bence ayrıca çok geniş kullanım seçenekleri ağız sulandırıyor![]()
Güzelmiş ne kadara aldınız? başta hdyi falan görünce bende dedim pro.makinayı yağmurlu havada aracın dışan monte edilirmi diye ama sonra netten aratınca gördüm özlliklerini
Edit:sanırım sahibindende satan sizsiniz yukarıdaki ne kadara aldınız sorusunu sormadım farz edin![]()
heme soru sorayım. hd motorsport alıyorum kısmetse. bundan daha yenı bır model var mı? bırde avda kullanmak ıcın ekstra helmet acs. ıstedım.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Arkadaşlar bu arada GoPronun Türkiye distribütörü artık biziz... Her türlü yedek parçası aksesuarı ile birlikte Şubat ayından itibaren Türkiye den alınabilir olacak bilginize...
Bu aksesuarlara roll bar mount ve bilek aparatı gibi aparatlarda dahil
HD hero en güncel model zaten daha günceli yok...
Motorsport helmet hero sadece bağlantı parçaları fark ediyor...
Tr deki 2 yıl garantili yaklaşık fiyatı 750TL olacak motor sprt Hero ve Helmet Hero nun ...
3d modeli yok aslında Normal HD olanından iki tanesini belirli bir açı ile birbirine bağlayan bir housing var onuniçerisine iki kamerayı birbirine bağlıyorsunuz iki kamera aynı anda çekim yapıp tek karta 3d olarak görüntü kaydediyor...
Av için şuanda tüfeğe ve su altında zıpkına bağlanmış videolar var youtube da...
Ayrıca 960 modeli sadece 960p 30fps çekim yapabiliyor.
1080p modelinde ise aslında en iyi görüntü 960p wide angle 60fps de elde ediliyor... test ettik onayladık...
Evet bende ilk çıktığında standart modeli için çok uğraşmıştım getirtmek için ama artık çok ulaşılabilir... Dünya da çılgınlık gibi bişey oldu
Şuan için deneme isteyen arkadaşlar ile deneme amaçlı benim kamerayla çekim yapabiliriz... Şuan bendeki araç vantuzunu sattığım için dışarıya montaj yapamıyorum ama genede çekim yaparız.
Bir video da ben ekleyeyim;
Aracın sağ kafalığına koltuk çok az geri yatırılarak headstrap ile bağlandı.
Headstrap haliyle kafalığa biraz bol geldiği için titreşim var. Ama araç içindeki görüş açısını göstermek için koyuyorum videoyu. Bir kaç güne sis farı yuvasından ve cam önünden çekilmiş videolarda eklerim bu konuya...
Headstrap;
Video;
http://www.youtube.com/watch?v=_hWXtU2ju-o
arka tampona koyup egzos sesini ciğerlere kadar kaydedersin aynada kaybolanlarda cabası...
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)