GO PRO HD ile Deneme çekimim

Thread: GO PRO HD ile Deneme çekimim

1. muratcantona's Avatar

muratcantona said:

GO PRO HD ile Deneme çekimim

YouTube - GO Pro HERO HD 1080P with Renault Laguna 3

Arkadaşlar geçende aldıgım go pro hd kameramla bı deneme cekımı yaptım 16:9 full hd vıdeonun orjınalı ama asırı buyuk oldugu ıcın bu sekılde yukledım 4:3 yukledım bıde yanlıslıkla

2. BARR's Avatar

BARR said:
    Bende yaza almayı planlıyorum gayet güzel havanın kapalı olması kötü olmuş + 4:3 upload etmende hissiyatı azaltmış ama makina çok başarılı bence ayrıca çok geniş kullanım seçenekleri ağız sulandırıyor
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

3. muratcantona's Avatar

muratcantona said:
    Quote Originally Posted by Bar35 View Post
    Bende yaza almayı planlıyorum gayet güzel havanın kapalı olması kötü olmuş + 4:3 upload etmende hissiyatı azaltmış ama makina çok başarılı bence ayrıca çok geniş kullanım seçenekleri ağız sulandırıyor
    super bı cıhaz 2-3 adet daha alcam cok guzel ısler olabılıyor

4. cembozbey's Avatar

cembozbey said:
    bu sekilde nası monte yabtın araca
    BOZBEY

5. BARR's Avatar

BARR said:
    Quote Originally Posted by muratcantona View Post
    super bı cıhaz 2-3 adet daha alcam cok guzel ısler olabılıyor
    Banada alsana bir tane bir ara yaz gibi
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

6. kurtbil's Avatar

kurtbil said:
    guzel aletmıs youtube dan bıraz baktım da gecesı de gunduzu de ıyı,roll vıdeoları ıcın ıdeal kamera

7. Ufuk's Avatar

Ufuk said:
    Güzelmiş ne kadara aldınız? başta hdyi falan görünce bende dedim pro.makinayı yağmurlu havada aracın dışan monte edilirmi diye ama sonra netten aratınca gördüm özlliklerini
    Edit:sanırım sahibindende satan sizsiniz yukarıdaki ne kadara aldınız sorusunu sormadım farz edin

8. miniks's Avatar

miniks said:
    heme soru sorayım. hd motorsport alıyorum kısmetse. bundan daha yenı bır model var mı? bırde avda kullanmak ıcın ekstra helmet acs. ıstedım.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

9. muratcantona's Avatar

muratcantona said:
    Quote Originally Posted by 325İX View Post
    bu sekilde nası monte yabtın araca
    Özel ekıpmanları var o şekilde yaptım

10. muratcantona's Avatar

muratcantona said:
    Quote Originally Posted by miniks View Post
    heme soru sorayım. hd motorsport alıyorum kısmetse. bundan daha yenı bır model var mı? bırde avda kullanmak ıcın ekstra helmet acs. ıstedım.
    Daha cıkmadı ama yakın zamanda 3D modelı cıkıcak ... Avda çok kullanılı olabılır hatta tüfeğe monte edilip kullanılabılır bıle...

960 p modelı değildir umarım dıkkat edın alırken 1080p modelı var...

11. muratcantona's Avatar

muratcantona said:
    Quote Originally Posted by ST-max View Post
    Güzelmiş ne kadara aldınız? başta hdyi falan görünce bende dedim pro.makinayı yağmurlu havada aracın dışan monte edilirmi diye ama sonra netten aratınca gördüm özlliklerini
    Edit:sanırım sahibindende satan sizsiniz yukarıdaki ne kadara aldınız sorusunu sormadım farz edin
    Aynen satan benım cok mantıklı bı alet ama sunu unutmayın beyler gumruğe takılıyor benımkı takıldı hallettım bı sekılde gumruk odemeden eger takılırsa 360 TL vergısı var

12. hasan çağri's Avatar

hasan çağri said:
    Arkadaşlar bu arada GoPronun Türkiye distribütörü artık biziz... Her türlü yedek parçası aksesuarı ile birlikte Şubat ayından itibaren Türkiye den alınabilir olacak bilginize...

Bu aksesuarlara roll bar mount ve bilek aparatı gibi aparatlarda dahil

HD hero en güncel model zaten daha günceli yok...

Motorsport helmet hero sadece bağlantı parçaları fark ediyor...
    Tr deki 2 yıl garantili yaklaşık fiyatı 750TL olacak motor sprt Hero ve Helmet Hero nun ...

Daha cıkmadı ama yakın zamanda 3D modelı cıkıcak ... Avda çok kullanılı olabılır hatta tüfeğe monte edilip kullanılabılır bıle
    3d modeli yok aslında Normal HD olanından iki tanesini belirli bir açı ile birbirine bağlayan bir housing var onuniçerisine iki kamerayı birbirine bağlıyorsunuz iki kamera aynı anda çekim yapıp tek karta 3d olarak görüntü kaydediyor...

Av için şuanda tüfeğe ve su altında zıpkına bağlanmış videolar var youtube da...

Ayrıca 960 modeli sadece 960p 30fps çekim yapabiliyor.

1080p modelinde ise aslında en iyi görüntü 960p wide angle 60fps de elde ediliyor... test ettik onayladık...
    Quote Originally Posted by mmustu View Post
    seni yapan mühendisin doşaklarını boynuma dolarım beeee

13. muratcantona's Avatar

muratcantona said:
    Quote Originally Posted by hasan çağri View Post
    Arkadaşlar bu arada GoPronun Türkiye distribütörü artık biziz... Her türlü yedek parçası aksesuarı ile birlikte Şubat ayından itibaren Türkiye den alınabilir olacak bilginize...

HD hero en güncel model zaten daha günceli yok...

Motorsport helmet hero sadece bağlantı parçaları fark ediyor...
    Tr deki 2 yıl garantili yaklaşık fiyatı 750TL olacak motor sprt Hero ve Helmet Hero nun ...

3d modeli yok aslında Normal HD olanından iki tanesini belirli bir açı ile birbirine bağlayan bir housing var onuniçerisine iki kamerayı birbirine bağlıyorsunuz iki kamera aynı anda çekim yapıp tek karta 3d olarak görüntü kaydediyor...

Av için şuanda tüfeğe ve su altında zıpkına bağlanmış videolar var youtube da...

Ayrıca 960 modeli sadece 960p 30fps çekim yapabiliyor.

1080p modelinde ise aslında en iyi görüntü 960p wide angle 60fps de elde ediliyor... test ettik onayladık...
    aynen dedıgınız gıbı en guzelı 960 p 60 fps te guzel bırsey servıs olması bu kameranın turkıyede ugrasıp zahmete gırmıcez artık

14. hasan çağri's Avatar

hasan çağri said:
    aynen dedıgınız gıbı en guzelı 960 p 60 fps te guzel bırsey servıs olması bu kameranın turkıyede ugrasıp zahmete gırmıcez artık
    Evet bende ilk çıktığında standart modeli için çok uğraşmıştım getirtmek için ama artık çok ulaşılabilir... Dünya da çılgınlık gibi bişey oldu

Şuan için deneme isteyen arkadaşlar ile deneme amaçlı benim kamerayla çekim yapabiliriz... Şuan bendeki araç vantuzunu sattığım için dışarıya montaj yapamıyorum ama genede çekim yaparız.

15. muratcantona's Avatar

muratcantona said:
    Quote Originally Posted by hasan çağri View Post
    Evet bende ilk çıktığında standart modeli için çok uğraşmıştım getirtmek için ama artık çok ulaşılabilir... Dünya da çılgınlık gibi bişey oldu

Şuan için deneme isteyen arkadaşlar ile deneme amaçlı benim kamerayla çekim yapabiliriz... Şuan bendeki araç vantuzunu sattığım için dışarıya montaj yapamıyorum ama genede çekim yaparız.
    Ben benım vantuzla yardıma gelırım aynen cılgınlık duzeyınde ... bu arada ozelden bı msj attım bakarsanız sevınırım

16. hasan çağri's Avatar

hasan çağri said:
    Bir video da ben ekleyeyim;

Aracın sağ kafalığına koltuk çok az geri yatırılarak headstrap ile bağlandı.

Headstrap haliyle kafalığa biraz bol geldiği için titreşim var. Ama araç içindeki görüş açısını göstermek için koyuyorum videoyu. Bir kaç güne sis farı yuvasından ve cam önünden çekilmiş videolarda eklerim bu konuya...

Headstrap;

Video;

YouTube - GOPR0044&fs=1" width="644" height="390">YouTube - GOPR0044&fs=1" />BORKED

http://www.youtube.com/watch?v=_hWXtU2ju-o

17. Buğra A.'s Avatar

Buğra A. said:
    GoPRO kullanıcısıyım.Fakat Contour GPS almayı tercih ederim

18. hasan çağri's Avatar

hasan çağri said:
    Quote Originally Posted by Buğra A. View Post
    GoPRO kullanıcısıyım.Fakat Contour GPS almayı tercih ederim
    Contour'un birkaç eksisi bana göre açısının daha dar olması ve housing olmadığı için kameranın açıkta olması... Ufak olması dışında avantajı yok bence...

19. BRETE's Avatar

BRETE said:
    arka tampona koyup egzos sesini ciğerlere kadar kaydedersin aynada kaybolanlarda cabası...
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar