bu yeni ///Makine siteye bayaaaaaaadır girmiyodum aklıma geldi gelmişken bi göstereyim dedim...
![]()
bu yeni ///Makine siteye bayaaaaaaadır girmiyodum aklıma geldi gelmişken bi göstereyim dedim...
![]()
maşallah çok tatlı.kazasız belasız.buarada kac barda ve kac hp?
OEM+
http://www.youtube.com/watch?v=8HjxS0vJNgU
videosu bu arkadaşlar bi tane war şimdilik idare edin
motor orjinali zate 156 hp t3 turbo war garett pistonlar m pistonu kırmızı enjektörler war bide boru emmeye girmeden bitane daha enjektör war fazladan o yarışlar için ama biz yarıştırmaya kıyamıyozhks sqv blow off war çuf çuf hasabı kilit war 364 hep yengeç gibi araba
ikitane intercooler war biri panjurun içinde dieri tamponun hiç belli olmuyo turbo olduu dışardan.
saolun arkadaşlar bundan sora daha fazla online olucam bol bol görüşürüz![]()
ha bu arada orjinali 156 hp modifiyelerden sonra tahmini 230 falan şlimdilik 0.5 barda 1.5 e kadar yolu war![]()
M42B18 güzel alettir..Egzantrik zincirinden çıkan sesde bir ayri tat verir....Güle güle kullan....
gerçekten güzel alet ama zincirin gergi paletlerinden nefret ediyorum bazen gewşeyince çok ses yapıyomecburen palet deiştirioz
kazasız belasız bende bursadayım şuan 35 plaka turuncu bı saxo gorurusen durduruver tanışırız
www.honda-tech.com