User Tag List

Sayfa 1/7 123 ... SonSon
128 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: z4 3.0 & s2k

Alper D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

z4 3.0 & s2k

arkadaşlar bu iki araç arasından birini almayı düşünseniz kararınız hangisinden yana olur....size göre iyi ve kötü yönleriyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabıkıde z4 3.0 alırım.. s2k ya hayran olmama rağmen...
    her yönden farklı...
    z4 2.5 olursa dusunurum herhalde o zmn s2k yı alırım...

Berent.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kafada s2k alırım..artısı eksisi benim için hiç önemli deil z4 e göre..çünkü çok seviyorum..benim için s2k yı seçme nedenim..s2kdan daha çok zevk alıcamı düşünüyorum..biraz sertlik var işin içinde bence..z4 te bi konfor havası nebiliyim tercihim olmazdı bide tasarımına hiç alışamadım z4 ün..nekadar bmw nin 6 silindirlerine aşık olsamda s2k nın sesi beni daha çok tahrik ediyo yani hayalimde kurduğum bi s2k konsepti var ama bi z4 konsepti yok..yani nebiliyim rengi şöle olsaydı jantı böle olsaydı gibi ...

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.0 olursa z4 alırım. 3.0 olmazsa s2k yı tercih ederim

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vergi mergi işim olmaz z4 ile zt önden böle bi üzgün bakıo araba uyuz oluorum çn görüntüsüne
    Team PAŞAOĞLU

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2k alsın tuna yakısır

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hertürlü giderim z4 alırım hem daha konforlu hem daha iyi gidiyo hem daha şekilde yapınca bence bikere bmw yani daha karizma ve rahat

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW de kullandım şu andada s2k sahibiyim.Z4 ün tipi hiç hoşuma gitmiyor sanki bagajda oturuyormuşsunuz hissi veriyor dışarıdan bakınca.Yarıcı durmuyor.S2k hertürlü daha özel bir arac buna eminim.Normal bir BMW almaktansa klasikleşecek bir arac almayı daha uygun gördüm.

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bmw Z4 tercih ederdim bende heralde..konfor,donanım v.s dolayısıyla..ama karar veremicek gibi olursam yazı tura atarım s2k'de cok guzel bi araba..
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim seçimim bmw den yana olurdu,,,hem donanım hem performans bir arada olunca daha bi hoşuma gidiyooo................

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aslında herkesin seçimi Bmw dan yana olurdu ***** fiyatı 2 katını buluyor
    Ben tasarım olarak S2000'i daha yalın fakat saldırgan buluyorum z4'ün tasarımı da çok başarılı fakat önden biraz üzgün bakışlı olması saldırganlığı öldürüyor.

Donanım konforda o fiyata alınması gereken şeyler bence, Arkadaşımda Mz4 var kaldıki o da o kadar da konforlu değil, s2000 gibi sert bir araba, ama donanım olarak kat kat üstün s2000 den...

Kısacası tasarım motor olarak s2000'i tercih ederim

OnurS
    Misafir
    Coupeyse hiç düşünmeden z4 isterse 2.0 olsun ama coupe olsun...

Berent.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim için bu tip arabalarda elektronikmiş konformuş pek bağlamıyo açıkçası...s2000 in daha sert karakterli olduğunu düşünüyorum..daha sportifliğe yakın bi havası var.. s2k işte

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki z43.0 havası karizması konforu yol tutuşu sürüş zevki performansı sunduğu donanım rahatlığı herşeyi ile z4 ha sen dersen o paraları veremem benzinini karşılayamam vergisi falan kasar ozaman s2000 alıcan başka şansın yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiki z43.0 havası karizması konforu yol tutuşu sürüş zevki performansı sunduğu donanım rahatlığı herşeyi ile z4 ha sen dersen o paraları veremem benzinini karşılayamam vergisi falan kasar ozaman s2000 alıcan başka şansın yok
    Bence s2k tercih etmenin tek sebebi vergisni benzinini ödeyememe değil,M3 ünü satıp subarusunu satıp s2k alan arkadaşlarım oldu.Z4le s2k tarzı farklı 2 araç.Örneğin ailem hondanın guvensiz olduğunu düşündükleri için bana e92 coupe Bmw teklif ettiler ama ben evo yada s2k düşündüm ve kısmet hondaya oldu.Bu en yakın kendimden örnek..Z4 cok guzel bir arac 3.0 var arkadaşımda ama s2k havası bana bambaşka geliyor.Tercih ve zevk meselesi bence..Saygılar sevgiler

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence s2k tercih etmenin tek sebebi vergisni benzinini ödeyememe değil,M3 ünü satıp subarusunu satıp s2k alan arkadaşlarım oldu.Z4le s2k tarzı farklı 2 araç.Örneğin ailem hondanın guvensiz olduğunu düşündükleri için bana e92 coupe Bmw teklif ettiler ama ben evo yada s2k düşündüm ve kısmet hondaya oldu.Bu en yakın kendimden örnek..Z4 cok guzel bir arac 3.0 var arkadaşımda ama s2k havası bana bambaşka geliyor.Tercih ve zevk meselesi bence..Saygılar sevgiler
    m3 ünü satıp s2k alan arkadaşın olmuştur tabiki ama bu s2k daha iyi bi araba olduğu için deildir değişiklik içindir mesala ben s2k ile m3 ü kıyaslamam bile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben zaten kıyaslamadım.Tercih ve zevk meselesi dedim bende yukarda gayet acıkca yazdım zaten.Bende BMW kullandım ama herzamanda dedim s2k tarzı farklı diye.

SerkanKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen katılıyorum

akdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2k avantajı: vergisi düşük, düz 6 ileri vites, 2.0 motorda 240bg, modifiye parçası bulunuyor, ikinci eli ucuz, düz vites, drfit yapman daha zevkli olur, 9500devir çeviriyor, motorsiklet gibi zevk verir, tam bir modifiye arabası, otomatik z4 3.0ları geçersin, modifiye ile her arabayı geçersin, üst devirde motorsiklet gibi sesi var,

s2k dezavantajı: satamazsın, herkes beğenir fakat honda fanatikleri dışında alan zor olur, ikinci elde değer kaybı çok yüksek, yolda gidişi tangır tungur, çatırtısı eksik olmaz, diriliğini çabuk kaybeder, üst devirlerde z4 3.0dan daha çok benzin yakar, vites geçişleri çok kemikli, içi çok dar şapkanı bile zor çıkarırsın, üstünü açman için 2 tane klipsi açıp kapaman gerekir, donanım hiç yok gibi bişey, anti patinaj, viraj denge sistemi vs hiç bişey yok, stok s2k düz vites z43.0ı geçemiyor, z4 kadar radikal bir görüntüsü yok, s2k alacaksan binmek için bir aracın daha olacak, ikinci elde temizini bulman zor, 2 senede turşusu çıkar,

z4 avantaj: bmw, üst sınıf kullanıcı arabası, sistemler yarı kapalı durumda senden iyi makasçı olmaz, çok güzel sistemleri var, kaza yapman için düz duvara vurman gerekir, yol tutuşu daha iyi, egzotik bir görüntüsü var, ... potansiyeli çok yüksek, en rahat spor arabalardan, iç kabini çok zevkli, koltukları rahat, parçası daha kolay bulunuyor, satarken avantajlı, üstü tek bir düğme ile açılıp kapanıyor, koltukları 8 yünlü otomatik ayarlanıyor, amfili 8 hoparlör müsik sistemi var, direksiyon şekli çok güzel, torku s2kdan daha yüksek, 10bg düşük ve 100kg daha ağır olmasına rağmen s2k ile aynı gidiyor, hiçbir bmwye benzemiyor, gündelik binebilirsin. 3.0ın egsozunun sesini bmw mühendisleri özel yapmış, çok hoş bir sesi var, satarken s2k kadar değer kaybetmiyor, senelerce diri kalır, çıtırtısız bir şekilde binersin.

z4 dez avantajları: vergisi daha yüksek, ikinci elde temiz düz vites z4 bulman zor bulsan bile satman zor, modifiye parçası pek bulunmuyor, oturma pozisyonu değişik, gemi sürüyor gibi sürüyorsun, modifiyesi pahalı, 2.5 az yakar vergisi az ikinci eli değerli ama herkes seni geçer, alırken s2kdan daha pahalı, tentesinden s2kya göre içeriye daha fazla ses alıyor,

sonuç s2k z4ten daha zevkli ama bela bir araç, problemlerinden dolyaı aldığın zevk burnundan gelebilir. z4 ise görüntüsü daha hoş, performansı s2k ile aynı donanımlı rahat fakat bunların karşılığınıda isteyen bir araç.
    bunlar benim bildiklerim benim bakış açım, gerisine siz karar verin...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)