User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
128 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: z4 3.0 & s2k

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eh abi tabikide hor kullanılan araba her zmn sorun çıkartacaktır yani .. Arabalar inanılmaz sağlamda yapılabilir ama bu sefer servis nereden para kazanıcak. Biraz stratejik yönüde var bu i$iN

Konunun özeti , hızlı bir kullanıcıysanız s2000 sizin için iyi bir tercihdir ancak z4 otomobil anlamında çok daha fazla $ey sunacaktır.. Ba$kada bir$ey demeye gerek yok sanki

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hep öle dedim ama konuda öle dememiş kimse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyatı abi 2 katı ah ahhh

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyatı abi 2 katı ah ahhh
    ztn ikisini aynı katagoriye koymam die ben en baştan demiştim ama bizim forumda bi hondacılık varya sölediklrm başka yerlere gitti neyse cnm boşver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumda herkes fiyat/ performansa bakıyosa haklı olabilirler s2k konusunda ama
    ikisini yanyana koyduunda fıyat sorun deılse z4 acık ara gelmesı lazım..
    ayrıca duz vites 3.0 z4 u gecen s2klar hangılerı mrk ettım?? biri demiş aynı gidiıo dierı gectık dıe

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serkan.S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzellik kişiye göre değişir görkemcim bende z4 ü daha çok beğeniyorum mesela bide honda tırt cocuk mezarı abi s2000 rahat edemiyorum z4 al rahat rahat gez
    Senın koca popon varsa ben napim dana sığan sığıyor ahahah..Fiyatı 2katı olabilir ama sonucta zevk meselesi bu hersey para değil.80oooeuroyu gözden cıkarmışken s2k alan biri olarak ben z4üde cok beğeniyodum ama s2k bana daha yakın geldi.Ayrıca bildiğim kadarıyla 2007 s2klerde difransiyel v.s ceşitli kuvvetlendirmeler yapıldı.Metin mutlu bana anlatmıştı bu aracı aldığıma şükretmiştim sorun cıkartmaz cunku z4 e göre cok daha basit bir arac.Konforsuz odun gibi bi araba s2k.Z4 konforlu içine oturunca BMW olduğunu hissettiriyor.Biri BMW biri honda bunada katılıyorum.BMW de kullandım halada BMW sahibiyiz ve guven hissi frenajı heryönden BMW cok daha kaliteli.Bu tamamen tercih zevk meselesi.Bana göre s2k daha yarıcı duruyor.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Z4 alana kadar bir S2K alıp geri kalanla bir tane daha otomobil alınabilir bence.

Bu sekilde bir spor otomobil bir aile otomobili sahibi olunabilir.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ilk başta öle düşünmüyordum zaten evde var bikaç tane araba ama şimdi subaru almayı planlıyorum yaz sonuna doğru yada 1.18 bakalım hayırlısı..

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 ay öncesine kadar aynı soruyu bizde kendi aramızda tartışıyorduk çok sevdiğim bir arkadaşım bu 2 araç arasında tercih yapacaktı doğru yolu bulup z4 aldı.Ve şuan çok memnun.Ben s2000 e de bindim z4e de kendi fikrimce z4.2 aracıda çok seviyorum fakat bmw de inanılmaz bir hakimiyet ve guven veren suruş şekli var.s2000 in teknolojisi bmw ye uymaz """surus""" olarak tamamen kendi fikrimdir.Uzun lafın kısası bmw derim arkadaşım..Tabi son karar sizin hayırlısı olsun..
    US Performance

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evt evt z4 daha güvenli s2k acemi ellere gelmez

akdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pardon ama s2k alıpta sorun yaşayan veya yanlarken patlayan, çıkıpta burda kendini reklam edecek değil heralde. kimse sesini çıkarmıyor diye s2k sorunsuzmu olacak şimdi. birde kullanıcıya göre değişir falan deniyor. burda kullanıcılar değil, s2k ile z4 karşılaştırılıyor. z4 zorlamayada modifiyeyede daha dayanıklı. ayrıca 2.el piyasasında kazasız s2k yok gibi bişey. z4 ise boyasız vs rahat bulunabiliyor. neden acaba? s2k kullananlarmı acemi yoksa? yoksa sistemlere gerek yokmu? s2k kullanıcıları acemi değil. demek istediğimi anlamışınızdır umarım. ayrıca testlerde z4- 350z veya 4x4 tt leri, geride bırakıyor. bilmiyorum ama z4 ile 80le giderken 2. viteste dip gaz 3 şerit birden makasa girebiliorsun, s2k ile dip gaz üst devirlerde bir makasa gir, makasta sana girer heralde yada makas atim derken driftin kralını yaparsın s2k üst devirlerde düz yolda bile sağa sola kaydırmaya başlıyor.(burda z4de göre kıyaslıyorum)

ayrıca 80bin euroluk aracın 34de bi galeride m paketli smg şanzımanlı ve 272hp olanı 72bin eurodur(hala duruyorsa) pazarlığı size kalmıştır. yine z4 fakat sadesi başka bir yerde 68bin eurodur. 265bg 0-100=5.7sn. bu 272hp nasıl yürür bilemem artık ama m3 veya 330 kadar ağır değildir bu araç.

düz vites z4 0-100:6.0sn --- s2k: 0-100:6.2 sn. aradaki 0.2sn heralde bir iki boy fark olsa gerek. geçilen z4lerin çoğuda otomatiktir büyük ihtimalle ve modlu bir s2k ile kaldırılmıştırki... zaten s2k, 231hplik z4ten 100kg daha hafif ve 10hp daha kuvvetlidir. buna rağmen düz vites z4, s2kyı geçiosa bence yiğiti doğru seçmek gerekir. 2000motor falan da demeyin şimdi, ne kadar ekmek okadar köfte... 240hp 9500devir çeviren iki kişilik safkan bir spor araç bu, motoru isterse dizel olsun. z4 6400devir çeviriyor ona bakarsanız.

s2k 2. eli iyi diyenler bi matematik hesabıyla bana kısaca anlatırlarsa çok sevinirim. mesela s2k sıfırı şu fiyat. 2005 modeline galeri peşin para şu kadar verdi ve aldı. z4 ise sıfırı şu fiyat, galeri 2005 modeline peşin para şu fiyat verdi ve aldı diye. aradaki yüzde değer kaybı şudur. gerçekleşmiş rakamları bilen varsa söyleyebilirmi?

birde galeriden 2005 model z4 aldım, ertesi yıl galeriye şu kadara sattım. birde galeriden 2005 model s2k aldım, ertesi yıl galeriye şu kadara sattım. 2. elde değer kaybı yüzdesi şudur. aradaki fark budur diyin. peşin para tabiki. bana vadeli şişirilmiş fiyatları söylemeyin. yazması uzun sürdü ama vereceğiniz rakamlar kısa sürer.

ama bu bir zevk meselesi spor araba şöyle veya böyle satılır bir şekilde. fakat çoğu galeri s2k en kötü satılan 2 kişilik cabriolardan diyor. ki mantıklıdır. z4 hem bmwdir hemde rahat konforlu teknolojiktir. o yüzden para sahibi olmuş yaşı yüksek kesimede hitab eder. yani satması daha kolaydır. buda "değer" demektir.

almaya gelince bu iş keseye bakar. benim param varsa z4 alırım. yoksa s2k alırım.

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi arkadaşım burda arabaları karşılaştırıyoruz s2k alıpta patlamayan var mı yada sorun yaşamayan var mı değil konumuz.Çokta merak ediyorsan benim yakın arkadaşımda var ne patladı ne sorun yaşadı boya bile yok arabasında..Tuturmuşsun bir makastır gidiyor sen arabanın yol tutuşunu makas atarak ölçüyorsan zaten tartışmaya lüzüm yok.Çokta makas atma mereklısıysan 106gti,Cooper S falan öneririm.
    S2000 i yolda tutmanın zor olduğunu kimse inkar etmiyor zaten.İkidir aynı şeyi yazıyosun S2000 yolda zaptedilmesi zor bir araba evet.Ama bu yol tutmuyor demek değilpist derecelerine ve testlere bir göz at istersen.

Can diye bir arkadaş vardı önceden S2000 i şimdi Z4'ü olan başka bir forumda tartışması olmuştu oraya yazmıştı yorumlarını o bile S2000 daha iyi gidiyor diyoduki simdi kullandığı araç z4smg.İki arabayada sahip olmuş birinin yorumları bu.En tarafsız yorumu yapabilecek olanlardan biridir herhalde bu konumda.Hala Z4 hızlıdır diye ısrar ediyorsunuz bukadar fanatik olmayın.Benim Söylediğim test verileriydi test verilerinde genellikle standart arabalar test edilir.Verileri bulunca koyarım buraya.Bide yine ikidir yazdığın 100kg hafif 10hp güçlü ona rağmen Z4 daha güçlü kısmı var.Arabaları sadece kilosuna ve beygirine göre mi karşılaştırıcaz?Z4'ün 1000cc,100nm ye yakında tork fazlası var ozaman bunlarıda atlamamk lazım.

Matematik hesabına girmeye gerek yok bugün S2000 alsan yarın satıyorum desen 10-15 milyar altına direk satarsın aynısını Z4 için yapsan 15-20 bin euro aşşasına vermen lasım.Arkadasım Yeni 320d almıştı 0km 55-60euro civarıydı.Bikaç ay kullandı fazla değil şimdi 50 bin euro ya satamıyor arabasını ki 320D z4 den daha çabuk satılacak bir araba.Bmw alanlar genelde 5000euro nun falan hesabını yapmıyor.Birazdaha fazla veririm 0 nı alırım koltuğuna ilk ben oturum diyor genelde.O yüzden satarkenFiyatı bayağı kırmak gerekiyorki satılabilsin.

Konfor,kalite,Baba bu bmw en kalitelisinden kızlar bu arabaya hasta diyenler Z4 alsın.
    Z4 geçmek isteyenlerde S2000 alsın en iyisi

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiiiiiiiiiiiki z4 ama coupe lar mükemmel duruoo ..

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2k la 3.0 z4 mü geciosunuz olabilme ihtimali varmı böle bşiin bilmediimden soruorm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s2k la 3.0 z4 mü geciosunuz olabilme ihtimali varmı böle bşiin bilmediimden soruorm

evet karde$im geçiyor

hatta taavan açarken bile geçiyor
    http://youtube.com/watch?v=0Rq7PU2C34k

akdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kızlar ikisinede yeteri kadar hasta olur merak etmeyin :P z4 geçmek için s2k alınır doğru ama s2k geçmek için z4 alınmaz. çünkü s2kyı daha rahat modifiye edersin. her parçası hazırda var. ucuz bir arabayı geçmek içinde pahalı bir araba alınmaz. bu benim mantığım. herkesin mantığı farklıdır tabi

şimdi s2k tuner arabası. z4 exotic araba. bu tip forumlarda s2k nın daha çok beğenilmesi normaldir.(bende dahil) önce ne yönde bakıldığı önemli. bende s2kyı z4ten daha çok beğeniyorum. ama alsam z4 alırım. çünkü daha akla yatkın. şeklide daha hoş. kendine öz bir dış ve iç dizaynı var. s2knın tarzı, sedanlardan dönme cabriolara benziyor. radikal bir yanı yok.

şimdi 2004-2005 50bine s2k alsam, 2008de 40a 35e satacağım doğru. ama 2004-2005 model 50bin euroya z4 alsam, 30-35euroyamı gidecek şimdi bu? 3x1.7=51bin lira??? z4??? satılamayan z4ün ya fiyatı yüksek tutulmuştur bence. alınıp satılan bazı fiyatları biliyorum ama burda kimsenin ticaretini deşifre edemem.

http://www.youtube.com/watch?v=tUfXMTEtZ9E

burdaki hareketlere bir bakın yol tutuşu anlarsınız zaten. en sonda pist veriside var. pistte s2k daha avantajlı olur. ama caddede z4 daha iyi gider. bu araçlarıda monacoda sürmeyecez, türkiyede sürecez. bence pist verisine bakıp araç almak anlamsız. pist ayrı bişey. http://www.youtube.com/watch?v=VjF0Q_a3WRU

bu arada 2008 320d 177hp (yeni) 50bin euro. senin arkadaşın biraz donanımlısını almış heralde. ama avrupa arabalarında satarken donanımının geri dönüşü çok olmuyor. atıyorum sen kendine 2500euro extraya adaptif far almışsan bu senin faydana bana değil gibi... bazı temel şeyler etkili oluyor. ayrıca bir araca plaka taktınmı -%20 düşer. hadi bu dizel bmw ise -%15 düşsün. 55x0.85=46.75bin euro o aracın satılabileceği üst seviye. ha biri gelir 50ye alır olabilir, ticarettir. ki o araç 163hpdir ve 177hpliklerin sıfırı 50eurodan başlamaktadır. yani satıyorum demek başka, satmak başka....

T-MIVEC
    Misafir
    tmm fabrika verilerine inanmıyor madem hondacılar, 6.0 vs. 6.2.
    herşey 0-100 mü? limitörsüz bir z ile v-max ne olur?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biri BMW biri Honda ben bunada katılıyorum yalnız ikisininde üstün olduğu taraflar var,tercih meselesi bu tamamen diyorum ama konu başka yönlere cekildi..Para varsa z4 yoksa s2k olayıda bana komik geldi doğrusu Daha dün bi adamla tanıştım kel kafalı cok kalite bi amcamız baya bir sohbet ettik adamda 5.30var M paket feci meraklı arabalara,z4 baktım ama bu daha hırcın geldi bana zaten bi BMW var ikisininde tadı farklı sonucta dedi.Doğru sölüyor ikisininde tadı bambaşka..Ayrıca s2k makas aracı değildir makas desteklediğimiz birşeyde deil ayrıca.Pistte iki aracında neler yaptığı ortada.Gecme gecilme konusu 0-100 verilerince değilde bence kaldırmaya o anki aractaki ağırlığa yakıta herseye göre değişiyor bence.İkiside cok güzel araclar ne Z4 üstün ne S2k ikiside bambaşka keyifli ve güzeller..Kız konusuna gelince inanın ikisinede bakıyorlar ama masaya anahtarı koyunca BMW hertürlü eziyor buda bir gercek ama sahsen bmwm varkende hiçbizaman anahtarımı masaya koymadım koymam buda başka konu saygılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)