159 1.9 dizell volvo s40 1.6 dizel
siz olsaydınız görünüş konfor her bakımdan uzun yol ve sehir içi kullanım açısından hangi arabayı alırdınız__? ikiside 2008-2009 modellerde.
159 1.9 dizell volvo s40 1.6 dizel
siz olsaydınız görünüş konfor her bakımdan uzun yol ve sehir içi kullanım açısından hangi arabayı alırdınız__? ikiside 2008-2009 modellerde.
alfa 159 u görünüş şekil performans volvo s40 ekonomi konfor sağlamlık
159 o paralara alıncak en iyi araba olarak gözüksede 2. el piyasası vasat
alfa gorunuş olarak çok güzel fakat 2.eli zor.
volvo zaten sağlamlık konusunda kendini kanıtlamış nekadar konforlu bilemicem biraz sert araba diye duymuştum motor olacak alfa daha güçlü ama ekonomik olcak diyosanız volvo derim
he bana kalsa ne olursa olsun 2.elmiş vs alfaya hastayım ama araba alınırkende hastalıkla olmuyor tabi arızaları vs bakmak lazım değerlendirmek lazım nekadar az sorun çıkarırsa okadar iyidir
kanka 159 harika ama kendini 2,0 benzinli sanıyor yakıtı yakarken , volvo daki 1,6 dizel ise bildiğimiz psa makinası çok daha ekonomik ikiininde karizması yerinde gerisi sana kalmış
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
159 yakıtı konusunda fazla bilgim yok ama volvoya göre azcık daha fazla yakar ama o görünüşe değer mi![]()
S40 focus şasisi üzerine kurulmuş bir araç. Zaten C segment. Alfa 159 derim.
valla hacım benım arkadasımda ti paket var yazılımlı falan paşaoğlunda 192 hp ölçmüşler açıkcası görsen aşık olursunikinci eli aşşağı yukarı piyasa canmlılığı volvo ile aynıdır, hacimden vergisi biraz fazla, bakımlarıda volvo alfa çok bi fark yoktur, yakıtı volvo 25 yaksın bu 35-40 gibi gerçi çok yakması gidiyor diye de basıldıgı için de olabilir
![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
bende 159 derim
temiz, bakımlı, kmsi çok yüksek olmayan 159larda gayet hızlı satılıyor. elinizde falan kalmaz sakın korkmayın
her açıdan alfa italyan şekli böle bi kıyaslama bile yapılmamalı bence. yeni volvoların şekli yok alfanın yanında. ayrıca eski kaliteyide kaybettiler.
siyah bi 159 tadından yenmez
kesinlikle 159. Otomatiğini almayı düşünün. Çüknü manueli baskıbalata problemi var. Otomatiği robotlu değil. Şanzuman mazdanıneski sistem 4 ileri ama çok gaddar bir motor ve alttakıma sahip
![]()
s40 la 159 kıyaslanmaz.. kıyaslanamaz.. 159 sınıfının en iyi yol tutus ve kullanım keyfine sahip arac denilebilir.. harika bi aractır.. kesinlikle 159
alfa bıraz yakar, suspansıyon konforu pek ıyı deıldır, ama bu karsılastırmada s40a tercıh edılır,
s40 bı alt sınıfta hıssı verıyor..
1.5 senedir 1.9 jtdm 159 ile haşirneşirim. ben böyle konforsuz bir araba görmedim, istanbula giderken popoma kaç kere kramp girdi de sağa çekip dinlendim hatırlamıyorum! çok ciddiyim, almadan 1 saat falan koltuğunda oturmayı dene. tek kusuru buyol tutuşu mükemmel ötesi, otomatik vitesi 6 ileri ve çok hızlı vites geçişleri. yakıt konusunda ise bir depo ile yaklaşık 1000km yaptık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)