Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar ciddi bir konuda yardım istyorum aranızda psikolog abiler varmı biraz komik bi konu ama ciddi bi konu benim annem tambi araba düşmanı :S söyle 40 50 60 'la seyir etcen onın için :S 75 80 i geçdinmi dünyayı dar ediyo bana cıglıklar atmaya baslıyo :S arabadan cok korkuyo özelikle ani hızlanmalarda cok enteresan tepkiler veriyo :S misal trafikdesiniz aniden önünüzdeki aracı sollamanız gerek yada sarı lamba yanıp sonuyo gaza azcık dokunsanız geçicek ama annem ani hızlanmalarda cok felaket tepki veriyo benm arabama o yüzden hiç biinmezmecbur kalrsa hızlı gitmek farklı bi olay annem hız denmeyecek suratlarda bile ortalıgı ayaklandırıyo bu iş inada binni anneme psikojik yardım alması gerekdigini anlatdım ama ben delimiyim :S yavas sür arabayı diyo bana yav illahaki baska bi arkadas cıkar anneside böyle durumda olan bana yardım edin
yav bıktım artık sohbet koyu olursa örnek yanında bi akraba olursa sorun yok misal 2009 yazında ben askere gimeden evel amcamlarla yozgat'a gittik onun arabasıyla araç ; vectra a gt gelirken al yigenim sen sür dedi yengem annem babam muhabbete koyulldular çerikliye kadar sakin gittiim
çerikliden sonra bi asıdım 110 120 bandından hiç inmedim taki annem bana bagırmaya baslayana kadar mamaga felan varmısdık o zamanda ankaradaydık neyse bana yardım edin :S(