User Tag List

Sayfa 1/7 123 ... SonSon
129 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Anne'nin arabadaki hız korkusunu yenme ? [psikolojik yardım ]

serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Anne'nin arabadaki hız korkusunu yenme ? [psikolojik yardım ]

Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar ciddi bir konuda yardım istyorum aranızda psikolog abiler varmı biraz komik bi konu ama ciddi bi konu benim annem tambi araba düşmanı :S söyle 40 50 60 'la seyir etcen onın için :S 75 80 i geçdinmi dünyayı dar ediyo bana cıglıklar atmaya baslıyo :S arabadan cok korkuyo özelikle ani hızlanmalarda cok enteresan tepkiler veriyo :S misal trafikdesiniz aniden önünüzdeki aracı sollamanız gerek yada sarı lamba yanıp sonuyo gaza azcık dokunsanız geçicek ama annem ani hızlanmalarda cok felaket tepki veriyo benm arabama o yüzden hiç biinmez mecbur kalrsa hızlı gitmek farklı bi olay annem hız denmeyecek suratlarda bile ortalıgı ayaklandırıyo bu iş inada binni anneme psikojik yardım alması gerekdigini anlatdım ama ben delimiyim :S yavas sür arabayı diyo bana yav illahaki baska bi arkadas cıkar anneside böyle durumda olan bana yardım edin yav bıktım artık sohbet koyu olursa örnek yanında bi akraba olursa sorun yok misal 2009 yazında ben askere gimeden evel amcamlarla yozgat'a gittik onun arabasıyla araç ; vectra a gt gelirken al yigenim sen sür dedi yengem annem babam muhabbete koyulldular çerikliye kadar sakin gittiim çerikliden sonra bi asıdım 110 120 bandından hiç inmedim taki annem bana bagırmaya baslayana kadar mamaga felan varmısdık o zamanda ankaradaydık neyse bana yardım edin :S(

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devamlı annenle gezmiyorsundur yanındayken sakin git problem çözülsün..Senin yine iyi rexi alalı 7 ay oldu daha binmedi annem

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum her anne aynı korkulacak bi durum yok benimkide aynı tepkileri veriyo hatta biyere gıdecekse yok ben taksıyle gıderım dıyo o derece yani..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimkide kendi kullanırken çok rahat artık ben mudahale ediyorum anne napıyorsun diye ama yanıma oturunca yavaş duzgun kullan falan deli ediyor beni

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Hakoya katılıyorum valla her anne aynı heralde.

Benimki kendimi bildim bileli araba sürüyor şoförlüğüde iyidir ama yan koltuğa geçti mi durmuyor çenesi

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Annemde kayınvalidemde aynı kardeşim. İvmeye dayalı çığşık sendromu var. Bir yanlışlık yok.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    annenizin tepki vermesinin sebebi sizin aracı sert kullanmanızdan kaynaklanıyor gibi..ani hareketler yapmayın sakin kullanın..korkuyor olabilir bunda anormal bir durum yok..bence siz kullanım tarzınızı ona göre ayarlayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zannedersem her arabaya anne sensoru takıyolar..anne binince az bi ivme verince bluetooth ıle anne uyarılıyo ve cığlık mod aktıf hale gelıyo az daha basarsan terlik mod on dıye kadranda bile görebilirsiniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gnkt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devamlı annenle gezmiyorsundur yanındayken sakin git problem çözülsün..Senin yine iyi rexi alalı 7 ay oldu daha binmedi annem
    ya babamın arabasına hiçç binmezzz babam lafdan hiç anlamaz atında 2.0 croma var ondan evelde vectra cdx vardı ben babamın km kadranında otobansa yol musayitse 100 den aşşa yazdıgını görmüyom bizim akrabaların alayı ankara sincanda genelde pursaklardan otobana cıkar ordan gideriz genedede babam sürüyosa arabayı tamam vuuu anneme gıcıklık olsun diye koparır bizi ama annem beni arabanın içinde resmen rezi ediyo hiç bişey yapamazsa kafama vuruyo babamla gezerkende oyle bagırıyo cagırıyo arabayı yavasatıyo otobüs taksidede aynı annem yasca bıraz buyuk anne tarafının en büyügü bayramlarda fean hep anneme gelirler annem pek dısarı cıkmaz bi yere gitcekse mutlaka ben götürürüm ve bana dünyayı zindan ediyo :S hayır arabama almıyorum desem aşalıyo senin teneke parçanamı kaldık diyo psikologa gidek diyom ben delilmiyim sen git oraya hızlı araba sürüyon diyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan6606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya babamın arabasına hiçç binmezzz babam lafdan hiç anlamaz atında 2.0 croma var ondan evelde vectra cdx vardı ben babamın km kadranında otobansa yol musayitse 100 den aşşa yazdıgını görmüyom bizim akrabaların alayı ankara sincanda genelde pursaklardan otobana cıkar ordan gideriz genedede babam sürüyosa arabayı tamam vuuu anneme gıcıklık olsun diye koparır bizi ama annem beni arabanın içinde resmen rezi ediyo hiç bişey yapamazsa kafama vuruyo babamla gezerkende oyle bagırıyo cagırıyo arabayı yavasatıyo otobüs taksidede aynı annem yasca bıraz buyuk anne tarafının en büyügü bayramlarda fean hep anneme gelirler annem pek dısarı cıkmaz bi yere gitcekse mutlaka ben götürürüm ve bana dünyayı zindan ediyo :S hayır arabama almıyorum desem aşalıyo senin teneke parçanamı kaldık diyo psikologa gidek diyom ben delilmiyim sen git oraya hızlı araba sürüyon diyo
    Valla arkadasım yukardaki yorumlara bakarsan tum anneler aynı yapıcak bişey yok eski arabamda bende enseye tatlı sert bir tokat yiyordum yapıcak birşey yok

coyete
    Misafir
    en azından size karışan annenız var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coyete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en azından size karışan annenız var
    üzücü bir durum varsa hatıratdıgım icin özür dilerim

Alıntı gnkt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla arkadasım yukardaki yorumlara bakarsan tum anneler aynı yapıcak bişey yok eski arabamda bende enseye tatlı sert bir tokat yiyordum yapıcak birşey yok
    hocam ben anneme diyorumki psikologa gidelim sendeki hastalık ötesi ama ikna edemiyorum tamam dayı basarsın 160 180 ortalıgı toz duman yaparsın makasları arka arkaya patlatırsın ama annem ani hızanma sendromu var gaza soyle dokun tamam ayvayı yedik çantasında tugamı tasıyo nabıyo bu kadın bu sendromu atlatan arkadaslar varmı aranızda ne kadar sakin sürersen sür burası türkiye trafikde ne olacagı beli omuyo

coyete
    Misafir
    siz değerini iyi bilin yeterli benim için

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim yavas git olsun bıtsın annemde bınmez benım arabama 1 keresınde ısıklarda 2 arabanın ortasından gecmıstım 130 ile annem iptaldı

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim annem de öyle.. Öne bile oturamıyor.. Arkadan da sürekli karışırdı babama arabamız varken.. Başkasının arabasında karışmıyor ama gerginliğini görebiliyorum Güçlü bir araba alırsam güzel bir planım var Kemerini bağlayıp basa basa gidince belki geçer, korkunun üstüne gitmek gibi
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim annem de öyle.. Öne bile oturamıyor.. Arkadan da sürekli karışırdı babama arabamız varken.. Başkasının arabasında karışmıyor ama gerginliğini görebiliyorum Güçlü bir araba alırsam güzel bir planım var Kemerini bağlayıp basa basa gidince belki geçer, korkunun üstüne gitmek gibi
    euhasdhuasd kafana kask alman lazım bence ehuahduhaduh

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla benim annem hic karismaz ve korkmaz yazliga giderken falan hep 200 ustu giderim sakin sakin oturur yanimda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla benim annem hic karismaz ve korkmaz yazliga giderken falan hep 200 ustu giderim sakin sakin oturur yanimda
    Sakinleştirici filan vermiyorsun dimi abi o şartlarda cok zor vallahi kendi annemi göz önüne aldım da bir an icin yok yani öyle bir ihtimal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim, yıllardır kimliği mechul top geardakı stig senın anne olmasın? ellerin operım tayzemın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)