User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
129 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Anne'nin arabadaki hız korkusunu yenme ? [psikolojik yardım ]

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hızdan deilde ivmelenmeden korkuyodur sert kullanıyosundur aniden gaz vermekten kaçın sürat yapıcaksanda altan doldurupda bas yavas yavas uzun yolda vs sorun olmaz

korkuyosa veya guvenmıyosa sneın yapabılcek bişeyin yok ona ayak uydurucaksın sadece anne deil bnm kız arkadasımda sevmez korkar yanımdayken basmam arkadasım korkuyosa basmam korku treni deil bu

İlker G.

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gnkt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    euhasdhuasd kafana kask alman lazım bence ehuahduhaduh
    Kız arkadaşımın annesi de tam tersi hızı seviyormuş.. Bir kere bindi arabaya ben de 207RC'yi ödünç almıştım, heralde o gün dünyanın en yavaş rc si oydu.. 50 yi geçmedim 1 saat boyunca Herkesi kendi annem gibi sanınca öyle oldu.. Dedim bilseydim bitire bitire giderdik

Ama bence psikolojik sorun.. Annem zaten çok panik yapan birisi, bir de 1-2 küçük kaza geçirince biri çok kendisi küçükken, biri de ben 7 yaşında falandım.. Bizim otobüsümüzle, başka bir toplu taşıma otobüsü kafa kafaya çarpıştı.. Dudağım falan patlamıştı o zaman.. Belki ondan beri bu kadar çok korkuyor.. Paniklik konusunda üstüne yok ama.. Kendi eşekliklerimden örnek vereyim.. Bir gün çok sinirlenip kapının camına yumruk attım(o gün ölebilirdim), küçücük bir kaç çizik oldu ama sürekli kanıyordu, annem oğlum öldü oğlum öldü diye diye bayıldı.. 2 saat yarı uyanık şekilde sayıkladı yerinden kalkamadı.. Benim yaralarım kapandı o uyanamadı Hastaneye girdi mi kendi kendine fenalaşabiliyor hiç bir şeyi yokken.. Ablam da onun birazcık daha sakini.. Anneme araba sürmeyi öğretecekmiş, kendi çok biliyormuş gibi Dedim annem o panikle kaza yapar sakın yapma diyorum ama dinlemiyorlar.. Sonuç olarak i love mommy
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim annem yanıma binmiyor gerçi benim kullandığım arabaya binmiyor,Abime binince laf yapıyor,babamda çıtı çıkmıyor
    babam Bundan 15 sene evvel arabadan indirmiş kastamonuya giderken sırf yavaş dedi diye
    o günden beri ses yok babama karşı,babam kullanırken 160 170 giderse no problem
    Ama Ben kullanırken hız sınırı 40,abim kullanırken 60

serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hızdan deilde ivmelenmeden korkuyodur sert kullanıyosundur aniden gaz vermekten kaçın sürat yapıcaksanda altan doldurupda bas yavas yavas uzun yolda vs sorun olmaz

korkuyosa veya guvenmıyosa sneın yapabılcek bişeyin yok ona ayak uydurucaksın sadece anne deil bnm kız arkadasımda sevmez korkar yanımdayken basmam arkadasım korkuyosa basmam korku treni deil bu
    1. dert ivmelenme 2. en buyuk dert km saati bi ara bozmayı dusundum hatta km saatide 70 80 görsün tamm yavas yavass demeye baslıyo benim annem hükümet gibi kadındır illa öne oturcak

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu bahsi geçen tepkileri benim şapşal abim veriyor tabi birazdaha azını

murat_kacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    canım annem geçenlerde 140 la falan gidiyordum arka koltuktan kafayı uzattı bu 200 yapıyodu hani dedi şaştım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan6606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1. dert ivmelenme 2. en buyuk dert km saati bi ara bozmayı dusundum hatta km saatide 70 80 görsün tamm yavas yavass demeye baslıyo benim annem hükümet gibi kadındır illa öne oturcak
    mph ye geçelim diyorum 60 mil görsün 100 km yle gidelim biz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizimkilerde aynı yavaş sür yavaş sür adamı çileden çıkartıyolar ya zaten yavaş gidiyorum diyorum anlamıyolar sinirleniyom bende bir an önce arabadan indirmek için hızlı gidiyom kapıyı çarpıp inip gidesimde oluyor arada çekilmiyor

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir gün bayıltana kadar basın kendilerini kaybedince bırakırsınız, sonrasında daha sakin olurlar
    körler sağırlar

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birkere eskişehirde bizim sitenin içinde 20 ile rölantiye yakın bi hızla ilerliyorum bi çocuk birden önüme top attı zank diye bastım frene durdum..... annem 'amaaaann napıyorsun niye hızlı kullanıyorsun arabayı bilmemne zart zurt' derken anne dedim 20 ile gidiyorum daha nekadar yavaş gidiyim dedim, 'yalan söyleme 50 ile gidiyordun, yoksa öyle sert dururmu o araba' dedi, bende hemen akabinde tekrar 20'ye çıktım bak dedim ibreye baktı, frene bi koydum zank!'diye araç yine sert durdu, dedim noldu anne araç öyle zank diye duruyormuymuş dedim....

ogünden sonra birazdaha az karışır oldu

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şahsen annemi arka koltuğa oturtuyorum çünkü sakin kullanmama rağmen aracın sertliği ve egsoz sesinden dolayı sürekli tedirgin oluyor. Oda arkada genellikle patron edasıyla gazete, kitap falan okuyor, huzuru yakaladık =))
    916 V6 Turbo

ufy
    Misafir
    Bu dert değil arkadaşlar sonuç olarak bayanların geneli zaten sürati ani hızlanmayı sevmez bunun haricinde annelerimizin yaşınıda göz önüne alınca gayet doğal , sen ne istiyosunki annen yanına oturunca makas show mu yapıcan uslu gıt sakın gıt nolur yanı olurmusun _?

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aile varsa hızlı gitmiyorsun sabırlı ve sayğılı oluyorsun sorun çözülüyor gerçi ben normaldede böyleyim ama
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir gün bayıltana kadar basın kendilerini kaybedince bırakırsınız, sonrasında daha sakin olurlar
    sn. senna abicim
    ama benim annem 54 yaşında şeker tansiyon bi sürü ıvır zıvır hastalıgı var

Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mph ye geçelim diyorum 60 mil görsün 100 km yle gidelim biz
    bu benimde aklıma geldide niye kaçıyoruz ondan bu gidişe dur demek lazım alışdrmak lazım onlarıda

Alıntı ufy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu dert değil arkadaşlar sonuç olarak bayanların geneli zaten sürati ani hızlanmayı sevmez bunun haricinde annelerimizin yaşınıda göz önüne alınca gayet doğal , sen ne istiyosunki annen yanına oturunca makas show mu yapıcan uslu gıt sakın gıt nolur yanı olurmusun _?
    ya hocam amaç show yapmak degil benim annem cok abartıyo herşeyi böyle elalemin koşarak yaptıgı suratı annem arabayla yapmak istiyo gibi bi şeyhani böyle yabancı filmlerde büüykanneler olurya boyle koca amerika jiplerini 20 30 la sürerler yanlarından insanlar bsikletle kosarak felan geçer ya hah aynen oyle en fazaaa tas catasın 50 60 la gitce hep arabayı kasise sokmuycan yormuycan muzik açmıycan arabada parfüm sıkmıycan bu sürü ıvır zıvır yoksa ben deli degilim ailemi asla tehlikeye atmam

crxvtec
    Misafir
    o uzun paragrafın her satırında annemı gordum. Crx varken egzoz sesı artsın sankı ucuyoruz zannederdı devırlendıkce araba. Civice bınıyo sımdı hızı hıssetmıyor bıle km de 100 u gorunce koltugu sıkmaya bağlıyor. Sıfır araba olmasa ve arabaya acımasa tırnaklarıyla yırtacak koltugu Heralde anneler arabaya bınınce egzoz su ıse araba anneyı dalgınlıga getırıcen yada uyutucan rahatca kullanıcan. benım anneme gorece Antalyadan- Artvıne gıderken hıcbır kamyonun sollanmasına gerek yok. Kendıne kalsa 1.800 km yı kamyon arkasında gıdebılecek sabıra sahip. Takma kafana annen varken yavaş kullan. Yada belkı geççer umıdıyle hep 150-180 gez sonra 100 e dusunce ona yavaş gelır zaten

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim valide cok korkmaz 150 fln hızlanırsam rıdvan fazla basma der yanında 200 de gordum sıkıntı bazende zikzakçı der bana hafif hafif trafikte şerit değiştiryosam.yok ama teyzem arabaya bındıgı an oglum yavas gıt oglum yavas gıt dıe basımın etını yıyor bnde yavas gıdıyorum ama aynen max 80 km.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    annem karışmaz,söylenmez.kendisi kullanırkende göstergeye bakmadığından 150-160 allah ne verdiyse gider

kız arkadaşımla bir diyalog

hız 70 vites 3-"-burak yavaş git biraz

hız yine 70 vites 5-"-bu hız iyimi? "-hah böle sakin sakin git
    heh benim annemin tepkisi. üst vites 2000 deviri fazla geçmeyin onun sevdiği müziği çalmaya çalışın sıkıntı etmeyecektir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet amaç zaten viraj kasmak, düzlükte top speed yapmak falan değil Normal kullanımda, bakın gerçekten normal yani , çok tepki vermeleri garip.. Cidden panik annem Hatta şöyle bir örnek daha vereyim.. Ehliyeti almadan önce buluşmalara gitmeden her evden çıkışımda araba sürme derdi.. Ehliyeti aldığım ilk gün buluşmadayım telefonum çalar;

Ben: Efendim anne?
    Annem: Ehliyetini aldın mı oğlum ?
    Ben : Evet annecim
    Annem : İyi peki araba sürme sakın
    Ben : Peki ama niye aldım ki bu ehliyeti ?!
    Annem : Devlet izin verdi de ben verdim mi ? Akşam da geç kalma hadi görüşürüz
    Ben : ????

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valide hanım sıkıntı yapmaz hattakeyif alır gazlamaktan 106 ya ilk defa binen birisi olursa yanımızda hemen arkaya geçer , ilk defa binen kişinin tepkilerine güler sadece

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)