İphone 4 Gevey turbo sim ile unlock olduğu söyleniyor 4.1 ve 4.2 versiyonun hiç kullanan yada istanbulda nerden alınacağına bilen varmı 50 ila 90 dolar arasında fiyatlar yazmışlar internette yardımcı olabilcek bilgisi olan arkadaş varmı acaba
İphone 4 Gevey turbo sim ile unlock olduğu söyleniyor 4.1 ve 4.2 versiyonun hiç kullanan yada istanbulda nerden alınacağına bilen varmı 50 ila 90 dolar arasında fiyatlar yazmışlar internette yardımcı olabilcek bilgisi olan arkadaş varmı acaba
iPhone Simkilit Kaldırma Hizmeti
bilmiyorum yardımcı olur mu?
bende i4 almayı planlıyorum bi arkadaşım atmıştı bunu.
belki alakasız olacak ama bu ingiltereden alınma ıphone lara herhangi bir işlem yapmadan direk pasaport kaydı ile kullanmaya başlayabilirmiyiz. sahibinden.com sitesinde bikaç ilan gördüm 1500 lira civarı fiyatlar istenmiş pasaporta kayıt edip kullanılabilir diye
ben ingiltereden gelen cihazlardan almıştım, bildiğim kadarıyla canada ve ingiltere den gelenler simfree oluyor .. yani TR deki bütün hatlarla kullanılabiliyor
***Iphone 4 için donanımsal unlock ile ilgili GEVEY TURBO SIM Başlığı***
ben buradan takip ediyorum.alıp kullananlar var cok ufak tefek sorunlar yasayanlar varmıs ama siparis edip kullanıp video cekenler var.elimde bir tane kilitli var bende düsünüyorum
Video nicht verfügbar | Facebook
burdaki videoya gore işe yarıyor gozukuyor
benım arkadaşım cuma günü yaptırdı 60 liraya şuanlık bir problem yok ama telefonu açıp kapayınca biraz uğraştırıyor 112 arıyosun airplane mode a alıosn fılan![]()
Cidden 60 tl nerden aldı?
Ben dün aıphoneistanbul ile görüştüm capitol yakınında bir yer 200 tl den aşagı vermiyor ayrıca ellerinde çok az kalmış bitebilir diyorlar,bizde bekliyoruz lakin şu ara bazı yerler gevey ile açıyor ama ben biraz daha sabredip devteamı bekliyorum en azından aç kapada sorun yaşamayız.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
bencede çok acele etmemek lazım tum sorunları yakında ortadan kaldırırlar![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Arkadaslar 60tlye gevey olmaz, su anda en ucuzu 82$ kendi sitesinde ona gore deger bicin, almak isteyenler bana ulassin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)