Teşekkkürler
evet 4.1 ve 4.2 att kartlıları çalıştırıyo diyolar bence 2 yada 3 haftaya iyice yayılır ama unlock çıkmaz gibime geliyo para kazanacak adamlar
ABD ve Türkiye dışında simlock işleri dünyada bu kadar sıkı değil genelde operatörler belirli bir ücret karşılığı unlock şifresini temin ediyorlar en son aldığım HTC'yi de o şekilde unlock etmiştim(bu siteden değil e-bay'den yapmıştım) bu sitedekilerde o işlem için aracı oluyorlar.
Ancak bu verdiğim site yeni bir sitedir henüz denemeye cesaret eden duymadım ama paypalle çalıştıkları ve yaptıkları şey yasal olduğundan bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
Yazımsal Unlock konusunda uzun bir süre ortaya çıkmayacağı konuşuluyor bu gevey turbo-sim yüzünden ***** millet para kazanıyor bu işten
bilmiyorum sitede başka site linki vermek serbestmi ama gugılda araştırırsanız adının içinde anahtar kelimesi geçen bir türk sitesi var iphone kullanıcılarına yarmcı olan bir forum sitesi, orada bu unlock sitesinin konusu var en son baktığımda sitenin ortaklarından biride konuya cevao yazıyordu.İncelerseniz yararlı olabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)