typer filitre eksoziyi seyirler
YouTube - gaziantep ep3 kadran
typer filitre eksoziyi seyirler
YouTube - gaziantep ep3 kadran
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
antepi istanbulu şu lafları bırakın hemen o moda girmeyin kimse birşey demiyor şu metal parçası olan şu arabayı civatasına kadar bilen ne parçanın ne kadar iş yaptığını sabah akşam 10 sefer deneyen adamlar var şu sitede siz yürütemiyorsnanızz ben napim vs yada farklı üslupta yazmayın, buradakilerin ne anteple ne başka yerle alıp veremediği var her yer türkiye varmı ötesi? iğneleyici yada provake edici mesaj atmayın şu foruma cidden sıkıyor artık kimse yaptığınız işe laf demiyor ama amerikayıda yeniden keşfetmeyin
körler sağırlar
ya arkadaşlar antep urfa istanbul tartışması yapmıyorum ben ki yapmakta yersiz.
ben bu arkadaşa pm attım gördünüz sizde bak yerinde olsam modlara bu konuyu sildirtirim daha fazla rezil olma diye ha enayi yerine koyacaksan mlleti uğraşırım diye
adamın bana attığı mesajıda gördünüz ya kimi kandırıyosun birader emre güzel yazmıştı adamlar artık tayyarın sesinden devrini hızını üstündeki parçaları sayıyor burada kime gazel okuyosun sen
bu typeR araabaları ömrümüzü yedi..
Antep istanbul , Urfa istanbul muhabbetine ben tepki verdim ki onu diyen siz değildiniz diyene tepki gösterdim.. Daha önceki r1 & 106 konusunda ve burda bazı yazılarda bazı arkadaşlar biraz burayı hafife alarak yazdı gibi sanki tüm derdim oydu. Konu kapandı ben yanlış anlamışımdır demek en güzeli. Herkese ii forumlar
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
12 derece yokus asssagı imkan yok duzde filtreli egsozlu typer 6 yı boyle bitiremez .
yinede video icin tesekkur zahmet edip paylasmısın .
bi kere şuna dikkat edin.. oem beyin typeR 2.vites 90 3.vites 130 4.vites 170 5.vites 218 falan yapar , bu araba aynı devirde 10 ar km fazladan gidio
vallaha tekrar tekrar seyrediyorum adam 6 yı cok guzel bitiriyor eger kadran dogru ise.
vıdeo yu ızlemedım ama yazılanlara bakarsa bu arac r1 gecıo heralde...
headersı KID RACING MI yoksa
Ahmet
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Tekrar yazıyorum dc headers,filtre,egsoz,exedy2 baskı en kısa zamanda tekrar video çekicem yolu gösterecek şekilde o zamn daldacı arkadaşları görücem ne bahane bulacaksınız...uzatmaya gerek yok kalp kırmayada ama şunu söylüyorum bu speclerde arabaları böyle gitmeyen ark dizele gecsinler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)