o birisi benim
amca oğlunuz baya bi agresif herşeyi biliyorum ayaklarında bayaaa bi yazdı burada kimse enayi değil herkes neyin ne olduğunu biliyor bir arkadaşımla tartışırken o küfür etti arkadaşıma bende ona yazdım
daha sonrada kendisine özel mesaj attım durumu açıkladım daha fazla rezil olmadan konuyu sildirmesi için modlara pm atmasını tavsiye ettim sırf onun içinama o cevap olarak bana yine küfür etti bende ona ettim uzadı gitti
dediğim gibi çok bilmiş edalarında yazması için cidden bilmesi gerekiyor bilmeden bol keseden atarsa ki bunun örneğini çok gördük burada cidden bu forum adamı yerin dibine sokar fenaa ezikler![]()
insanlar arasında tartışma olabilir ama burda küfür işi olması ii deil insanlara kolay gelir burdan yazması az işten çok iş çıkar herkesin bildiği kendine az olur çok olur amaç burda bildiğim kadarıyla paylaşmak böyle küfür işleri olmasın yerimiz antepte galericiler sitesi yılmaz oto galeri istanbulada çok gelir gideriz bi sıkıntısı olan işi düşen arkadaşlar gelsin bekleriz
burda insanlar katil olur zor iş bu işler biri yazmış bulamadım geri okudum küfredenimi arıyorsun die olmasın böle şeyler bende fazla kalmıym burda çıkıym
bişey sorcam arac sizin aracınızmı onurca_vti
Cidden millet şaka olduğunu sanıyoda konu sakat yerlere gidicek bence uzatılmasın kimse kimseyi tanımıyor herkes nefsimizden ala insanda görmediğiniz insanlarında pek üzerine gidilmesin ki olaylar istenmedik yerlere gelmesin. Herkes mutlaka konyada izmitte istanbulda yarışlarda denk gelecek orda tanışıp çay içmek en güzeli değilmidir ? Yoksa tartışmakmı iyidir ?
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)