İlk olarak bu aracı ısrarla benden satın almayan TÜRK halkına Çok teşekkür ederim
Allah razı olsun arabamın bir kez daha kıymetini anladım bugun o beni çok seviyorbende onu
Daha sonra Kendime Teşekkür ederim seçtigim parcalar ile yaptıgım kombine istedigim sonucu almamı sağladı Allaha şükür
Her zaman bilgi alışverişinde bulundugum Dr.Ecu özgün - Bilal aktepe ye teşekkür ederim
Parçalarımı çok çok hızlı bir şekilde satın alıp gönderen Boost Projects Günay a Teşekkür ederim
Maddi ve Manevi olarak bana destekte bulunan bütün TEAM GOP dostlarıma teşekkür ederim
Beni destekleyen yada desteklemeyen
Aracımın çıkmasını 4 gözle bekleyen yada beklemeyen
Herkese teşekkür ederim
Aracımın Down pipe - Dump tube ve intercooler boruları için tam 12 saatini bana ayıran ve gece 1 de dükkanından çıkan No1 İskender Ustama teşekkür ederim
Bu 2.5 haftalık periyod da (motor toplama - araca koyma işleri haletme - rodaj ve ayar) bütün kahrımı çeken Service Paşaoğlu Çalışanları Adnan - Ali usta ve Çırak Emreye teşekkür ederim
Son olarak Savaş osmanpaşaoğluna motorumu toplatırken göstermiş oldugu sabırdan ve titizlikten vede daraltmalarıma isyan etmemesinden dolayı teşekkür ederim
Allah hepinizden razı olsun
Aracımın ayarını bugun üstün körü yaptık 9 psi basınç basıyorum şu anda söledigim gibi yani 0.6 bar
97 oktan opet benzin
methanol yok
nos yok
Dyno sonucu Bekledigimin üstünde çok şükür Allahıma
Buyrun hem video hemde dyno egrisi
YouTube - HULK civic 2011 First Dyno 9 psi
![]()