Kafada birşey olmadan gidip çekip geldiğimiz bir vedio oldu. İnşallah beğeniyle izlersiniz. Dolgu niteliğinde bir video
Untitled on Vimeo
Kafada birşey olmadan gidip çekip geldiğimiz bir vedio oldu. İnşallah beğeniyle izlersiniz. Dolgu niteliğinde bir video
Untitled on Vimeo
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
ilk açtığımda 9 küsür dk kim izler dedim ama sardı bitirdm vallagüzel video
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
acayıp hosuma gıttı bence harıka olmus emegınıze saglık
sessiz izledim pek bişi anlamadım.
ama bana genel olarak biraz karanlık geldi video. level ayarını kaçırmışsınız![]()
ama kadrajlar güzel hoşuma gitti
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Çok güzel olmuş elinize sağlık.
genel olarak çok güzel olmuş yanlış anlamazsan bkaç eleştirim olucak ama..
Arabayla gezme kısımları hoşuma gitti ilkönce çnkü sanayinin tenhalığından kalabalıklığına geçişi gösteriyo gibi anladım ben o kısmı ama fazla uzun tutulmuştu o bölüm, sıkıldım açıkçası.. Bide araba kasisten geçiyo zıplıyo, o bülümü mesela atmak gerekirdi bence.. bide o bölümden sonra çırak gelip dükkanı açınca "ee saat ilerlemişti kalabalıklaşmıştı sanayi?" gibi bi sorum oldu.. çırak dükkanı açtıktan sonra olsaydı keşke arabayla tur attığınız bölüm.. başlarda saati görmekte çok zorlandım bilgisayar başında bile belki benim monitörden kaynaklanıyo da olabilir Bu kamera işlerine de uzağım açıkçası fotoğraf makinesi mantığımla daha aydınlık çekilebilirdi gibi düşünüyorum tabi ama olmuyo öyle heralde.. Müzikler de çok güzel olmuş cem karacanın şarkısını sonra vermeniz de güzel bi ayrıntı olmuş tüm videoda o şarkı olsa bu etki olmazdı zaten. tam kararında olmuş..
özet: güzel olmuş valla
eline sağlık arkadaşım daha iyilerinide çekeceğini düşünüyorum bu alıştırma tadında bişey olmuş
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Araba gezme sahnesinin uzun olma nedeni arkasına sanayi ile ilgili bir konusma gelicek tv versiyonunda o yüzden. Tümsekleri bilmiyorum cıkarmadık cıkaradabilirdik haklısın. Araç dükkanın önüne gelince başa dönüp dükkanın acılışını vermek istedik aslında. Teşekkürler![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Osman ağa eline sağlık.
ALPER-VNS 65' in dediklerine ek olarak; sanayi içerisinde gezinti kısa tutulabilirdi.Sanayide bir tur atılır daha sonra bisiklet ile gelen çırağın gelişini izleyebilirdik.
Özet olarak çok güzel olmuş 1 video ile kalmasın![]()
#eksikpazar
videoyu biraz uzun ve karanlık buldum ama genelinde çok güzelönce bi çırak arabayı çıkartında dedim kaçırıcak gezicek gelicek filan anladım sonra roportajlarda çok hoşuma gitti
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)