çok güzel olmuş ama biraz karanlık fazlasanayi serisinin devamı gelmeli bence
bir de anladığım sanayide askere gidip gelen asker dönüşü herkes kendi dükkanını açıyor![]()
çok güzel olmuş ama biraz karanlık fazlasanayi serisinin devamı gelmeli bence
bir de anladığım sanayide askere gidip gelen asker dönüşü herkes kendi dükkanını açıyor![]()
Sanayi diyip geçmemek lazım çoğu ülkelerde sanayi kavramı yok objektifine sağlık dostum
Family Rider
So So Slow rider
Bende diyom sanayi aynı bizimkine benziyoMeğersem Antalyaymış
![]()
hatalar elbet olur sizde farkındasınızdır ellerinize sağlık![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
La oğlum o kadar dolaşmışınız bana sorsaydınız ya Erkan Abi nin yerini benzine yazık hehehehhe..
Şaka bir yana ben çok beğendim ,biraz karanlık olması dışında olayın tamamı değil sadece bir kısmı olduğu için video bazı kopukluklar olması normal bir de benle röportaj yapmamışsınız o da sizin ayıbınız
MAŞALLAh..![]()
Valla teknık detay konusunda bı bılgım olmadıgı ıcın bısey dıyemıcem.Vıdeo basında 9dakka gorunce ya bıtmez dıyıpte vıdeoyu pur dıkkat ızleyınce anladım ne kadar guzel oldugunu elıne saglık osman ne yalan soylıyım cok guzel olmus![]()
- K -
________
Dr.Ecu
guzel olmus elıne saglık
vıdeo cok guzel olmus tebrık ederım ama neden vımeo?arkadas ne salak bır sıte ya nefret edıyorum vımeodan.face da vımeodan nefret edenler dıe grup acacam![]()
öncelikle güzel olduğunu belirteyim..
sadece sabah açılış ve akşam kapanış değilde ilave olarak sabah kahvaltısı - bir mekandan veya seyyardan yenilen öğlen yemeği serüvenide eklenebilirdi..
Herkese teşekkürler arkadaslar. Beğenmenize sevindim. Tekrar ediyorum kafamda kurgu yoktu belki kurgulu gitsek cok daha güzel olucaktı ama bunada sükür![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Bende istiyorum bende ((:
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Elinize saglık cok güzel olmuş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)