Arkadaslar aracim icin jant lastik tavsiyeleriniz nelerdir? MF8 mugen replikasi dusundum bronz ve beyaz spoon oldu aklimdakiler ama henuz karar veremedim..
![]()
Arkadaslar aracim icin jant lastik tavsiyeleriniz nelerdir? MF8 mugen replikasi dusundum bronz ve beyaz spoon oldu aklimdakiler ama henuz karar veremedim..
![]()
bronz spoon olsun yakışıklı durur .
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
bronza boyanmış sac jant 14 yazıları beyaz lastikler şık durur
diğer bi seçenek 16 prelude jantı koymak olurdu ama masraflı olur bu jantlarla çok şık gerçi
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Dün Merter Vakko'nun önünde yolda apaçilik yapan senmiydin bana![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Jantlar bence güzel, eger çizik ezik varsa boyatı kullanılabilri..
On Topic
Bence bu hali gayet güzel ve farklı duruyo![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bence bbs rs derim
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
saçmalık gibi gelebilir belki ama ben bu si ların aracının şuan uzerındekı jantının hastasıyım çok guzel bi jant bence uzerındekı jant kalsın bence.
Arkadaslar degerli yorumlariniz icin tesekkurler, onurlandirdiniz, hala diger arkadaslarimin yorumlarini bekliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)