Merhaba arkadaslar ben Tr ye temelli dönmeyi düsünüyorum, Almancayi anadili gibi konusuyorum, Acaba Almancayi kullanarak nerde is yada ne dalda is bulabilirim ????
Merhaba arkadaslar ben Tr ye temelli dönmeyi düsünüyorum, Almancayi anadili gibi konusuyorum, Acaba Almancayi kullanarak nerde is yada ne dalda is bulabilirim ????
almanca dışında ilgili olduğun alan nedir ?
illaki iş bulabilirsinde ilgili olduğun alanla ozellikle almanya ile çalışan veya turkiyede bulunan bir alman firmasında çok daha rahat iş bulabilirsin![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Tercüman olabilirsin, boş vakitlerde özel ders verebilirsin
Okumadan imzalamam.....
aklın varsa donme burası daha berbat ordan
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
trnin şu andaki en büyük sorunu işsizlik
dil bilmeniz güzel ama mesleğiniz yoksa iyi bi iş bulmanız baya uğraştırır
Muhasebe bilgin varsa bi alman firmasında muhasebe departmanında cok iyi şartlarda calısabilirsin
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
fetoculuk vasfın varsa güzel işler bulabilirsin..![]()
En iyisi turizm alanında rehberlik otellerde çalışmak diline güveniyorsan gayet iyi yerlere gelirsin turizm alanında... kendi işinide kurarsın rehberlik tur öperatörlüğü vs yapabilirsin güney sahillerinde...
-Eğer Türkçe'niz iyiyse tercümanlık yapabilirsiniz(her büroda değil tabiki, tercümanlıkla ilgili bir belgeniz ya da eğitiminiz yoksa çoğu size çeviri başı para teklif edecektir)
-Havaalanlarında check-in bölümünde çalışabilirsiniz.
-Turizm'de birçok iş fırsatı bulabilirsiniz, fakat çalışma saatleri, çoğunun mevsimlik olması ve şartları sizi zorlayabilir. Pek esnek değildirler.
Instagram: mutusgarage
Biraz abartmissiniz sanki,almancayi anadili gibi konusuyorsaniz is bulursunuz benim bir kiz arkadasim fransadan geldi geldiginin 1.ayinda is buldu su anda 5000 liradan fazla aliyor.uyuz oluyorum yalan yokbuyuk firmalar su anda cok dikkat ediyorlar ana dili gibi konusma islerine...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)