kardeşim bende almanyadan geldim. altı aydan beri burda çalışıyorum. düşünürsen bir incele. şu an elemanda aranıyor. soruların olursa bana pm atabilirsin
Dcs Adres'e Hoşgeldiniz
kardeşim bende almanyadan geldim. altı aydan beri burda çalışıyorum. düşünürsen bir incele. şu an elemanda aranıyor. soruların olursa bana pm atabilirsin
Dcs Adres'e Hoşgeldiniz
always AT by AT
doğruu alanyaya![]()
arkadaş bence sen yanlış yöne göçüyongerçi eğitim seviyen nedurumda bilmiyorumda.eğer baz düzeydeyse americaya git orda yaşa burdan çokdaha mutlu olursun. diyorsanki iyi düzeyde hiç güneye gerek yok paşalar gibi almanyayla iş yapan firmada iş bulursun istanbulda.
İşsizlik var iş vereninde çalışanını iliğine kadar değerlendirmesi var suyunu çıkarana kadar çalıştırır en az maaşı verir birde maaşı vermez avans istersin birde surat yapar burası öyle bir ülke aklın varsa gelme burda insana değer yok..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
ben olsam gelirim.
herşey rahat yaşamak değil...
yasin gördügüm kadariyla 23 yasiyor.daha askerligini yapmamisindir.Türkiye de 6 ayini geçirirsen 38 yasina kadar askerliginin tecili bozuluyor.benim basima geldi oradan geldi biliyorum.
sen tam çalismaya basladigin anda 15 ay askerlik baslar.iyi düsünmen gerekir.sadece bilmeni istedim.
cevaplariniz icin tesekkürler ! ben istanbulda yasamayi düsünüyorum ama tabi ankara veya izmirde olabilirim, benim türkiyeye gelme sebebimde artik avusturyada yasamaktan sikildim burda saat aksam 7 oldugu gibi hertaraf kapaniyor, yasam yok yani, suan benim avusturyada 20 arabalik bir galerim var araba alip satiyorum yani serbest meslekteyim, okul olara yüksek teknik liseyi bitirdim ve makina üzerine kurs yaptim CNC Frez makinalarini kullana biliyorum ve program ayarlari yapabiliyorum ve askerlik konusuna gelince ben avusturya vatandasiyim ve burda askerligimi yaptim.türk vatandasi olmadan türkiyede is bulabilirim sanirim ?? her 6ayda bir iste avusturyaya giris cikis yapmam lazim !
avusturya vatandasi isen sorun olmaz zaten askerligin.Türk vatandasligin yoksa çalisabilirmisin o konuda bir bilgim yok benim.
das ist würth mein freund![]()
Türk vatandaşı olmadan hiç bi şansınız yok , Benim ABD li Kanadalı bi sürü arkım var hiç biri adam gibi iş bulamıyor iş bulabilenler anca dil kurslarında yabancı dil öğretmenliği yapabilenler onlarada kurs çalışma izni çıkartıyor ama tüm masraflarını onlar ödüyor
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
vatandaşlığın yoksa çalışma izni alman gerekir. çok uğraştırıcı bir iş.
sen en iyisi avusturya'da kalmaya devam et bence veya başka bir ab üyesi ülkeyi düşün. türkiye'nin şartlarına alışman, dikiş tutturman çok zor.
allah yardımcın olsun, işin rast gitsin.
HONDA TECH / / Ankara
Honda Service & Tuning Garage
ağlanacak halimize gülüyoruz.. acı ama gerçek.. kpss ile devlette iş bulan yeni yetmelerin %90 ı fetocu.. bunların hepsi zeki de, diğer ailelerin çocukları mı gerizekalı? şifreli sınavlara girerek devletin tüm kurumlarına çörekleniyorlar. ondan sonra bir sabah kalkmışsın ki feto ihtilal yapmış..![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)