2011 model 1.6 105bg m.jet dobloya yazılım yaptırmayı düşünüyorum.aracı sıfır aldım şu anda 6000km de bazı yerlerde duydum bi 10bin km bekle falan gibi sözlen söylendi.Şimdiden teşekür ederim cevaplarınız için.
2011 model 1.6 105bg m.jet dobloya yazılım yaptırmayı düşünüyorum.aracı sıfır aldım şu anda 6000km de bazı yerlerde duydum bi 10bin km bekle falan gibi sözlen söylendi.Şimdiden teşekür ederim cevaplarınız için.
sponsorlar kısmında ecufast var..onlarla iletişime geçebilirsiniz.
güzel bir 6000 km yaptıysan yani hakkını verdiysen artık hazırsındr ecu ya git hastalığının caresi onda
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
derdinin dermanı burda
http://www.techturkey.com/forum/sohb...u-mapping.html
2,0 motor 135 hp doblom var. 5000 km de mehmet gazihan a chiplettim. 31bin km de şu anda. şükür sorunsuz biniyorum. hatta partikül filtresini falan da iptal etmiştik.adanada partikülü çıkarıp biniyordum direk arıza lambası yaktı ve beyaz duman atmıştı. sağolsun onu da beyinden halletmişti.
2,0 motor 135 hp den 180 hp çıkarmıştık partikül iptali ile birlikte. tavsiye ederim. adana da bayisi var imzamda no'su yazıyormersindesin zaten yakın adanaya. hatta kendisi de gelebilir tahmin ediyorum. şu anki aracımın chip ve setup ı da Mehmet Bey ait. 1,6 105 ten ne çıkar bilmiyorum ama %20-25 verir heralde partikül iptal edilmeden.
adanada kendi kafamıza göre çıkardık partikül filtresini yazılım yaptırmadan.bi de eksoz yaptık. sözde yazılıma hazırlık yapıyorumbir iki gün sonra arıza lambası yaktı ve bembeyaz duman atmaya başladı. aradım mehmet beyi bilgi verdim.yazılımdan iptal edilmesi gerektiğini söyledi.yazılımı yaparken bir kaç ayar yaptı.arıza lambasını ve dumanı kesti. tabi benim yaptırdığım zamanda adanada bayi yoktu. ben istanbula gitmek zorunda kalmıştım
istanbula giderken de partikülü paşa paşa geri takmak zorunda kalmıştım
![]()
partikülle ilgili bir duman vs bişe olmuyor iptal edildikten sonra. yazılım sonrası da partikül üzerinde kalırsa duman yok. partikülü iptal edersen birazcık var dip gazda.ama çok az.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)