User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yazılım

turco_013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Yazılım

2011 model 1.6 105bg m.jet dobloya yazılım yaptırmayı düşünüyorum.aracı sıfır aldım şu anda 6000km de bazı yerlerde duydum bi 10bin km bekle falan gibi sözlen söylendi.Şimdiden teşekür ederim cevaplarınız için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yokmu bilgisi olan??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sponsorlar kısmında ecufast var..onlarla iletişime geçebilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bir 6000 km yaptıysan yani hakkını verdiysen artık hazırsındr ecu ya git hastalığının caresi onda
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

yasindamar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turco_013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011 model 1.6 105bg m.jet dobloya yazılım yaptırmayı düşünüyorum.aracı sıfır aldım şu anda 6000km de bazı yerlerde duydum bi 10bin km bekle falan gibi sözlen söylendi.Şimdiden teşekür ederim cevaplarınız için.
    2,0 motor 135 hp doblom var. 5000 km de mehmet gazihan a chiplettim. 31bin km de şu anda. şükür sorunsuz biniyorum. hatta partikül filtresini falan da iptal etmiştik.adanada partikülü çıkarıp biniyordum direk arıza lambası yaktı ve beyaz duman atmıştı. sağolsun onu da beyinden halletmişti.

2,0 motor 135 hp den 180 hp çıkarmıştık partikül iptali ile birlikte. tavsiye ederim. adana da bayisi var imzamda no'su yazıyor mersindesin zaten yakın adanaya. hatta kendisi de gelebilir tahmin ediyorum. şu anki aracımın chip ve setup ı da Mehmet Bey ait. 1,6 105 ten ne çıkar bilmiyorum ama %20-25 verir heralde partikül iptal edilmeden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekür ederim hepinize. fakat bana İstanbul biraz uzak kaçar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasindamar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2,0 motor 135 hp doblom var. 5000 km de mehmet gazihan a chiplettim. 31bin km de şu anda. şükür sorunsuz biniyorum. hatta partikül filtresini falan da iptal etmiştik.adanada partikülü çıkarıp biniyordum direk arıza lambası yaktı ve beyaz duman atmıştı. sağolsun onu da beyinden halletmişti.

2,0 motor 135 hp den 180 hp çıkarmıştık partikül iptali ile birlikte. tavsiye ederim. adana da bayisi var imzamda no'su yazıyor mersindesin zaten yakın adanaya. hatta kendisi de gelebilir tahmin ediyorum. şu anki aracımın chip ve setup ı da Mehmet Bey ait. 1,6 105 ten ne çıkar bilmiyorum ama %20-25 verir heralde partikül iptal edilmeden.
    partikül iptalinde herhangi bi srun yaşadınızmı extıra duman vs arıza lambasını nasıl halletiniz 135 hp den 180 hp bence çok güzel bi sonuç özelikle doblo gibi araçta. yazılımdan sonra kara duman çoğalırmı?

yasindamar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turco_013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    partikül iptalinde herhangi bi srun yaşadınızmı extıra duman vs arıza lambasını nasıl halletiniz 135 hp den 180 hp bence çok güzel bi sonuç özelikle doblo gibi araçta. yazılımdan sonra kara duman çoğalırmı?
    adanada kendi kafamıza göre çıkardık partikül filtresini yazılım yaptırmadan.bi de eksoz yaptık. sözde yazılıma hazırlık yapıyorum bir iki gün sonra arıza lambası yaktı ve bembeyaz duman atmaya başladı. aradım mehmet beyi bilgi verdim.yazılımdan iptal edilmesi gerektiğini söyledi.yazılımı yaparken bir kaç ayar yaptı.arıza lambasını ve dumanı kesti. tabi benim yaptırdığım zamanda adanada bayi yoktu. ben istanbula gitmek zorunda kalmıştım istanbula giderken de partikülü paşa paşa geri takmak zorunda kalmıştım

partikülle ilgili bir duman vs bişe olmuyor iptal edildikten sonra. yazılım sonrası da partikül üzerinde kalırsa duman yok. partikülü iptal edersen birazcık var dip gazda.ama çok az.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birazıcık problem değil kara tren gibi dolanmıyayımda. sonuçta dizel araba illaki olacak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)