|
|
#1 | |||
![]() |
2011 model 1.6 105bg m.jet dobloya yazılım yaptırmayı düşünüyorum.aracı sıfır aldım şu anda 6000km de bazı yerlerde duydum bi 10bin km bekle falan gibi sözlen söylendi.Şimdiden teşekür ederim cevaplarınız için.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
yokmu bilgisi olan??
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
sponsorlar kısmında ecufast var..onlarla iletişime geçebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
güzel bir 6000 km yaptıysan yani hakkını verdiysen artık hazırsın
dr ecu ya git hastalığının caresi onda
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
2,0 motor 135 hp den 180 hp çıkarmıştık partikül iptali ile birlikte. tavsiye ederim. adana da bayisi var imzamda no'su yazıyor mersindesin zaten yakın adanaya. hatta kendisi de gelebilir tahmin ediyorum. şu anki aracımın chip ve setup ı da Mehmet Bey ait. 1,6 105 ten ne çıkar bilmiyorum ama %20-25 verir heralde partikül iptal edilmeden.
__________________________________ CUPRA TDI 280 HP 535 NM |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
teşekür ederim hepinize. fakat bana İstanbul biraz uzak kaçar
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
bir iki gün sonra arıza lambası yaktı ve bembeyaz duman atmaya başladı. aradım mehmet beyi bilgi verdim.yazılımdan iptal edilmesi gerektiğini söyledi.yazılımı yaparken bir kaç ayar yaptı.arıza lambasını ve dumanı kesti. tabi benim yaptırdığım zamanda adanada bayi yoktu. ben istanbula gitmek zorunda kalmıştım istanbula giderken de partikülü paşa paşa geri takmak zorunda kalmıştım partikülle ilgili bir duman vs bişe olmuyor iptal edildikten sonra. yazılım sonrası da partikül üzerinde kalırsa duman yok. partikülü iptal edersen birazcık var dip gazda.ama çok az. __________________________________ CUPRA TDI 280 HP 535 NM |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
birazıcık problem değil kara tren gibi dolanmıyayımda. sonuçta dizel araba illaki olacak
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |