--- Beyler link teki aracı tanıyan bilen varmı ????
BMW 3 Serisi 3.28Ci 1996 Model 29.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
--- Beyler link teki aracı tanıyan bilen varmı ????
BMW 3 Serisi 3.28Ci 1996 Model 29.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
öyle ilk bakışta arabadan çizgisinden çok anlamam ama...hatasız demiş bence hatalı bir araba..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
nette dolanırken de açık yeşil resimlerini gördüm eskilerden sanırım bahçelievlerin arabası ordaki arkadaşların bilgisi varmıdır acaba ??
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
320 de olur derseniz benim favorim BMW 3 Serisi 3.20Ci 1995 Model 30.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk
bu aracı yeşilköyde gördüm 1-2 kez gerçekten araç kendine baktırıyor ,oldukçada temiz duruyor mutlaka bi sıkıntısı olmuştur ama şuan nasıl yada sahibi kim bilemiyorum .ama en son gördüğümde araç diri duruyordu.
araç eski kayseri aracıdır yesildi sonra beyaza boyandı komple fazla olmamakla birlikte kazaları var diye biliyorm iyi bi kaporta ustasının bakması lazım net karar için ama aracın yakından görüntüsünü sorarsan b .evlerde baya bi gördm temiz düzgün duran bi arçtı
bugun bi aksilik olmassa göstericez aracı ustaya bakalım ne diycek ???
96 model kupon bi araba illaki kazaları olucaktır da işte şase vs de sorun olmasında onun dışında cok takıntılı değilim...
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
e36 aalacaksan şase tavan dırek kule harıcınde boya deısen arama pıyasada cok bılırım blok ayrı motor ayrı e36 :d temız adam gıbı bulsam bende bıdene tek kapıya yok demem
yesildi tenteside yesildi indivudual bir renktti hemde nasıl kıydılar bilmiyorum önceleri kayserideydi sonra maltepeye geldi burda boyandı bahcelievlere gitti ben olsam daha temiz bişeler baakarım
BOZBEY
Onceden yesildi evet . Beyaz haliyle bi ara Nasa otomotiv vardi basin expresin yanyolunda orda durdu bi sure arka stoplari farkliydi o zamanlar. Ordan satildi tekrar hardtopluydu o zamanlar ama ciddi anlamda kendini gosteren arac bi kac kere Atakoy'de denk geldim satildiktan sonra ben de . Diger mor asiri temiz duruyo ama
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)