beyler RUD a baktım kafamın bi köşesinde bekliycek.... sizin önerebileceginiz cabrio 3.28ci -- 3.20ci düz vites hiç lpg takılmamış varmı ??
yardımlarınızı bekliyorum...
özellikle ankaraya duyrulur bmwciler rica ederim![]()
beyler RUD a baktım kafamın bi köşesinde bekliycek.... sizin önerebileceginiz cabrio 3.28ci -- 3.20ci düz vites hiç lpg takılmamış varmı ??
yardımlarınızı bekliyorum...
özellikle ankaraya duyrulur bmwciler rica ederim![]()
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
Bu cabrio yu bilen varmı sahibi bi tane daha böyle orjinal yok diyo ereğlide bi müşterimede baktırdım arabaya o da begendi düzgün güzel dio....
BMW 3 Serisi 3.28Ci 1997 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
----Arkadaşlar yokmu tanıdıgınızda bildiginizde 3.28ci cabrio sahibindendekilerin hepsine baktım bi yaa haddinden fazla fiyat istiyolar yada işte lpg oluyo otom oluyo falan tam oturmuyo istedigim kriterlere![]()
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
cabrio mevsimindezyiz birde bu yaz 36 lar tavan yabtı biraz bekle istersen
bu arada siyah 328 cabrio arkadasımın arabsı harttopuda vardı simdi harttopsuz satıyor daha önce fiyatı 33 felandı biraz ilgiyle guzel olabilir aslında
BOZBEY
Siyah 328 fiyati yuksek hicde inmiyo son 28500 diyoo...
Ankarada var bi 320 onu dusunuyorum bakalim
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
BMW M Serisi M3 1993 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk
arkadaslar bu aracı bılen tanıyan varmıdır sahıbıyle konustum cok guvenıyo arabasına
hıç kazası darbesı yok dedı sadece boyalı fıyattada ındırım yapmıyo sızce nasıldır ?
cokdan beri satılık gidip görmedim ama sahibiyle görustum fiyatta dahada yardımcı olucam demişti bu fiyata içime sinmedigi için bakmadım ama bakılablir tabi
BOZBEY
banada cok iddalı konustu ama 25 liraya o sekilde m3 hayal bence bile bile ladese gerek yok bu aracın sadece otorunu toplamaya kalksan 10 bin tl,,,
bu arada dusunuyosan benim eski arabamda satıık suanda 33500den ilan koymuslar pazarlık yapıp tercih edebilrisin artıları cok fazla
BOZBEY
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)