bilindiği gibi izmir yarış pistinin yapısı ile alakalı drag yarışları 350m 330m civarında yapılıyor bu şekilde iyimi yoksa 400m yapılsın mı detaylı cevaplar verirseniz sevinirim
bilindiği gibi izmir yarış pistinin yapısı ile alakalı drag yarışları 350m 330m civarında yapılıyor bu şekilde iyimi yoksa 400m yapılsın mı detaylı cevaplar verirseniz sevinirim
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
ciddi arabalar 400de yarısmayı istiyo katılım süper olur bence abi trübünü falan cok ii hersey cok güzel izmirde durma mesafesı ayarlanıp yapılırsa burda cok güzel günler olabilir nacızane..![]()
400m olabiliyor gerekli tadilat yapılırsa düşüncelerinizi yazın tribün güvenlik en büyük seyirci kitlesi izmir pistinde
herkes ne düşünüyor bi bilelimde :P
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
400 olmalı kesinlike.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
1.yeterli durma mesafesi
2.çeyrek mil gazlama mesafesi
3.zaman ölçme sistemi
bu 3 ü ile ülkü pist birleşirse sonuç = Akhisar kalitesinde Ankara kalabalığı ile yarış
Ülkü pistini bilmiyorum, görmedim de ama drag pisti dediğin 400 metre olur.
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
abi videolardan ve katılan arkadaşların yorumları dogrultusunda birşey sölemek istiyorum..
Şu anda pist eskiye göre ters, bu yanılmıyorsam mesafeyi uzatmak için ve finiş viraja çok yakın fren mesafesi yok, arkadaşların yorumları finişe gelmeden gazı bırakıyoduk oluyordu. 400 metre fren mesafesi için yer varsa 400 yoksa 350+fren mesafesi..
bugün için söylüyorum durma mesafesi sıfır..... ben finişe gelmeden bir kaç kez ayagımı gazdan çektim yoksa durmıcak arabaa.... bunu güzel bi şekilde ayarlanırsa eski finiş yerinden kalkılırsa bence gayet güzel olur...400 mt.
gariban 106 gti....
kankacım pistin yapısı drag için çok kötü start sağa eğimli başlıyor ve bu araçlardan biri için avantaj diğeri için dezavantaj oluyor bunun yanısıra ciddi yüklü araçlar durabilmek için finishi görmeden gaz kesmek zorunda kalıyor elde imkan varken pist uzatılmalı
Fren mesefasıde olucaksa kesınlıkle 400 abı ızmır gıbı bı yerde yarıs pıstı dıorruz ya adı usutnde trıbun falanda hersey hazır mıs gıbı olur bence.
En önemli şey fren mesafesi.. 400 mt tabiki olmalı ama orada 20 mt kalıyorsa viraja hiç kimse adam akıllı basamaz..
herkesın dedıgı gıbı fren konusunda Kronik araclar cok dururmak ımkansız olabılır .. gereken onemler alınırsa daha saglıklı olur ne cana ne mala gelsın ıstemez kımse .
Niye tribünlerin arka tarafındaki alanı düsünmüyor gayet duz ve fınıse(finis derken suanki gibi tersten kalkılacak) dogru hafıf rampa var artı olraka asfalt yeni mustafa şahsen ben suanki pistte kendi arabamla 400 mt de kalkıs yapmam duramam çünkü benim araba 400 mt de 210la fıilan finisten geçiyor, akhisarın durma mesafesi bile zor yetiyor.
Eski halinde 3 e atınca pist bitiyordu cok kısaydı
Buhalinde yarısmadım ama frenaj olayı guclu arabalara sorun yaratabilir oyuzden saglıklı sekilde 350 m oluyorsa bence o tercih edilmeli.
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
şuanki durma msafesi gerçekten sıkıntılı çoğu araba finishi görmeden frenledi yukardan aşa kalkılsa bence daha ii olabilirdi ama 400m olursa ne ne olur nasıl yapılır bilmiorum ama bence frenleme ilk önce düşünülmeli.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)