User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
71 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Amerika - Miami hakkında yardım

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool Amerika - Miami hakkında yardım

selam arkadaşlar.kısmetse 4 gün sonra ABD - miami ye gideceğim dil okuluna yazıldım,konuşmamı geliştirmek için. yaklaşık 2 ay kalacağım. Forumda ABD de yaşayan yada yaşamış arkadaşları gördüm.Miami de kalmış yada tatil yapmış arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Açıkçası pek fazla araştırma şansım olmadı.

ilk olarak;
    + miami de yaşam nasıl pahalı mı, ucuz mu?
    + nereler gezilir ?
    + araç kiralamayı düşünüyorum bildiğim kadarıyla ehliyetler denk,onun haricinde insurance lar oldukça pahalı .araştırdım bir kaç internet sitesi var.internetten araç kiralamada bir sıkıntı yaşarmıyım ? yoksa direk gidip yüz yüze mi görüşeyim ? bildiğiniz site yada yerler varsa yazarmısınız.bu arada cabrio bir araç kiralamayı düşünüyorum mustang cabrionun 1 aylık kirası 1400 dolar çıkmıştı bu normal mi yada ekstra bir maliyet çıkar mı?
    + kanunsal olarak nelere dikkat etmeliyim ? neleri kesinlikle yapmamalıyım ? duyduğum kadarıyla kanunların çok sıkı uygulandığı bir ülke .eyalet olarak farklılıklar var mı?.

her türlü tavsiye ve öneriye açığım.şimdiden herkese teşekkürler.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dil okulu ucretı nedır bıraz bılgı verırımısın pm rıca etsem
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eriador'a mesaj at başkan. Miamiye yakın mesafede kendisi bilgilendirir sanırım
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dil okulu ucretı nedır bıraz bılgı verırımısın pm rıca etsem
    1,5 ay 1500 küsür dolar. ben marriott öğrenci oteli konaklama dahil 3000 e kalıcam.
    dil kursunun süresi arttıkça fiyat düşüyor. Ben kaplan international ı tercih ettim oldukça yaygın ve kaliteli bir okul.
    English Language Schools & Courses | Learn English with Kaplan bu siteden kendilerine ulaşarak net bi fiyat alabilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol kardeşim konuyu görmezse mesaj atıcam

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Miami south beach harici pekte pahali olmayan bir sehir. Kalacak yer sorunun zaten yok buraya geldiginde kurallarla yasamayi ogren yeter mustang cabriolara takilma burada kullanmak&sahip olmak hicte zor degil. Kira icin acele etme local yerlerde cok daha uygun dealler bulabilirsin.

Gezme olarak

South beach, ocean drive
    Fort lauderdale
    Orlando ve daytona beach ozellikle daytona speedway
    Key west abd nin southern sehri mukemmel biryer. Giderken gececegin kopru dunyanin sayili uzun kopruleri arasinda. Ozellikle gun batimina denk getirmeye calis.

Genel olarak florida cok guzel ve hersene birkac haftalik gittigim eyalet. Beach, arabalar, clubler etc cok zevk alirsin.

Buraya geldiginde herhangibir sorun & yardim icin 410 409 0536 dan arayabilirsin.

Edit- 3 hafta sonra miami ye gelmeyi dudunuyorum eger olursa gorusuruz.

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya sen niye başıma iş çıkarıyorsun benim ?

Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol kardeşim konuyu görmezse mesaj atıcam
    Şehir Ataköy Hemşeriyiz kaçıncı kısım ? Ben 5 deydm A/8 blok. Elimden geldiğince yardımcı olurm . Ben Orlando dayım Miami bana 3.5 saat uzaklıkta ( hız limitleri sağolsun ... )

Araç kiralama internetteki fiyatlara güvenme , oraya gidiyorsun binbir türlü ekstra yapıyorlar.Ve sitelerdeki fiyatlar Florida sürücü lisansı olan için , FL lisansın yoksa yada ABD nin herhangi bir eyalatinde geçerli sürücü belgesi ekstradan geçiriyorlar. + 24 yaşından ufaksan gene ekstra geçiriyorlar...

Miami biraz tuzludur sonuçta dünyaca meşur ama uygun fiyatlarada çok şey bulman mümkün sahil bölgeler iç bölümlere göre daha tuzlu ama iyidir genede.

ABD de kurallar eyaletere göre değişir ama her yerde çok serttir , Türkiyede genelde kimse stop tabelasında durmaz burda kesinlikle dur , alkollü araç kullanma kullanırsanda ne yap et sakın yakalanma fire verme çok dikkatli git . kısaca herşeye uy sakın çakallığa girme

Sahil e iniceksen South Beach efsanedir .

kişisle zevkin nereler kültür sanat ağırlıklımı gezmek istiyorsun yoksa eğlencelikmi ?
    ben ilk gittiğimde bu siteden araştırmıştım zevkime göre olanları seçtim gittim tavsiye ederim : Miami Gezilecek Yerler - Yapılacak Şeyler - TripAdvisor
    + Yusuf yazdıklarıda gayet iyi

kişisel önerim club madonna 25 dolar giriş 25 dolar kucak dansı hatunada bi 10 dolar verdin mi 35 dolara bi kucak dansı alırsın daha bi bonkör olursan çok daha iyi bi dans alırsın . Strip clublara gitmeden önce cebine bol bol 1 dolar oldur bahşişleri 1 er 1 er tak daha uzun sürer keyfin merak etme ulan 1 dolar takılırmı adamı döverler deme herkes öle yapıyor

407 715 24 19 da benim numaram hane bişi olur , bi sıkıntı olur arıyabilirsin bende elimden geldiğince yardımcı olurum

South Beach te bira içmek gibisi yoktur
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya sen niye başıma iş çıkarıyorsun benim ?

Danışmanlık şirketi açalım sana
    Instagram: mutusgarage

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi kazandırıyorsa olabilir aylık bira marafını kurtaralım yeter
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben miamiyi bikaç videodan birazda google earthtan biliyorum.
    orda kim kime gösteriş yapıyo acaba herkes zenginmiş.
    aston martinler, 6.0 q7ler, carreralar, harleyler, gallardolar...

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ufaktan Florida turuna cikalim

Fort Lauderdale -- Bence Amerikanin en guzel yeri ki bu ulkede dahada kalacagim dersem kesinlikle yasayacagim yer orasi..Beach, gece hayati vs hersey mukemmel.

Everglades canli timsah gormek icin bot turu yapabilirsin, cok zevkli oluyor

Uploaded with ImageShack.us

Daytona Beach & speed way & bike week . Daytona speed way de tura katil pistte gazlayanlari seyret..Benim sansima gitigimde bike week vardi ve tum sehir motosikletti..

Miami & South Beach, Ocean drive.. Ozellikle ocean drive..Amerikada hicbiryerde goremeyecegin kadar exotic gorursun.

KeyWest ( Amerikanin en guneyi ) & duval street.Mutlaka bot turu yap ve issiz koylara dogru kurek cek..Cuba 90mil yapitinin oraya git ve foto cek

West Palm Beach ( Amerikanin en zengin yeri olabilir ) Worth Avenue var tabiri caizse en piyasa cadde..Orayi mutlaka gor.

Orlandoyuda bir zahmet Kaan eklesin

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Miami hakkinda bilgim yok ama asla GTA vice city gibi degildir herhalde fakat ben Harrisburg, PA - Cleveland, OH - Anchorage, AK sehirlerinde bulundum 2007 ve 2008'de bogazici uni konaklama isletmeciligi stajimi yapmak icin..

2007'de Harrisburg'teydim, Avista diye bir car rental var genelde US capinda, havalimanlarinda daha cok olur, cok resmi calisirlar, Aksam 5'te birakacaksin derlerse araci, 5'i 10 dakika gecirsen 2.gun charge ederler. Bende $ 65,00'a 2006 model ford mustang kiralamistim, cabrio degildi fakat yinede hayalimdeki araci kullanmistim, deposu $33,00 gibi bir rakama fullemistim, 1 gallon 3 litre yada biraz fazlasina esit olmasi lazim. Levhalara dikkat et ve uymaya calis, uzun yolada cikacaksan giris cikis numaralarini iyi bilmelisin, tabelalarda suraya gider diye gostermiyor, numaralar seni yonlendiriyor tamamen o yuzden yola cikmadan once google maps kullan yada navigasyon iste arac kiralarken, onunda ayri bir bedeli olacaktir tabi, ben google maps'ten yazdirmistim fakat o kadarda basarili olamamistim amacim Washington, DC'ye gitmekti, Baltimore'dan geri donmustum fakat yinede keyif almistim.

Yiyecek icecek marketlerde Walmart gibi buyuk alisveris merkezlerinde cok uygun, bira vs cok ucuz $7.00'a 6'li alabiliyorsun.

Olabildigince muhataplarinla sorun yasamamaya bak, kavga vs cikarsa bulundugun yerde uzaklas basin agrimamasi icin. Uyusturucu ticareti yapanlarla arkadaslik kurma, bilmeden kurabilirsin o yuzden sececegin arkadasliklara dikkat et, vizen olmadigi icin seni calistirmak isteyenlerinde tekliflerini kibarca geri cevir bir sekilde is teklifi olacaktir cevrenden sonucta ogrencisin part time gibi, yasal olmadigi halde calistirmak isteyenler olacaktir.

Nasil bir heyecan icerisinde oldugunu biliyorum, Allah yolunu acik etsin, sagasalim git gel insallah, hep yuzun guler umarim, sorunsuz bir macera dolu amerika sana

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaplan'i secmekle cok iyi etmissin onu soyleyebilirim. Senelerim geldi gecti bu memlekette ama hala gitmek nasip olmadi
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    öff canım sıkıldı sabah sabah

kıçıkırık kendine hayrı olmayan klimalı ofiste oturmak yerine miami de olmak vardı

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kıçıkırık kendine hayrı olmayan klimalı ofiste oturmak yerine miami de olmak vardı
    timsah isirmasin
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Aynen hacı bugün şirketteyim kafayı yedim sabah sabah bide Belçikalı ortaklarımız gelmiş öğlen toplantı varmış off offf boşver miamiyi bodrum bodrum yeter bize

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    timsah isirmasin
    hocu miami'de dexter kankam var sıkıntı olmaz

Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen hacı bugün şirketteyim kafayı yedim sabah sabah bide Belçikalı ortaklarımız gelmiş öğlen toplantı varmış off offf boşver miamiyi bodrum bodrum yeter bize
    bodrumu da geçtim yeşilköy göbekte ki havuzlu kavşakta yeterli

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hocu miami'de dexter kankam var sıkıntı olmaz

bodrumu da geçtim yeşilköy göbekte ki havuzlu kavşakta yeterli
    Ahahahahah hacı o zaman gel bize küvetle idare ederiz

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Akşam gidelim kahve yapsın bize, Beylikdüzü şurası

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)