User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Amerika - Miami hakkında yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her caddeye 2 bentley, her sokağa bir ferrari düşüyo.
    bizim burdada her kaldırımda 4 asya motor var...

106GTİ
    Misafir
    ne güzel yerlermiş öyle

size de keyifli bir yolculuk dilerim darısı bizim de başımıza İnşallah

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuzenimingece clubü var orada bilgilerini veririm.
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MiaMi güzel yerdir Prisondan sonra orda uzun süre kalmıştım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.facebook.com/profile.php?id=537248568

benim kuzen...gidersen selamımı söyle..adı hakan

Ozan'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    los angeles santa barbara tam yasanacak yer...
    vegasa yakın olması guzel son gıttıgımde 1 ay vegasta kaldım evden cagarmasalar 1 yıl kalırdım
    Godzilla...

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Miami south beach harici pekte pahali olmayan bir sehir. Kalacak yer sorunun zaten yok buraya geldiginde kurallarla yasamayi ogren yeter mustang cabriolara takilma burada kullanmak&sahip olmak hicte zor degil. Kira icin acele etme local yerlerde cok daha uygun dealler bulabilirsin.

Gezme olarak

South beach, ocean drive
    Fort lauderdale
    Orlando ve daytona beach ozellikle daytona speedway
    Key west abd nin southern sehri mukemmel biryer. Giderken gececegin kopru dunyanin sayili uzun kopruleri arasinda. Ozellikle gun batimina denk getirmeye calis.

Genel olarak florida cok guzel ve hersene birkac haftalik gittigim eyalet. Beach, arabalar, clubler etc cok zevk alirsin.

Buraya geldiginde herhangibir sorun & yardim icin 410 409 0536 dan arayabilirsin.

Edit- 3 hafta sonra miami ye gelmeyi dudunuyorum eger olursa gorusuruz.

sağolun çok yardımcı oldunuz teşekkürler. telefon numarasını ekliyorum.Ağustos 14 e kadar ordayım sonra new yorka geçicem inş görüşürüz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya sen niye başıma iş çıkarıyorsun benim ?

Şehir Ataköy Hemşeriyiz kaçıncı kısım ? Ben 5 deydm A/8 blok. Elimden geldiğince yardımcı olurm . Ben Orlando dayım Miami bana 3.5 saat uzaklıkta ( hız limitleri sağolsun ... )

Araç kiralama internetteki fiyatlara güvenme , oraya gidiyorsun binbir türlü ekstra yapıyorlar.Ve sitelerdeki fiyatlar Florida sürücü lisansı olan için , FL lisansın yoksa yada ABD nin herhangi bir eyalatinde geçerli sürücü belgesi ekstradan geçiriyorlar. + 24 yaşından ufaksan gene ekstra geçiriyorlar...

Miami biraz tuzludur sonuçta dünyaca meşur ama uygun fiyatlarada çok şey bulman mümkün sahil bölgeler iç bölümlere göre daha tuzlu ama iyidir genede.

ABD de kurallar eyaletere göre değişir ama her yerde çok serttir , Türkiyede genelde kimse stop tabelasında durmaz burda kesinlikle dur , alkollü araç kullanma kullanırsanda ne yap et sakın yakalanma fire verme çok dikkatli git . kısaca herşeye uy sakın çakallığa girme

Sahil e iniceksen South Beach efsanedir .

kişisle zevkin nereler kültür sanat ağırlıklımı gezmek istiyorsun yoksa eğlencelikmi ?
    ben ilk gittiğimde bu siteden araştırmıştım zevkime göre olanları seçtim gittim tavsiye ederim : Miami Gezilecek Yerler - Yapılacak Şeyler - TripAdvisor
    + Yusuf yazdıklarıda gayet iyi

kişisel önerim club madonna 25 dolar giriş 25 dolar kucak dansı hatunada bi 10 dolar verdin mi 35 dolara bi kucak dansı alırsın daha bi bonkör olursan çok daha iyi bi dans alırsın . Strip clublara gitmeden önce cebine bol bol 1 dolar oldur bahşişleri 1 er 1 er tak daha uzun sürer keyfin merak etme ulan 1 dolar takılırmı adamı döverler deme herkes öle yapıyor

407 715 24 19 da benim numaram hane bişi olur , bi sıkıntı olur arıyabilirsin bende elimden geldiğince yardımcı olurum

South Beach te bira içmek gibisi yoktur
    sağol kardeşim çok teşekkür ederim.yaşım 23 ama artık araç kiralama konusunda geçiririlerse yapcak bişey yok.internetten kiralamama konusunda yardımcı oldun.Tavsiyelerine uyacağım eğer 50 dolara eğlenceksek ben yandım orda b.kunu çıkarırım bol bol 1 likleri doldurayım şimdiden

ataköydede 7.-8.kısım turkuaz sit a-20 a da oturuyorum. yakınmışız yardımın için çok teşekkürler. telefonu yazıyorum

birde şuan türkiyedemisin ? amerikada mı?

türkiyedeki telefonum 5302844346

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Time-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Miami hakkinda bilgim yok ama asla GTA vice city gibi degildir herhalde fakat ben Harrisburg, PA - Cleveland, OH - Anchorage, AK sehirlerinde bulundum 2007 ve 2008'de bogazici uni konaklama isletmeciligi stajimi yapmak icin..

2007'de Harrisburg'teydim, Avista diye bir car rental var genelde US capinda, havalimanlarinda daha cok olur, cok resmi calisirlar, Aksam 5'te birakacaksin derlerse araci, 5'i 10 dakika gecirsen 2.gun charge ederler. Bende $ 65,00'a 2006 model ford mustang kiralamistim, cabrio degildi fakat yinede hayalimdeki araci kullanmistim, deposu $33,00 gibi bir rakama fullemistim, 1 gallon 3 litre yada biraz fazlasina esit olmasi lazim. Levhalara dikkat et ve uymaya calis, uzun yolada cikacaksan giris cikis numaralarini iyi bilmelisin, tabelalarda suraya gider diye gostermiyor, numaralar seni yonlendiriyor tamamen o yuzden yola cikmadan once google maps kullan yada navigasyon iste arac kiralarken, onunda ayri bir bedeli olacaktir tabi, ben google maps'ten yazdirmistim fakat o kadarda basarili olamamistim amacim Washington, DC'ye gitmekti, Baltimore'dan geri donmustum fakat yinede keyif almistim.

Yiyecek icecek marketlerde Walmart gibi buyuk alisveris merkezlerinde cok uygun, bira vs cok ucuz $7.00'a 6'li alabiliyorsun.

Olabildigince muhataplarinla sorun yasamamaya bak, kavga vs cikarsa bulundugun yerde uzaklas basin agrimamasi icin. Uyusturucu ticareti yapanlarla arkadaslik kurma, bilmeden kurabilirsin o yuzden sececegin arkadasliklara dikkat et, vizen olmadigi icin seni calistirmak isteyenlerinde tekliflerini kibarca geri cevir bir sekilde is teklifi olacaktir cevrenden sonucta ogrencisin part time gibi, yasal olmadigi halde calistirmak isteyenler olacaktir.

Nasil bir heyecan icerisinde oldugunu biliyorum, Allah yolunu acik etsin, sagasalim git gel insallah, hep yuzun guler umarim, sorunsuz bir macera dolu amerika sana

tavsiyeler için çok teşekkürler çok yardımcı oldun.zaten ilk etapta büyük amaç gezmek çalışmayı burdaki üni bittikten sonra düşünüyorum.iyi dileklerin içinde teşekkürler ,Darısı hepimizin başına.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birşey daha aklıma geldi.herkes buradan turkcelli açtırma diyor orada t-mobile diye bi şirket varmış aylık 70 dolara her yere sınırsız konuşma varmış. Böyle birşeyden haberiniz var mı? Telefon işini nasıl halledeyim ?

Birde hava durumuna bakıyorum paso yağmurlu gösteriyor nasıl bir iklim burası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://www.facebook.com/profile.php?id=537248568

benim kuzen...gidersen selamımı söyle..adı hakan

selam söylerim. face ten eklicem .onun kulübünede bir bakarız inş

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaaa çok özledim... Yeniden gidip görmek lazım.

Bende Barry University'deydim güzel günlerdi.

Benim başımdan kötü şeyler geçti ama yinede herşey çok güzeldi.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam söylerim. face ten eklicem .onun kulübünede bir bakarız inş
    kaya dersin..

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birşey daha aklıma geldi.herkes buradan turkcelli açtırma diyor orada t-mobile diye bi şirket varmış aylık 70 dolara her yere sınırsız konuşma varmış. Böyle birşeyden haberiniz var mı? Telefon işini nasıl halledeyim ?

Birde hava durumuna bakıyorum paso yağmurlu gösteriyor nasıl bir iklim burası
    sirketlerin tarifelerini web sitelerinden arastirabilirsin..T-mobile sinirsiz konusma + text + web 70-80 civarlarinda olmasi gerekiyor tabiki uluslararasi aramalar extra ki oda dakikasi 35cent gibi birsey olmasi gerekiyor.TR yi aramak icin skype kullanabilir yada arama karti alabilirsin benzincilerden yada ufak bakkal tarzinda yerlerden.

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağol kardeşim çok teşekkür ederim.yaşım 23 ama artık araç kiralama konusunda geçiririlerse yapcak bişey yok.internetten kiralamama konusunda yardımcı oldun.Tavsiyelerine uyacağım eğer 50 dolara eğlenceksek ben yandım orda b.kunu çıkarırım bol bol 1 likleri doldurayım şimdiden

ataköydede 7.-8.kısım turkuaz sit a-20 a da oturuyorum. yakınmışız yardımın için çok teşekkürler. telefonu yazıyorum

birde şuan türkiyedemisin ? amerikada mı?

türkiyedeki telefonum 5302844346
    Ben Orlando dayım , gelince ararsın birşeyler ayarlarız.Atlar gelirsin buraya burayıda gezdirrm sana bizim burasıda fena deil en turist gelen 5. şehir

Gezilecek bi kaç yer ;
    *Disney World
    -Magic Kingdom Park
    -Epcot
    -Disney-MGM Studios
    -Disney's Animal Kingdom
    -Blizzard Beach
    -River Country
    -Typhoon Lagoon
    -Disney's Fort Wilderness Campground
    -Pleasure Island

Universal Studios
    Sea World
    SkyVenture
    Titanic Museum

tabi Nasa Kennedy Space Center ıda unutmamak lazım

ve bir çok outlet bir çok markayı ucuza bulursun.

GSM olarak MetroPCS i önerrim . 40-50 dolara bi telefon alıyorsun kontrat yok bişi yok ayda 62 dolar ödüyorsun ABD içi herşey sınırsız yurt dışına ise sabit telefonları arama sınırsınız kafan estiği zaman evi ararsın.

Yağmur lar geçici birden başlıyor 20-25 dk fena yayıyor sonra bi güneş acıyor her yer kupkuru , yeri gelcek o kadar sıcak olucakki ya biraz yağmur yağsa fena olmaz diyeceksin Sıcaklıktan ziyade çok nem var burda 4 mevsim yaz olduğu için .
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse uyarmamış ben uyarıyım.. araba kullanırsan ve polis seni durdurursa sakın arabanın kapısını açayım deme!!

polisler bunu tehdit sayıp ateş açma durumları oluyor/olmuştur..

bizim saf arkadaşlar kapıyı açmaya yeltenince silahı burnuna doğrultmuştu polis abi..

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğru o çok önemli , sağ çek polis gelene kadar sende pasaport unu ve araçın belgelerini hazırla o gelirkende belgeler elinde ve ellerinde direksiyonda olsun ani haraketler sakın yapma
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimse uyarmamış ben uyarıyım.. araba kullanırsan ve polis seni durdurursa sakın arabanın kapısını açayım deme!!

polisler bunu tehdit sayıp ateş açma durumları oluyor/olmuştur..

bizim saf arkadaşlar kapıyı açmaya yeltenince silahı burnuna doğrultmuştu polis abi..
    uyarı için çok teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaya dersin..
    tamamdır

Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Orlando dayım , gelince ararsın birşeyler ayarlarız.Atlar gelirsin buraya burayıda gezdirrm sana bizim burasıda fena deil en turist gelen 5. şehir

Gezilecek bi kaç yer ;
    *Disney World
    -Magic Kingdom Park
    -Epcot
    -Disney-MGM Studios
    -Disney's Animal Kingdom
    -Blizzard Beach
    -River Country
    -Typhoon Lagoon
    -Disney's Fort Wilderness Campground
    -Pleasure Island

Universal Studios
    Sea World
    SkyVenture
    Titanic Museum

tabi Nasa Kennedy Space Center ıda unutmamak lazım

ve bir çok outlet bir çok markayı ucuza bulursun.

GSM olarak MetroPCS i önerrim . 40-50 dolara bi telefon alıyorsun kontrat yok bişi yok ayda 62 dolar ödüyorsun ABD içi herşey sınırsız yurt dışına ise sabit telefonları arama sınırsınız kafan estiği zaman evi ararsın.

Yağmur lar geçici birden başlıyor 20-25 dk fena yayıyor sonra bi güneş acıyor her yer kupkuru , yeri gelcek o kadar sıcak olucakki ya biraz yağmur yağsa fena olmaz diyeceksin Sıcaklıktan ziyade çok nem var burda 4 mevsim yaz olduğu için .
    tavsiyelerini değerlendireceğim. ilk fırsatta araşırız. bu önemli bilgiler için yeniden teşekkür ediyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)