her caddeye 2 bentley, her sokağa bir ferrari düşüyo.
bizim burdada her kaldırımda 4 asya motor var...
her caddeye 2 bentley, her sokağa bir ferrari düşüyo.
bizim burdada her kaldırımda 4 asya motor var...
ne güzel yerlermiş öyle
size de keyifli bir yolculuk dilerim darısı bizim de başımıza İnşallah![]()
https://www.facebook.com/profile.php?id=537248568
benim kuzen...gidersen selamımı söyle..adı hakan
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
los angeles santa barbara tam yasanacak yer...
vegasa yakın olması guzel son gıttıgımde 1 ay vegasta kaldım evden cagarmasalar 1 yıl kalırdım
Godzilla...
sağol kardeşim çok teşekkür ederim.yaşım 23 ama artık araç kiralama konusunda geçiririlerse yapcak bişey yok.internetten kiralamama konusunda yardımcı oldun.Tavsiyelerine uyacağım eğer 50 dolara eğlenceksek ben yandım orda b.kunu çıkarırımbol bol 1 likleri doldurayım şimdiden
ataköydede 7.-8.kısım turkuaz sit a-20 a da oturuyorum. yakınmışız yardımın için çok teşekkürler. telefonu yazıyorum
birde şuan türkiyedemisin ? amerikada mı?
türkiyedeki telefonum 5302844346
birşey daha aklıma geldi.herkes buradan turkcelli açtırma diyor orada t-mobile diye bi şirket varmış aylık 70 dolara her yere sınırsız konuşma varmış. Böyle birşeyden haberiniz var mı? Telefon işini nasıl halledeyim ?
Birde hava durumuna bakıyorum paso yağmurlu gösteriyor nasıl bir iklim burası![]()
Yaaa çok özledim...Yeniden gidip görmek lazım.
Bende Barry University'deydim güzel günlerdi.
Benim başımdan kötü şeyler geçti ama yinede herşey çok güzeldi.![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
sirketlerin tarifelerini web sitelerinden arastirabilirsin..T-mobile sinirsiz konusma + text + web 70-80 civarlarinda olmasi gerekiyor tabiki uluslararasi aramalar extra ki oda dakikasi 35cent gibi birsey olmasi gerekiyor.TR yi aramak icin skype kullanabilir yada arama karti alabilirsin benzincilerden yada ufak bakkal tarzinda yerlerden.
Ben Orlando dayım , gelince ararsın birşeyler ayarlarız.Atlar gelirsin buraya burayıda gezdirrm sana bizim burasıda fena deil en turist gelen 5. şehir
Gezilecek bi kaç yer ;
*Disney World
-Magic Kingdom Park
-Epcot
-Disney-MGM Studios
-Disney's Animal Kingdom
-Blizzard Beach
-River Country
-Typhoon Lagoon
-Disney's Fort Wilderness Campground
-Pleasure Island
Universal Studios
Sea World
SkyVenture
Titanic Museum
tabi Nasa Kennedy Space Center ıda unutmamak lazım
ve bir çok outlet bir çok markayı ucuza bulursun.
GSM olarak MetroPCS i önerrim . 40-50 dolara bi telefon alıyorsun kontrat yok bişi yok ayda 62 dolar ödüyorsun ABD içi herşey sınırsız yurt dışına ise sabit telefonları arama sınırsınız kafan estiği zaman evi ararsın.
Yağmur lar geçici birden başlıyor 20-25 dk fena yayıyor sonra bi güneş acıyor her yer kupkuru , yeri gelcek o kadar sıcak olucakki ya biraz yağmur yağsa fena olmaz diyeceksinSıcaklıktan ziyade çok nem var burda 4 mevsim yaz olduğu için .
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
kimse uyarmamış ben uyarıyım.. araba kullanırsan ve polis seni durdurursa sakın arabanın kapısını açayım deme!!
polisler bunu tehdit sayıp ateş açma durumları oluyor/olmuştur..
bizim saf arkadaşlar kapıyı açmaya yeltenince silahı burnuna doğrultmuştu polis abi..
doğru o çok önemli , sağ çek polis gelene kadar sende pasaport unu ve araçın belgelerini hazırla o gelirkende belgeler elinde ve ellerinde direksiyonda olsun ani haraketler sakın yapma
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)