farklı aplıkasyondakı jantlar için speacer ile kullanmaya sıcak bakıyomusunuz ??
farklı aplıkasyondakı jantlar için speacer ile kullanmaya sıcak bakıyomusunuz ??
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
pek önermediğim birşey jantların bijon aralığı neyse o şekilde kullanılmasını tavsiye ediyorum![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
off-road larda çok kullanılıyor ve bir sorun çıktığını henüz hiç duymadım..
Problem olacağını sanmıyorum..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
orjinal iidir yusuf sen kendin yapacağın için bişey çıkacağını bende sanmıyorum genelde maliyet yüzünden pek kullanılmıyo bence adam janta 1000 verip 200 yada 300 neyse spacer a vermek istemiyo normal olarak.
belki çok güvenlidir belki güvensiz ama şahsi fikrim tehlikeli geliyor bana
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
aynı güven açığı bijon aralığı değiştirmeden jantı dışarı çıkarmak için takılan speacer lar için de geçerlimi peki sizce?
aracıma yakışan çok jant buldum ama,uymadıgı ıcın takamadım,spacer olayına guvenlı olmadıgı ıcın sıcak bakamadım
Ben sıcak bakıyorum
5x100 aralık kullanınca güzel jant bulunamıyor.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Birsürü firma bunu bütün dünyaya satıyor bir sorun olsa birsürü olay olurdu satışını yapamazlardı...
Her zaman türk insanının dediği gibi "adamlar koskoca firma bi bildikleri vardır" diyen yok mu bu sefer ?![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
valla ben bijon saplamalarıma kadar yaptım şu anda , 4140 35hrc sertlıkte ve nitrasyona verdim saplamaları, saplamalar ısıl işlemde, geldiğinde yaptıgım 4x100 / 4x108 speacer larıma saplamaları presleyıp kısmetse yarın jantlarımı takıyorum, bakalım nasıl olacak , ben size net bılgıyı kullandıkca verıcem
speacer için kullanılan malzeme AL7075
bijonlar için kullanılan malzeme 4140 çelik
takılacak jant enkei rpf1 108 x 4
allah sonumu hayretsin
![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
amin hayırlı olsun yusuf jantın et değeri kaç acaba dışta kalmasın çok sizde 4*100 bile sürtüyodu yıldo arkaya kamber vermişti sürtmesin diye bide kamber kiti yapmaya başla sen şimdi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)