Ustad sen Bursa'da idin değil mi ?
Ustad sen Bursa'da idin değil mi ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Üretim yaptığınız birkaç parçayı görmüştüm. Benimde bir kaç tane solidworks çizimim var aracımda kullanmak istediğim. 7075-t6'dan üretilmesi gereken. Ücreti mukabilinde yardımcı olabilir misin?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
ücret konusu sıkıntı değil laakin tezgahlarda sürekli kalıp işleniyor gün içinde yada gece tezgahta işlemin biteceği belli olmuyor ondan dolayı yapmayı planladıgım şeyleri gününde söz verdiğim insana verememe gibi şeyler söz konusu oluyor bundan dolayı kendım haricinde başkalarına parça üretmiyorum yalancı cıkmamak adına , yoksa hiç sıkıntı değil herkese yardımcı olmaya çalışırım![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Schumi.Projects
speacer lar yapıldı , jantlar takıldı, arkaya kamber verildi , akhisara gelindi
![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
amortisörleri söküp üst baglantı deliklerini frezede koza halıne getırcem ahmet o zaman önlerınde üst kısmı çamurluk içine girecek , ama ılk olarak önlere 15mm kalınlıgında yenı speacerlar yapmam lazım kamberde versem yınede dışarda kalacak, full hand made yürüyo araba resmenayrıca yok böyle bır yol tutuş
![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Kaç cm'lik spacer bunlar baya bi dışarı çıkmış![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
arka sağ tekerinin açısı sola göre fazla.ayrıca arabanın içinde 4 kişiyken arkadan berbat bir görüntüsü vardı.bence biraz revize et projeni
komançero garage
edilecek başkan , speacerlar 20mm şimdi 15mm lık yapıcam ve kamberlerı bıraz daha düzeltcem o zaman tam tadında olacak inşallah , deneme olarak yaptım bunları saglamlık ve yol tutuş çok ıyı oldu ama senınde dediğin gibi revize edilecek
dip not: vtec2 lerın sag arka tekerleği sola göre orjınal halınde de daha açılı
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Hayırlı olsun abi yakışmış.
Konu ile alakası yok ancak egsoz biraz sönük kalmış![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
ben ichibanın kendinden saplamalı spacer ını kullanıyorum önler 15 arkalar 25mm , ve etrafımda aynı spacer ı kullanan çok da arkadaşım var . driftte kullanıyoruz bir de kırılsa orada kırılırdıama alırken kaliteli almak lazım diye düşünüyorum .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)