arkadaslar rcz mi sciroccomu her yönden karşılaştırabilirmiyiz?aracların sıfır alınacagını dusunerek
rcz 200 manuel olan ve yakıtını cok merak ediyorum.156 lık biraz yakıyor.
scirocco da 160 olsun.
arkadaslar rcz mi sciroccomu her yönden karşılaştırabilirmiyiz?aracların sıfır alınacagını dusunerek
rcz 200 manuel olan ve yakıtını cok merak ediyorum.156 lık biraz yakıyor.
scirocco da 160 olsun.
RCZ bence, 200lük sahane olur![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
2.el korkutuyo beni bide babamda direk pejo almam düşüncesi var zaten hem 2.el,hemde dökülüyomus,tok değilmiş alman gibi,bende biraz öyle düşünüyorum ama rcz istisna olabilir,406 sı vardı sonra passat aldı bi daha pejo almam ,pejo araba değil demeye basladı![]()
aracın gideri önemli değil aslında tamamen en az yakan ustunde duruyorum o yuzden 200 lük seçtim arada bin lira fark var.
rcz 200 sehir içi kaç ortalama gösteriyor onu merak ediyorum.7-8-9?yoksa ustumu![]()
güzel olabilir ama her yönden baksak,siz alacak olsanız hangisini alırdınız?rcz duygulara hitap ediyor biraz güzel araba ama sciroccoda 2.el olsun,tokluk olsun rcz den saglamdır
sürekli beraber olduğum çok samimi bir arkadaşım scirocco kullanıcısıydı ve beraber olduğumuz için aracı sürekli bende kullanıyordum. daha sonra scirocco satıldı ve rcz alındı. bu işin sonu hüsranla bittircz yol tutuş performans konsol görünümü vs. her açıdan scirocconun yanında ezik kalacak bir araç. araca 2 ay binildi ve satıldı zaten
tamam rcz belki biraz daha dikkat çekici araç olabilir fakat scirocco bir alman. gidin ilk önce rcz nin sonrada scirocco nun kapısını açıp bir kapatın ondan sonra kararı siz verin
![]()
tabiki rocco derim ben en azından daha güzel bir çizgisi var tabiki benim tercihim![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
Görüntü olarak RCZ daha güzel; ama her türlü Rocco alırım ben olsam.. He Rocco cirkin mi? Tabi ki degil..
RCZ kullandım bi kaç kere, arkadasımda da Rocco var.. Ciddi kalite farkı var ikisi arasında..
bizde arkadaşıma araba bakarken ikisi arasında kalmıştık ve scirocco aldık 160lık.sıfır aldık gayet memnunuz.yakıtı performansı oldukça verimli.malzeme kalitesi donanım ve görüntüde fazlası var.Başka bir arabanın ruhunu taşıyan bir arabadansa kendi ruhu olan sciroccobence daha iyi seçim.
Köselerden
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)