Arkadaşlar yeni aldığım aracın kliması çok az soğuk üflüyo. Gazmı basılacak yoksa başka bi problemde olurmu.Ben sanayide ustalara pek güvenmediğim için öncelikle sizlerin fikirlerini almak istedim.
Arkadaşlar yeni aldığım aracın kliması çok az soğuk üflüyo. Gazmı basılacak yoksa başka bi problemde olurmu.Ben sanayide ustalara pek güvenmediğim için öncelikle sizlerin fikirlerini almak istedim.
Honda ise torpidonun arkasında.
buarada soruyu yanlıs anladım galiba. klima sogugu yavas mı ufluyor? yoksa ufleme hızında sorun yokta ufledigi hava mı soguk değil?
eger yavas ufluyosa sorun filtredir %99 ama soguk değilde sıcak ufluyosa o zmn sorun buyuk ihtimal gazdandır veya klima radyatorundende olabilir
3. sık eger arada soguk arada sıcak ufluyosa o zmn sorun klima kompresorundedir
poleni bir güzel temizletinnn torpidonun arkasındadır birde güzel bir parpüm sıkın polen filitresine sorununuz büyük bir ihtimalle halolacaktır.
gariban 106 gti....
EK kasa civiclerin kliması maalesef kapasite olarak yetersizdir..
polendir büyük ihtimal arkadaşların dediği gibi filtrede torpidonun içinde biraz cins bir yerde malesef
benim ies de cok kuvettli soguk üflemiyordu ama klıma gazını degıstırınce baya degıstı cok kuvetlı bi soguk uflemeye basladı![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
yetkili servisi arayıp destek alın.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
filitrenn yenisi 10tl bise temizlemeye degmez bence arkadaslarin dedigi gibi filitrenin hava gecirgenlik ozelligi kaybolmus olabilir yetkili servisi aramaya gerek yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)