Otomobil kültürü literatür yokluğuna ve iletişim sıkıntılarına rağmen 2000'li yılların öncesinde Türkiye'de çok daha iyi bir noktadaydı. Sürücülük odaklı gelişen bu merak -profesyonel aktivitelere sebep olamasada- en azından şu an varolan süspansiyon geometrisini umursamadan saçma sapan araç indirmelerin, küçücük çaplı direksiyonlarla koltuğu 45 derece yatırıp araç kullanmaların çok ilerisindeydi. Ayrıca Amerikan film endüstrisi de otomobilcilere büyük çaplı el atmadığı için yeni yetişen nesilde abilerden, babalardan neye hizmet ettiği anlaşılamayan sıfır çizmelerden, 14" jantı olan araca 17" jant takmalardan daha değerli şeyleri öğreniyordu. En ufak bir yabancı kaynaktan literatür anlamında öğrenilecek bir satır için insanlar dergi peşlerinde koşuyordu. Günümüzde bu ekol bitti, yerine filmlerde izlediği araçların etkisinde kalan, elinin altında ki bir dünya kaynağa rağmen ezbere, gösterişe düşkün, "şekil" diye birbirini yiyen bir zümre geldi. Otomatikman araçların işlevselliğinin yerine gösterişi, imajı ön plana çıktı.
Bu gözle baktığında tüm hot hatch testlerinde sonunculuktan zar zor kurtulmuş, sürüş anlamında sınıfına yeni bir şeyler katmayan VTi'ların; amaça odaklı görüntüsü prim yapmayan, Türkiye'de baz versiyonları kolay alınabilen bir araç olması bakımından model ismi karşı cins üzerinde etkisiz, çekici bir renge sahip olmamış ama her disiplinde kendisinden kat kat üstün olan bir araçtan neredeyse iki kat fiyata satılması Türkiye sınırları içerisinde mümkündür, olasıdır.
Aşağıda yazan link, yabancı bir forumda olan Clio 172'mi 106 GTi'mı tartışmasının linki. Sayfa yabancı dilde olduğu için arkadaşlar kusura bakmasınlar.
106 GTI vs Clio 172 Discuss !
Bir de aynı konu bizim forumlarımızda açıldığı zaman ortaya çıkabilecek durumları gözünüzde canlandırın. Bilgi ve görgü olarak bu tartışma seviyelerine ulaştığımızda göreceksiniz araç fiyatları marka sloganlarıyla, filmlerden şişirilme imajlarla değil otomobillerin sahip oldukları meziyetlerle belirlenecek.
David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!
http://garaj.imgur.com
David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!
http://garaj.imgur.com
bu fiyatlara böyle bi araç yok türkiyede parçası pahalıymış olsun hergün parçamı alıyoz rs im var mutluyum
aynı mantıkla düşünüp accord aldım, o2 sensörü 244 liraymış boschta.. orijinali sormayın.. o yüzden söylemenin sakıncasını görmedim...
Kesinlikle RS'in hakkı bu görünüş değil.. Renault bir kere de tam yapsa olmaz zaten...
Vergi konusunda RS'ler zaten bir alt dilimden ödüyor.. Yol tutuş, performans vs. tekrar anlatmanın gereği yoktur heralde![]()
clio rs öncesi 2004ten 2010 a kadar 1.6 16v kullandım ki halen günlük olarak 1.6yı kullanıyorum ama rsin yeri,gidişi,yol tutuşu herşeyi normal cliodan çok çok farklı ki 1.4le 1.6yla da aynı fark var benim gözümde.parçaların pahalılığı vs.bence hepsine değiyor ki "egzomant"nickli arkadaşın dediği gibi her gün parçamı alıyoruz
yaa bide sağlamlık konusu geçmiş ben eski rs'imle 150 ile bariyere girdim 100 metre boyunca spin attım spin attıktan sora arkadaş arkadan gelince ona vurdum bide yine dönmeye başladım ve araçtan indiğimde sol omzum ağrıodu indim gülüodum araçta ise sağ çamurluk tampon kaput deişti sağlam araç walla gözümle gördüm test ettim![]()
34 atet araç aldım sattım bindim her markayı kullandım clio RS hariç hepsinin artısı ve eksisi var isteğe göre araçlar tatmin eder rs yakıt performans görüntü hepsi üzerinde var ama satışı zor olabilir nedense pek 2. eli canlı değil. inşallah değeri bilinir herkez tarafından
arkadaşlar ben 7 litre istanbl içi yakıt tüketimine kesinlikle inanmıyorm Rslerde
sonrasında dün buluşmada gördüğüm BYP rs ciddi anlamda süperdi arkadaşı dün tanıma fırsatımz oldu eğer aradı düşünen varsa gitsin görsün
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)