selamlar bu iki aractan hangisini tavsiye edrsiniz filtre eksoz portpolish ile hangisi daga ii yürür ve alınması daga mantıklıdır cevaplara tesekkürler simdiden...........
selamlar bu iki aractan hangisini tavsiye edrsiniz filtre eksoz portpolish ile hangisi daga ii yürür ve alınması daga mantıklıdır cevaplara tesekkürler simdiden...........
bence 306 gti..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
yüzlerce kez denendi edildi ...
Astra 94 model olan SFI motorlu ise her türlü GTI ları geçiyor .
306 - 106 GTI lar sadece Ecotech olanı geçebiliyor
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
astra olursa 94mod. doch olsun.
306 ise gsı a göre model olarak bıraz daha yuksek. iki aractanda wardı benım şahsen 306 çok daha güzel hem gıder hem goruntu olarak...
GSI VAR GSI WAR PIYASADA TABI BELKIDE BENIM GSI IM GİTMESI GEREKTIGI GITMIYODU, YADA 306 IM ÇOK IYI GIDIYODU![]()
94 GSI lar 10 lira nın altına araçlar artık piyasası hoşaf olmuş araçlar.
sağlıklı olan hiç bi GSI GTI lara geçilmedi en azından ben bunu gördm eğer sizin geçtikleriniz sağlıklı iddalı ise plakalarını yazabilirseniz fikir olsun en kötü tekrar baştan denenir herşey ortaya çıkar
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bu konular hep bu sekılde uzar gidermesela sitede emre g nın aracı gider olarak cok begendıgım bı gsı kendı 306 ım ıle denemek ıstedıgım bı aractı ama kısmet aracım satılalı cok oldu.
aracların plakasını bılmıyorum. KIRMIZI - FÜME - BEYAZ üçü hep bırarada gezıyorlardı![]()
ozamn şöle sorim sizin bu GSI geçen 306 hiç bi draglara katıldımı ?
hayır pistte resmı olarak katılmadı.
keşke katılsaydı resmi olarak giden bi GSI larla kapışsaydı öle ona göre yorum yapsaydık
106 gtı - vtec vtı
306 gtı - astra gsı
corsa gsı - saxo vts
bu araclar hiç bır zaman bırbırnı gecememıstır yıllardır tartışılır![]()
Ben tam tersi 94 model olmasına rağmen yol bilgisayarı olan alman konforunu hissettiren Astrayı çok dha tercih ederim ve tekrar yazıyorum GTI a göre çok daha iyi gidiyor
astra gsi kesinlikle seçim yapıcak olursak...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
İkiside filtre egzost ile bence 306 Gti gecer standartta gecer su zamanda ellenmmis sağlıklı gsi bulmak zor ama deneme yapılabilir bu aralar 306 lar güzel yürüyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)