User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 206 RC Yorumlarınız Nelerdir?

estremo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

206 RC Yorumlarınız Nelerdir?

206 rc kullananlardan, bilgisi olanlardan bu araçların fiyat performans olarak ve diğer sınıfındaki yada ona yakın araçlara nazaran kıyaslamasını alabilirmiyim, nedir sizin düşünceleriniz, artıları eksileri, varsa kronik sorunları fikir almak istedim. Teşekkürler şimdiden

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam ben açacaıktım konuyu benden çok yaşayacaksın bedne takipteyim konuyu güncellll

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZaZy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam ben açacaıktım konuyu benden çok yaşayacaksın bedne takipteyim konuyu güncellll
    hepberaber hayırlısıyla yaşayalım inşallah Rc ciler aydınlatsın biraz bizi ufkumuz genişlesin

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 2 bucuk senedır 206 RC sahıbıyım aracımdan cok memnumum arac parasına gore alınabılecek en ıyı araclar arasındadır motoru ıyı seri konforlu rahat donanımlı bır aractır.Orjınal hp si 180 hp bu bıle yetıyor ınsana sen bı RC nın ıcıne otur calıstır koltuklarına oturunca zaten o mutlulugu hıssedersın anlatılmaz yasanır derler ya aynen öyle.Yanlız RC alırken km si dusuk olanlara bak fıyatına aldanıp fazla yuksek olan RC ler 150 bın gıbı falan sorun yasayabılırsın ılerleyen zamanlarda.Onun dısında arac gercekten cok ıyıdır ben supersprint komple egsoz pıpercross air intake kat iptalı ıle typer ıle yuruyor benım aracım.Boyle ıslemlerle ucurabılırsın aracı.Aklına Takılan Soru varsa sorabılırsın bır RC sahıbı olarak yanıtlamaktan mutluluk duyarım saygılar

R21TURBO 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şiddetle tavsiye edilir , ege mavi - kırmızı - beyaz benim favori renk sıralamam.. Fiyat performans olarak kesinlikle fazla fazla memnun eder.. Sattığıma pişman olduğum ender araçlardan..
    ^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 2 bucuk senedır 206 RC sahıbıyım aracımdan cok memnumum arac parasına gore alınabılecek en ıyı araclar arasındadır motoru ıyı seri konforlu rahat donanımlı bır aractır.Orjınal hp si 180 hp bu bıle yetıyor ınsana sen bı RC nın ıcıne otur calıstır koltuklarına oturunca zaten o mutlulugu hıssedersın anlatılmaz yasanır derler ya aynen öyle.Yanlız RC alırken km si dusuk olanlara bak fıyatına aldanıp fazla yuksek olan RC ler 150 bın gıbı falan sorun yasayabılırsın ılerleyen zamanlarda.Onun dısında arac gercekten cok ıyıdır ben supersprint komple egsoz pıpercross air intake kat iptalı ıle typer ıle yuruyor benım aracım.Boyle ıslemlerle ucurabılırsın aracı.Aklına Takılan Soru varsa sorabılırsın bır RC sahıbı olarak yanıtlamaktan mutluluk duyarım saygılar
    hocam kardeşimle bizim görsel açıdan güzel bir dizelimiz var ama yanına şöle stres atcak bi araç lazım. Rc alsak üzülür müyüz_? aracı alırız sorun değilde yürütmesi maliyetli mi_? ne kadar yakar_? çok sorun çıkarır mı_? vergisi 6ay ne kadar_? kronik sorunu var mıdır,şununa bununa dikkat edin diyeceğin_?bizi aydınlatırsan süper olur.
    saygıılar

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rollingden rollinge koşucak en hızlı araçlardan değildir. O fiyata daha hızlı araçlar var. Ama tabiki daha düşük model ve donanım ile daha yüksek km'de. Birde güvenlik faktörü var. Sürücü otomobilidir. Alırsın gazlarsın keyif alırsın. Yağ su benzin koyar gidersin. Sürüşü çok keyifli bir araçtır. Kronik sorunu VVT sensörüdür. Yeni tipini alırın 180 tl'ye olur biter. Kronik olmayan ama olurda bozulursa en pahalı 2 parçası birincisi emme egzantrik kasnağıdır. 600 tl gibi. Varyatör derler bazları. Diğeride ateşleme bobinidir sanırım oda 300TL. Ama bu ikisini değiştiren sadece 1 araç biliyorum TR'de.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 modellerin vergisi 800 küsür TL'ye düştü senelik kasko değer indirimi ile. Yakıtı 10-12 lt arasıdır gazlama ağırlıklı ortalama. Uzun yolda dahil 7 hatta 8 lt altına düşmez.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıstanbul samsun arası 6.0 ltre ortalama ıle geldım cok cok memnunum aracımdan. Bence virajlı yolda kullanımı ayrı bı zevklı. Ailemdeki herkez değiştirmeme taraftar deıl aklımda arada sırada kayıyo baska araclara ama gelıp gecıo meslea bugun s3 lere baktım ama yarın gecer gibi gelio bu hevesım yakıt konusunda tekrar bı dıpnot duseyim 1.6 FSI golf'un 50-55 lıra yaktıgı yerı bende bugun hıc yakıt kalmayan depoya 60 lıralık benzın alarak gıdıp geldım kalan yolda 30 km yazıyodu hemde cok yavas gıtmedım bana kalırsa keyıflı arac bınılmeye deger. Ben sırf kafaya koydugumdan hıc kullanmadan aldım aracı Noterden devrini aldıktan sonra ilk defa kullanmıstım SI dan sonra cok ayrı bı dunya gıbı gelmıstı

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rollingden rollinge koşucak en hızlı araçlardan değildir. O fiyata daha hızlı araçlar var. Ama tabiki daha düşük model ve donanım ile daha yüksek km'de. Birde güvenlik faktörü var. Sürücü otomobilidir. Alırsın gazlarsın keyif alırsın. Yağ su benzin koyar gidersin. Sürüşü çok keyifli bir araçtır. Kronik sorunu VVT sensörüdür. Yeni tipini alırın 180 tl'ye olur biter. Kronik olmayan ama olurda bozulursa en pahalı 2 parçası birincisi emme egzantrik kasnağıdır. 600 tl gibi. Varyatör derler bazları. Diğeride ateşleme bobinidir sanırım oda 300TL. Ama bu ikisini değiştiren sadece 1 araç biliyorum TR'de.
    kim la onu değiştiren kanka birkişi ben değişmiştimde kasnak garantiden

bende eski rc sahiplerinden olarak yazaıyım fiyatına göre ii araç aşırı hızlı gitmesede hızlı özellikle frenleride çok iyidir görsek modifiyeyi kaldırır benim aracın resimlerine ne zaman baksam senelerde geçmiş olsa hala beğenirim

ama çok yakar benim aklımda kalanlar bunlar
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle cevaplayan herkese çok teşekkürler

typer la tutunabiliyorsa bu araçlar oldukça iyi. yurtdışında olan youtube üzerindeki birkaç stage2 olarak geçen rc videosu izledim, gerçekten çok keyifli

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı speclerde typrla falan yürüyemez ama sende bikaç bişi typerda hiçbir şey yoksa geçersin
    Team PAŞAOĞLU

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı speclerde typrla falan yürüyemez ama sende bikaç bişi typerda hiçbir şey yoksa geçersin
    kardesım yalanmı soyluyorum yani her RC aynı yurumez bunu herkes bılır.Fıltre egsoz olan typeRı yedım ben benım aracımda supersprint komple cat back egsoz var pıpercross air intake kit var motor aksamında.Bu sekılde gectım yani artık typerdamı ıs yok surendemı bılmem sonuc olarak gectım hemde typer basıyordu yani hanı kendı kendıme basmadım yani.Bu arada Benim RC 50 kuruş yakıyor km de bas basma o cıvarlarda stock RC de 350-400 yakar gene.Ama keyifli bir aractır gercekten parca sıkıntısı cekmessın butcenı cok asarsa haftada 1-2 kere alırsın hafta sonu basarsın cekersın garaja gene fiyatına gore gayet ıyı araba Aracta sıkıntı olmadıgı surece butun RC sahıplerı memnundur buyuk ıhtımalle

Dongul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen al yürürüz kanka

ffserkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    206 rc güzel görünür candır hoştur, gideride ufak dokunuşlarla fena değildir.. çokta kurcalanması taraftarı değilim saten.. kat iptali son susturucu arabaya uyumlu bir egsoz seçilmeli, filitre kiti, ve güzel bi yazılım yeterlidir. yaklaşık 2 sene kullandım ve bana hiç sıkıntı yaratmadı. istanbula bir arkadaşa sattım oda ne yazık ki arabanın önünü darmadağın etmiş sahibinden.com da ilanını görmüştüm hasarlı şekilde çok üzülmüştüm ama şimdi ilan yok sanırım birisi alıp topluyo.. hayırlısı artık ne diyelim

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 senesinde sıfır alıp 2 sene binmişliğimiz var bence şuan 2. elde fiyatına gore sunduğu şeyler en yuksek araçlardan biri

donanım olarak oldukça yüksek hem hızlı hem konforlu araçlardan diye düşünüyorum

yakıtı uzun yolda dikkat edilirse 7lt ye kadar duşuyor çok rahatlıkla

1. vitesi çok uzun ama filitre sesi çok güzeldir

50bin km kadar kullandık hiçbir sıkıntı problem yaşamadık satana kadar tek yaşadığımız problem 2. elde satması zordu

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

İBRAHİM_MEY_GTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı estremo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206 rc kullananlardan, bilgisi olanlardan bu araçların fiyat performans olarak ve diğer sınıfındaki yada ona yakın araçlara nazaran kıyaslamasını alabilirmiyim, nedir sizin düşünceleriniz, artıları eksileri, varsa kronik sorunları fikir almak istedim. Teşekkürler şimdiden
    RC konusu var dediler geldikben aracı alalı daha 2 ay gbi zaman oldu aracımdan cok şükür memnunum gideri olan beni yeterrince tatmin eden bi arac trabzonlu arkadasın dedği gbi RC koltuguna oturunca hayat resmen duruyo seviyorum arabamıfayatına göre alınabilecek en dolu araba bence orj 180 bg bu bile yeterli bence.ufak dokunuşlarla dahada verim alınabilir..
    34EV4212