Bu aracı almayı düşünüyorum. sunroof-deri koltuk-triptronic dışındac özellikle olması gereken tavsiye ettiğiniz aksesuar ve opsyon varmıdır?
30-35.000 tl arası fiyat değişimine sahip aracı almışken dolusunualalım
Bu aracı almayı düşünüyorum. sunroof-deri koltuk-triptronic dışındac özellikle olması gereken tavsiye ettiğiniz aksesuar ve opsyon varmıdır?
30-35.000 tl arası fiyat değişimine sahip aracı almışken dolusunualalım
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Abim Subi gibisi varmı ya))))) bırak BMW yi
)
Fonksiyonel direksiyon, dolayısıyla cruise control, katlanır ayna, far-yağmur-park sensörü bu arabada olmazsa olmaz bence![]()
lacivert olan güzelmiş...
2001 modellerin bazıları ve daha yüksek model 320ler ***** 2.2 motor, bence ona dikkat edin. vergisi daha fazla
ayrıca siyahın çamurluklarını şişirmişlerhiç güzel durmuyor. laci daha iyi gibi
abi çeşmedeki yorgun duruyo.. koltuk döşemeleri fln.. iç açıcı durmuyo resimelrde.. siyah olan daha bi güzel gözüküyo.. arka tampon neden değişmiş orjinali duruyo mu öenmli. ha birde recaro olsun dersen başka bakabilirsin.. 3.30 ci var 36 000 e düşünğrsen eğer bulurum ilanını..
*On3r*
bu arada siyah olana dikkat ederseniz arka çamurluğu ve ön çamurluğuna işlem yapılmış m3 gibi geniş olsun diye. yoksa m arka tampon takamazlardı. bunun dışında sanırım araç full, direksyonuna bakılırsa. katlanır aynasıda var
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yoook okadarda değil 42-43 lerden başlıo onlar. ben 35-36 yı geçmek istemiyorum
öneri ve tavsiye günceli, durum acil haftasonuna dek halletmeliyim
3.20 alma bence... Hem performansi rezil hemde hicbir kullanim keyfi yok gucsuzlugunden.. En az 28 tercih etmelisin..
M-tech olması çok önemlidir bmw de.
Misal: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...704915/detay/#
BMW 3 Serisi 3.20Ci 2001 Model 37.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 56749882
bu var abi ama nedir ne degildir bilmiyorum ereğlideymiş araç.
1-en önemlisi m teknik oluşudur
2- eğer 3.20 alıcaksanız muhakkak 2001 ve sonrası alınmalıdır.2001 in yarısından sonra 2200 cc 170 hp olarak üretildi motorları yani 3.23 motoru mevcut diyebiliriz.
3-yakıt olarak 3.30 ci den en ufak fark göremedim.eğer yokuşu çok olan bölgelerde kullanılıcaksa 3.20 ci daha fazla yakıcak.performans olarak 2200 cc 170 hp olanlar arabayı yerinden kaldırmaya biraz yeter
4-iç aksesuar olarak en çok aranan özelliklerinden birisi spor koltuklu oluşudur.
,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)