yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
o pervane ıle hava gelıcek yerı kapatıyosun,surtunen hava zaten ısınırak gırıcek ıcerı ne anladım sonra o ısten
bende aksini düşünüyordum, çünki direk turbonun emişine bağlı filtre çalışır çalışmaz çekmeye başlıyor tabi şöyle yolda ne kadar hız o kadar hava taabi tartışılabilir sonuçta fikir fikirden üstündür
pervane ne işe yarıyo
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
pervaneyı sok kardesım hıııc gerek yok ogle bırseye benm arkadas benzerı bırsey taktı motora kactı motor yaptı bunlrın yuzunden
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
hava akışı olmadığı zaman yani araba yavaş ilerlerken pervane hava akışımı sağlıyor buradaki amaç omu. çünkü eğer o değilse pervane süratli giderken gelen havanın büyük bir kısmını kıracaktır gereksiz bi parça olacak.onun yerine oraya basslardaki gibi port kullanın.
Pervane oldukça gereksiz bir heyecan olmuş.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
öyle amaçlamıştık ama yorumlar pek iyi yönde olmadı sökerim yarın, bnm korkum maf sensörü yüzünden sapıtmasıydı allaha şükür mafla ilgisi sıkıntı yaşamadık daha önce simota mantar bağladım 2 gün sonra sapıtmaya başladı araç tekleme yaptı, durup dururken stop etti bayağı sıkıtı yaşatınca sonunda mutlu sona ulaştım bundan önce simota kutu içi kullandım, ondada bizim araçların hava alması resmen tıkalı gibi o kadar dolambaçlı yoldan geçiyorki anlatamam
Pervane harici anladım![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
pervaneyi kaldırıp port kullanırsanız daha rahat nefes alacaktır bu bi gerçek. pervaneli haliyle kalırsa oraya zaten birde kaputun mazgalı geliyor büyük ihtimal. mazgal rüzgarı kıracak ,zaten az olan hava pervanedende çok eksik bi şekilde geçip anca amacına ulaşacak. portla halledebilirsiniz gibime geliyor.
filtrenin önüne engel olacak hiç bişi yok tampondan kesip önünü açtık yoksa tampondaki plastik önünü tamamen kapatıyor, panjur tel panjur önünde engel yok ama sökerim pervaneyi![]()
port takabileceğim yer yok, mjtde yer sıkıntısı var tampondan hava almak istemiyorum biraz gizlilik iyidir diyorumpanjurun direk arkasından alıyor bu şekilde, panjur kesme biçme yapılıp tel ızgara yapıldı dikkatli bakıldığında hava giriş kısmı görünüyor panjurun içinden
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)