bizim çekimlerimiz bunlar ZR EVO dan araç içi çekim vardı daha belirgindir
deneme 1
deneme 2
deneme 2 ( farklı açıdan )
bizim çekimlerimiz bunlar ZR EVO dan araç içi çekim vardı daha belirgindir
deneme 1
deneme 2
deneme 2 ( farklı açıdan )
Son videoda iyi geçtiler..![]()
masallah araclara. Masallah uc'ye herzamanki gibi zimba masallah ismail abi..ismail abi beni hic sasirtmiyor...
zrden cekımlerı ben yaptım kafama takılan sorular var +
1 neden hep sti devrınde basıldı ?
2 zr 2 kısı sti tek kısı ve yan koltuk nerde ?
3 neden korna basılmadan denemeler oldu ?
4 ısmaıl abıye duralım dedık adam akıllı deneme yapalım dedık cumartesı denerız dedı
5 donus yolunda denıyelım dedık yanasmadı denemeye
6 neden yolda saga cektıgımız zaman herkez aracına bındı kacmaya basladı ? etrafta yada donus yolunda polıs gormedık yarın ben mahmutbey gıselerındekı babamın arkadasından ogrenırımm ekıp cıkıp cıkmadıgını
ismaıl abı arabanın masallahıgı guzel gunlerde bınmek dılegıyle masallah![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
''ağabey öylebi geçiş şekli yok ya '' yorum süper
Müthiş denemeler olmuş,araç içi video var deyin lütfen
arabalar ıyı gitmiş maşallahda 2 ye 1 deneme koltuk yok vs olaylarıda var bu tarz denemelerde onemlı detaylar
araçların specleri neler ? Hep duyduğumuz bildiğimiz araçlar ama ben speclerini bilmiyorum
maşallah her 2 aracada , her 2side bence aşırı hızlı![]()
Peki benimde anlamadigim birsey var kilo esitleme olayi nedir niye kilo esitlenmek zorunda rollingler de?
Araclara masallah ikiside guzel araclar
Bu olay nedir? Geçenlerde de Hulk a ait bir video vardı. TR nin en hızlı kanatları diye? Çözemedim valla :S
elpadre,
Bu bir yaris degil mi sonucta ? isteyen aracini komple soker gelir isteyen hatta camlari plexiglass yapar rollingte bir sinif uygulamasi var mi ki ?tamam 1 kisiye 1 kisi denir ama arabadan agirlik atmak sonucta yarisan kisinin insiyatifine kalmis bir olay....
O zaman buna gore atiyorum gt3076 ile gt3586r vs denemesin digerinin turbosu daha buyuk![]()
evet turbolar daha buyuk ama devır bandı uymuyor sureklı sti devrınde basılıyor nasıl ama sen 2 bındesın ben 4 bınde sence sonuc ne olur ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)