Öle Fazla Konuşmıcan , Kendini Beğenmicen
Senden Daha İyileri Varken Sen Yerini Bilecen
Sonra Gelir Subarunun Biri Geçer Gider G..t Gibi Baka Kalırsın
İsmail Abi Tebrik Ederim Maşşalah
He Bide Son Olarak![]()
Öle Fazla Konuşmıcan , Kendini Beğenmicen
Senden Daha İyileri Varken Sen Yerini Bilecen
Sonra Gelir Subarunun Biri Geçer Gider G..t Gibi Baka Kalırsın
İsmail Abi Tebrik Ederim Maşşalah
He Bide Son Olarak![]()
iyi dileklerınız için saolun arkadaslar.
ismail.
Denk gelemiyoruz artık Merter Bp'de Ismail abi tebrik ederim maşallah UC'ye ve ZR'ye.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
her iki araca da maşallah.
iki aracın da speclerini alabilir miyiz? evo için en son evc den kısıldı falan deniyordu. bi de sti ın 4000 devir olduğu yerde evo nasıl 2000 devir oluyor onu anlamadım. sti 2. viteste 70 civarında olsa gerek, evo 2. viteste 2000 devirde mi oluyor o hızda?
abi böyle örnek mi olur? 2000 devir nere 4000 devir nere? deseki sti 4500 devirde oluyor turbosu dolmuş oluyor, evo ise 4000 devirde oluyor turbo daha dolmamış oluyor, 500 devir boş çeviriyor anlicam. 2000-4000 devir biraz enteresan geldi bana.
speclerle ilgili bilgi var mı acaba?
3 video bayagı alevli olmuş maşallah araclara ....
ıkı aracada masallah ama evo basmak ıcın hep gec kalmıs gıbı geldı bana subaru eskısınden daha iyi herhalde masallah
S2000 turbo
maşallah araçlara.zr nin gideri var gibi sanki daha c.tesi tekrarı olur inş bizde böle araçlar izlemiş oluruz
öncelikle İSMAİL abimi tebrik ediyorum...
buraya hep zr nın daha gıderı oldugu yazılmıs evet dogrudur ama uc nınde gıderı var ..zr suan methanol yerıne su basıyo yanı methanol basıp bıraz daha avans acabılır ..uc ıse suan pompadan aldıgı 97 oktan benzın harıcınde ne su ne methanol hıc bısey yok..ıkı aracta dun aksam 2.0 bar basıyodu yanı basınclarda esıttı bu demekkı aynı basıncta esıt sartlarda UC HIZLI ..yarın bırgun zr basınc acar nos basar veya lımıtlere oynar ıse ınanınkı ısmaıl abı kırılma noktasına kadar bu ısın sonuna gıder oda elınden gelenı yapar sonucta herkes kendıne gore HIZLI ..bu yorumdan taraf tuttugumu zannetmeyın sonucta IKI ARACTA BENIM ESKI ARACIM kafalarda soru ısaretı kalmasın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)