arkadaşlar 207 için 17 jant beğendik fakat et 33 bu araçta nasıl durur jantlar içeridemi, dışarıdamı kalır orjinal et si nedir bilen arkadaşların yardımına ihtiyacım var teşekkürler...
araç 4 kapı dizel
arkadaşlar 207 için 17 jant beğendik fakat et 33 bu araçta nasıl durur jantlar içeridemi, dışarıdamı kalır orjinal et si nedir bilen arkadaşların yardımına ihtiyacım var teşekkürler...
araç 4 kapı dizel
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
205/45/17 rc aracımda 25 dıye bılıyorum et degerı
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
dışarıda kalırsa kötü olur yaa jant istanbulda biz izmirdeyiz sonuçta para vericez kumar oynamak istemiyorum açıkçası orjinal 25 ise 33 bundan 8mm dahamı dışarıda olur buna göremi hesaplanıyor tahmin yürütüyorum tam bilgim yok
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
kaç model araç, sanırım 2008 yada 2009 sonrası 207 lerin bijon aralıkları farklı 5bijonlar. belki et değerleride değişiyordur. bu arada zevk meselesi tabi ama jant hafif dışarda kalınca daha etkili görünüyo bence.
yan derken, bu fotoğraf zaten yandan çekim ve direksiyon düz konumda
sanırım arkadan yada önden vs olsa daha iyi algılayabilceksiniz. bakarım şimdi ama şunu söyliyim hafif dışarda kalıcak alacak olduğunuz jantlar. anladığım kadarıyla titizsinizde bana göre çok göz bozcak bişey yok ama sizi rahatsız edebilir.
jantın et değeri yükseldikçe jant içte kalır arkadaşlar dışta değil orjınal et si 25 ise 30 et camurluklardan daha içerde kalır sürtme yapmaz
yandan derken yakın çekim ve far veya stopların hizasından çekimler oluyor ya bazı fotolarda ofsetleri belli etmek için çekilen fotolar o tarz bişey demek istedimde eksik yazmışım, evet bu tarz konularda biraz titizim simetri hastalığı var biraz jantlar 1 cm bile dışarıda kalsa benim için olmaz 1cm içerisine kabulum
bilgi için teşekkürler peki 206 rc jantların et si nedir bunlar 207 lere cuk oturuyormu?
spacer kullanmazsan içte kalır o zaman. ama şu var et değerini kurtarmak için spacer kullanmanız gerekiyo bildiğim kadarıyla. benim jantlarımda uygun değil normalde, spacer ile dışarı aldık. sonuç görüntü olarak biraz dışta duruyorlar. spacer kaç mm liktir bilmiyorum ama belki o çıkma durumu ayarlanabilir daha ince kullanılarak. ayrıca jant, uygun ölçü aralığından içte kalırsa hem sağlıksız olur hemde kötü görünür. ayrıca et değeri tek bir değer değil, belli bi aralıkta olması lazım. ben unuttum aslında 207 nin değerleri kaçtı diye uzun zamandır jant işiyle uğraşmıyorum.
ben spacer' a karşıyım bana sonradan yapılan parçalar hiç sağlıklı gelmiyor nedense birde spacer içinde extra para vericem nerden baksan 200 alırlar takmak istediğim jantlar ya compomotive yada 206 rc jantı bunların haricinde düşünmüyorum bundan dolayı diretiyorum bu et olayını
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)