User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: 207 nin et değeri kaçtır

merve
    Misafir
    hmm benim spacerlarım orjinal zaten, sonradan yapma değil. momo corse nin orjinal spacerları.. ekstra masraf olayına bişey diyemem ama eğer sağlıksız olma durumu yoksa, ki bu konuda daha bilgili arkadaşlar mutlaka vardır sorun çıkmayacaktır. umarım en iyi şekilde istediğinizi uygularsınız. ben yine anladığım kadarıyla bir fotoğraf koyayım da umarım bir işe yarar direksiyon düz dururken bulamadım arka janttan bişey çıkarabilirsiniz dilerim

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    foto çok güzelmiş arabanda dediğim gibi arka hemen hemen bu şekil olsun önlerde bunun kadar olsa sıkıntı olmaz zaten alırsak jantları fotoları eklerim bende teşekkürler...
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

merve
    Misafir
    çok teşekkür ederim umarım bi faydası olur. şimdiden hayırlı olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PEUGEOT - 207 Jant Aplikasyon Tablosu | Trkiyenin ilk jant deneme sitesi | Jantdene.com

Arkadaşlar konuyu güncelleyelim biraz araştırdım gerçi daha önce bir arkadaşta yazmıştı 207 nin orjinal ET değeri 25 ben 33 lük takıcam demiştim şimdi bu aradaki fark -0,8mm' mi olucak konuya hakim arkadaşlar yazarsa çok sevinirim
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BRETE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    PEUGEOT - 207 Jant Aplikasyon Tablosu | Trkiyenin ilk jant deneme sitesi | Jantdene.com

Arkadaşlar konuyu güncelleyelim biraz araştırdım gerçi daha önce bir arkadaşta yazmıştı 207 nin orjinal ET değeri 25 ben 33 lük takıcam demiştim şimdi bu aradaki fark -0,8mm' mi olucak konuya hakim arkadaşlar yazarsa çok sevinirim
    Pejo grubu araçlarda ET değeri 15-20 maksimum 25 olur flanş kullanmazsanız. eğer ET değeri 30-33-35-40 gibi bir jant takacaksanız bu jant ya çift aplikasyonlu 8 delikli 4*100 grubada olan bir janttır onun için et değeri 33-35 filandır ve flanş kullanmanız şarttır çünkü bu jantlar fordlara uyumludur Ford araçlarda Et:35 dir normalde pejo ya takılmaz Et değeri arttıkça jant içe yani amortisöre yaklaşır dışa değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ccesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pejo grubu araçlarda ET değeri 15-20 maksimum 25 olur flanş kullanmazsanız. eğer ET değeri 30-33-35-40 gibi bir jant takacaksanız bu jant ya çift aplikasyonlu 8 delikli 4*100 grubada olan bir janttır onun için et değeri 33-35 filandır ve flanş kullanmanız şarttır çünkü bu jantlar fordlara uyumludur Ford araçlarda Et:35 dir normalde pejo ya takılmaz Et değeri arttıkça jant içe yani amortisöre yaklaşır dışa değil.
    teşekkürler arkadaşım gayet güzel yazmışın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)