Arkadaşlarla tartışıyorduk bide sizlere soralım dedik.Alacak olsanız 306 Gti mı tercih edersiniz yoksa Clio RS'i mi?
Sebepleriyle söylersek daha açıklayıcı olur herkese yorumlar için şimdiden teşekkürler![]()
Arkadaşlarla tartışıyorduk bide sizlere soralım dedik.Alacak olsanız 306 Gti mı tercih edersiniz yoksa Clio RS'i mi?
Sebepleriyle söylersek daha açıklayıcı olur herkese yorumlar için şimdiden teşekkürler![]()
bnce 306![]()
Bende RS alırdım en azından model olarak daha yeniama gelgelelim ki 306'nın şifreyle çalışması beni benden alıyor
bide bunların yol tutuşu nasıl acaba??
kardeşim almıycaksan niye soruyosun anlamadım gitti....
konular açılmıştı önceden biraz forumu araştırsan bulursun böyle bir karşılaştırma yazılarını![]()
SENSİN.
RS alırdım, tamamen kişisel sevgi tercih.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Amaç araba geçmek ise clio rs daha doğru bir tercih olabilir...
Ama kullanım zevki,yol tutuşu ve güvenlik dersen 306 daha tercih önceliğim olurdu...
Bunun yanında her iki arabada bir birlerinden çok çok farklı güçlerde değiller
306 GTi tercih ederddım
RS alınır hem az yakıyor hem daha iyi gidiyor...
Arıza yapmamasıda cabası![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
bu konu yardımcı olur merakınızı gidermekte.yol tutuş karşılaştırılması diye açılmış ama konu dağılmış bayağı bi herşey var
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-daha-iyi.html
benim fikrim ; 306 , clio rs ten çok daha yakışıklı ve ağır görünümlü bir araba.ufak tefek serilik yol tutuş farkına bakmadan tercihimi 306 gtı dan yana kullanırdım .rs in sadece ekonomikliğine imreniyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)