LOST dizisini bircok arkadaşımın tavsiyesi üzerine 3sezonunuda izledim ve 500 kişilik senaryo ekibinin yazmış oldukları beni fena gerdi düşündürdü.Aranızda izleyenler vardır tartışmak sormak istediklerim olabilir burada paylaşabileceğimizi düşündüm.
LOST dizisini bircok arkadaşımın tavsiyesi üzerine 3sezonunuda izledim ve 500 kişilik senaryo ekibinin yazmış oldukları beni fena gerdi düşündürdü.Aranızda izleyenler vardır tartışmak sormak istediklerim olabilir burada paylaşabileceğimizi düşündüm.
Hic bulasmadım, düsünmüyorum da![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
valla tartışmayla çözülücek yanı yok lostun,o kadar çok bilinmeyeni var ki
arka arkaya 3sezon birden izleyince baya güzel oluyor ama
Yapımcılarının açıklamasına göre(gossip olabilir) diziyi 4. sezonda bitirmek istiyorlarmış... Aslan 6 sezon sürmesi planlanan dizi 4 sezona indirgenince, yapımcılar, açıklanmayan bu kadar çok olay yaptıktan sonra komple diziyi nasıl 4. sezonda toparlayıp bitireceklerini kara kara düşünmeye başlamışlar... Hadi bakalım hayırlısı...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Walla benim de umudum o yönde ama ben de bir sitede okumuştum paylaşayım dedim... İnşallah bitirmezler ama inşallah da 10-12 sezon yapmazlar![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
6sezonluk sözleşmeleri olduğunu okumuştum bir çok yerde ama nolucağı belli olmaz tabi 4.sezonda da bitirmezler![]()
lost süper şiddetle izlemeyenlere tavsiye ediyorum ...
4. sezon da artık başlasa ...
dizideki tek hayal kırıklığım 3. sezon bittiğinde Lost u yaratan 2 kişi "Lost Answers" olarak çıkardığı söyleşi komple 3 sezon özeti hep bizim gördüğümüz şeyleri anlattılar 4. sezon a dair 1 tane ip uçu vermediler çok acımasızca
"previously on LOST ! " o herifin ses de süper ya :P
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
vallahi ablam ilk sezonundan beri izliyo manyak gibi bi ara bende izliyodum ama acaib sarıyo sarmak istemiyorum ben hiç![]()
benm adam ım Desmond iskoç whiskey lovergeleçeği görmeside gzl bişi abi bende öle olmak isterdim :P
bu arda piyasada satılan en pahalı wiski iskoç 21 yıllık Johnnie walker blue label
bu ise 60 yıllık iskoç çok acaip bişi nette çok aradım ama bulamadım hikayesini bilen warsa bana anlatırsa sevinirm![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
walla ben almıyım lost falan benımde abla takıp edıyo bu tarz dızılerı...lost mu battlestar galactıca mıs,prıson breakmıs, vırık cırık hepsını ızlıyolar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)