herhafta beklemek koyar aslinda lostu ama dvd olunca bi oturunca 5 bolum izlemeden biraktirmio meret dizi![]()
inat ettim izlemicem.. herkes lost lost gıcık oldum daha izlemeden
buradan spoiler veren olursa var ya tenhada sıkıştırırım çok pis![]()
izlemeyen çok şey kaybetmiştir ama Ana vurulmıcaktıııı yazık ettiler kıza hala o aklımdadır![]()
Ben 2. sezonun ortalarında sıkıldım yarıda bıraktım, tekrar başlamaya üşeniyorum. Kesinlikle söyleyebilirim ki Heroes çok daha güzel bir dizi. Heroes rulesss....
Lost 1.-2.-3. sezon, Heroes 1. sezon ve 2. sezonun ilk 3 bölümü(zaten daha 4. bölüm yayınlanmadı) hakkında itinayla spoiler verilir, kafa karıştırılır, izlemeden işler bozulur
Ben bir ara Saw(Testere)'ı izlicek 1-2 sene evvel, "hahaha katil yerde yatan zuahaha" yapmıştı sanırsam onun intikamını alıyorum hala
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
yok abi kolay kolay 4.sezonda bitiremezler, yanıtlanmamış bin tane soru var , 24 bölüme nası sığdırsınlar. bence 4 başlasın bir an önce yoksa kafayı yicem. Bu aralar 24'e sardım bakalım sonumuz hayırlı olsun
dörde indirmiycekler de geri kalan sezonları 16 şar bölüm yapıcaklar diye biliyorum ben
spoyler vereyim hemen;
dizi 2010da bitiyor![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Prison Break bitti 2 sezonuda 3. sezonu bekliyorum acayip hoşuma gitmişti ....
Lostunda 1-2-3 sezonları arşivde var aldım koydum ama onada tutulucam ekran manyaa olcam diye izlemekten cekiniyorum hala ilk bolumunu![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
izle abi izle, ilk bölüm manyaa çevirio zaten adamı...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
iddda ediyorum lost 4. sezon 2 günde izlicek adam aranıyo dese dünya da hayat durur ...
tamama hereos güzel , prison break harika ama LOST bambaşka ötesi yok ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)